2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sudur o beee yuh br haftada 3 kilo ne yaptın sen

günaydın kızlar nasısınız nasıl gidiyo iyidir inş
günaydın iyiyiz toplandık yine:)

yumurtaa yemekten nefrettt edıyorummmmmm
ben seviyorum da aç karnına değil braz kahvaltı yapmam lazım

cnm merak etme benıde 1 ay sonra cagırdı::)):)

ayy sen daha 29 haftalıksın kızzz :))) cerrahpaşaya gidicenmi pazartesi gitsene :))))))))

kızlar dün hep yattım. hiçbişey yapmadım. sabah kalktığımda şişlerim acayip inmişti.
ödemin sebeplerinden biri de yorgunluk sanırım

ön yıkama yaparken başında bekliyorum tekrar su almasını ancak böyle buldum çaresini.
yada geceden suda bekletip sabah yıkamak lazım.

fmg evet ancak dediğin gibi ön yıkama yapılabilir galiba..

iyi bende biraz yorgunluk var dün eşim evi boyadı sobayı fln kaldırdı hazır evdeyken herşeyi yapalım dedik çünkü her haftasonu ya bucak ta yada ıspartada oluyoruz

Ohh, geziyorsunuz maşallah...
Evet artık yavaş yavaş hazrlıkları bitirmek gerekiyor...Ne güzel eşinin elinden geliyormuş, benim eşim musluk bile tamir edemez , değil ki bir de boya yapacak..Mümkün değil...

Ohh, geziyorsunuz maşallah...
Evet artık yavaş yavaş hazrlıkları bitirmek gerekiyor...Ne güzel eşinin elinden geliyormuş, benim eşim musluk bile tamir edemez , değil ki bir de boya yapacak..Mümkün değil...

yapmak zorunda valla ee malum ben yapamayınca kendisi yapıcak babası burda olsa ona yaptırıcaktı ama yoktu iyikide yokmuş kendi yapsın işi ne dün bide bucağa gittik tekrar bizim boyalar ordaymış onları aldık geldik

HADİ YA :)) bende erkek gibi hatırladım hatta dedimki bu kız neden pembe yapmış ki çizekgeyi :) saf ben :)) Hayırlısı ya inş sağ gösterip sol vurmaz o zamn kızçen :) Tabi öncelikle sağlıklı olsun :)

Bizimde idare eder valla çalışmada tuttramıyoruz ya elbet bi gün tutar artık o günü bekliyoruz bizde :)
Hadi ya bende üzüldüm şimdi hadi bizimki 2-2,5 aylıkken giti ama bodrumunki kaç aydır karnında Allah yardımcısı olsun inş hayırlsıı olsun ya Yinede dedğin gibi olanada şükür olmayanada, hayırlısı demekten başka çare yok ...

Valla :) sen yükle video yu bende bakarım :) zilli ya şimdiden cilveli desene :)

gıdıcemde canım p.sembe gunu rapor alıcam ya ogun gıderım heraldee ayy keske karsılasabılseydıkkkk....

ege walla bana da herkes erkek mi ?erkek galiba falan diyolar..
değişmesin yaaa ben alıştım kızıma
ya sağlık olsunda ben hayallerimde iki kız vardı hep. allah gönlüme göre verdi. ama erkek dedilermi sinirleniyorum

iyi bende biraz yorgunluk var dün eşim evi boyadı sobayı fln kaldırdı hazır evdeyken herşeyi yapalım dedik çünkü her haftasonu ya bucak ta yada ıspartada oluyoruz
güle güle kullan bende bi bitirsm23. nisanda başlıycaklar:) çok korkuyorum boya işlerinden nasıl toparlıycam
çocukta okula gidiyor anneme yerleşicem 1 hafta

Bana da erkek mi diye sordular bikaç kez...Hayır kız diyorum, göbeğin çok sivri diyorlar..
Bi de doğum çok yakın herhalde Allah kurtarsın diyorlar..
ay banada dediler evet az kaldı ama yalanda değil 1 ay cık

kızlar dün hep yattım. hiçbişey yapmadım. sabah kalktığımda şişlerim acayip inmişti.
ödemin sebeplerinden biri de yorgunluk sanırım
kesinlikleeeeeeeee bende evde ayaklarım şişmeden ağrımadan duruyorum valla. işten çıkınca süper olcak inşşallah hayırlsııyla güzel geçsin

Ya herkes sık gider oldu, benim doktor 1 ay sonra gel dedi yine...
Adam erken doğurcağıma falan ihtimal vermiyo herhalde hiç...

Zaten son ay 15de bir çağırıyorlar kuzu, var daha :)
Allah korusun hiçbirimiz erken doğurmıycaz zaten, bu topikte en erken doğum 37. haftada olacak

günaydın kızlar nasısınız nasıl gidiyo iyidir inş

Günaydın canımmmmmmm

canım bizde başta koyduk ama ikinci gözüne hem benim pijama vs onla yıkadık hepsi bir koksun diye çantayıda hazırladık şimdi gitmiştir kokusu belki ama iki gün koktu

Yumuşatıcı gözüne koydun sen anladımmm
Benim de aklıma geldi ama durulamazsa diye korktum ben ama problem olmuyormuş ben de son postayı öyle yıkiyim

kesinlikleeeeeeeee bende evde ayaklarım şişmeden ağrımadan duruyorum valla. işten çıkınca süper olcak inşşallah hayırlsııyla güzel geçsin

Ya ben de evde hasta gibi oluyorum...Dün bütün gün yattım, eşim de yoktu, sıkıldım, uyudum, uyudukça yüzüm şişti...İşyerinde daha iyiyim ben..

Bizimde idare eder valla çalışmada tuttramıyoruz ya elbet bi gün tutar artık o günü bekliyoruz bizde :)

Valla :) sen yükle video yu bende bakarım :) zilli ya şimdiden cilveli desene :)

Canım bigün tutacak hiç merak etme, benim damat biliyordur geleceği günü zamanı...Sen hiç stres yapma, hamile kalmaya çalışmanın keyfini çıkar..Bak biz aylardır heriflerle kardeş kardeş yatıyoruz...

fmg evet ancak dediğin gibi ön yıkama yapılabilir galiba..

ben başka çare bulamadım. biraz zahmetli oluyor ama idare ediyorum.

inşallah egecim çok şişiyorum çünkü iple çekiyorum iznimi.
1 ay kaldı neyseki.
burda otur otur mahvoldum yaaa.

yok yıkama gözüne koydumcanım ama önyıkı-ama değil

güle güle kullan bende bi bitirsm23. nisanda başlıycaklar:) çok korkuyorum boya işlerinden nasıl toparlıycam
çocukta okula gidiyor anneme yerleşicem 1 hafta

saol canım valla biz eşimle beraber yaptık yaptık ama eşimin de canı çıktı haftaya gene boya var dün sadce 1 odayı boyadık haftaya da diğer odalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…