Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üff kızlar ya moralim bozuluyo eşim gidiyo bu akşam bulgaristana ptesi dönücek sinir oluyorum babası kendine araba alıcak diye onu da götürüyo git ne alıyosan al dimi ben burda eşekbaşıyım ya anneme mi gidip kalsam bende![]()
Üff kızlar ya moralim bozuluyo eşim gidiyo bu akşam bulgaristana ptesi dönücek sinir oluyorum babası kendine araba alıcak diye onu da götürüyo git ne alıyosan al dimi ben burda eşekbaşıyım ya anneme mi gidip kalsam bende![]()
günaydın herkese...
normal zaman olsa neyse de sen hamileyken niye düşünmüyor ki??? sen de annende kal, evde tek başına kalma.
ooofff benim eşim 10 gün gidicek seninki yine bişi diil... tabi annene git kal yada onlar gelsin..
Öyle yapıcam ya emrivaki yapıyolar böyle hep sinir oluyorum yaa![]()
Ya bide hamileliğimin başında kanama geçirdim yine onlar bulgaristanda kız istiyolardı ben annemdeydim ya bu zamanlar yanımda olmicaksa ne zaman olucak kılıbık kocam benim yaa![]()
yok benim herif beni bırakmıyo o nereye ben oraya annesi gil çağırıyo gel bizi al diye taa ıspartaya. ona bile beraber gidiyoruz aslında etrafımız hep akrabası ama yinede güvenmiyo kimseye götürüyo benide
sakinsin demek ki, benimki söylemeye cesaret edemezbulgaristan göçmeni misiniz???
Ne güzel ama benim pasaport filan çıkarmam lazım gitmem için eşim bulgaristan göçmeni çift vatandaş olduğu için rahat giriş çıkış yapıyolar bide uzun yol ama inat ettim çıkartıcam ne bu ya bundan sonra bende gidicem![]()
kızlar ben bi kahvaltı yapiyim de geliyim çok acıktım kızda tekmeleyip duruyo açım beeeeeeennnnn diyo sıpa![]()
Sakin değilim kız bilmiyosun elim kolum bağlı.. Evet bulgaristan göçmeni eşim ben tekirdağlıyım canım kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz biz bide eşim babasıyla çalıştığı için göbekten bağlıyız anlıycan off off![]()
Seninki napıcak on gün kız nereye gidiyo sende yalnız kalma sakın hee
öykümm günaydın. dün işler yolunda gitmiş. rahatlamışsındır biraz...
uff Allah yardımcın olsun. aileyle iş yapmak kötü. benim anne tarafım da bulgaristan göçmeni, ama bağlantıları yok, çok uzun zaman olmuş geleli, annem izmirde doğmuş.