saol canım işin iyi yanı allahtan köydelermiş merkezde fln yapsalar benim gitmem lazımdı trafik polisi fln motor benim üzerime çünkü şimdi diceksiniz ki ( kasap et derdinde koyun can derdinde )![]()
amaaan dünya uğraşma çıkardı sana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım işin iyi yanı allahtan köydelermiş merkezde fln yapsalar benim gitmem lazımdı trafik polisi fln motor benim üzerime çünkü şimdi diceksiniz ki ( kasap et derdinde koyun can derdinde )![]()
duvarları mı soruyon. kum beji boyattık odayı. her yer aynı.
evet cnm duvarları sordum umarım karteladakının yanısı cıkarrrrrrrr bızdede
günaydın cnm başladın mı temizliklere :) kolay gelsinhayırlı haftalar nasılsınız evişlerim var soluklanmak için oturduğumda bakıcam size geçmişi okumadım
inşallah haftasonu ters giden bi şey olmamıştır
günaydın cnm başladın mı temizliklere :) kolay gelsin
bi sorun yok herhalde
sen başladın mı boyaya. nasıl toparladın eşyaları derdim o benim yaa(((
günlük evişi canım haftada bir süpürme silme toz alma işim oluyo onA başladım temizlik yapamıyorum ben valla çok zor oluyo birde korkuyorum
hayırlı haftalar nasılsınız evişlerim var soluklanmak için oturduğumda bakıcam size geçmişi okumadım
inşallah haftasonu ters giden bi şey olmamıştır
kızlar artık daha da dikkatli olmamız gerekiyormuş.
kendinizi sakın yormayın.
bir de becerebilirsek sinirlenmememiz lazım.
eşiyle kavga edip erken doğuran bissürü kadın varmış![]()
günaydın cnm başladın mı temizliklere :) kolay gelsin
bi sorun yok herhalde
sen başladın mı boyaya. nasıl toparladın eşyaları derdim o benim yaa(((
off canım ızın almak bı dertkı ole olmasa ıstıodum aslında ama.. oyuzden adama yrın ılk yatak odasını boyayyın dıcem en azından kotu olursa salon felan daha ıı olurkarteladakinin aynısı olmuyo pek.
başında durabilirseniz tek duvar boyatıp bir bakın derim.
olmazsa rengi değiştirirsiniz.
ben kesin eylüle bağırırken doğururum:))kızlar artık daha da dikkatli olmamız gerekiyormuş.
Eggeeee ne zaman gidiyon doktora.
ben cuma gidiyorum.
Hoşgeldin canım, bi terslik yok...
kızlar artık daha da dikkatli olmamız gerekiyormuş.
ben bir işe başladımmı işim bitmeden oturmazdım bir günde derin temizlik yapardım şimdi
haftada bir günlük evişi yapıyorum onuda otura otura biraz hızlı hareket etsem hemen ben burdayım diyo ya nefesim gidiyo ya kasığım veya sırtım ağrıyo istesemde yoramıyorum kendimi birde buradaki kızlara dikkat ettim çok temizlik yapıp yorulanların çoğu sorun yaşadı onun için korkudan elimi bi şeye süremiyorum olduğu kadar yapıyorum
cnmm hıcbısı toparlamnadım sadece ortdakı suslerı felan toparladımm. ama esım beledı boyacıyı sabah dıokı 2 dk da evı ortaya doktu adam::) bgn tavanları yapacakmıss bakalım 4 gun surer demıstı tek basına yapacagı ıcınn
off canım ızın almak bı dertkı ole olmasa ıstıodum aslında ama.. oyuzden adama yrın ılk yatak odasını boyayyın dıcem en azından kotu olursa salon felan daha ıı olur
ben duvarları mkağıt yaptırıyorum yatağının olduğa taraftaki duvarda çizgi film kahramanlarının olduğu bir desen seçtik mikili falan karşıdaki duvarada bulutlu kağıt seçtik
aman boşver yazık bu saatden sonra bişey olmasın:)ben bir işe başladımmı işim bitmeden oturmazdım bir günde derin temizlik yapardım şimdi
haftada bir günlük evişi yapıyorum onuda otura otura biraz hızlı hareket etsem hemen ben burdayım diyo ya nefesim gidiyo ya kasığım veya sırtım ağrıyo istesemde yoramıyorum kendimi birde buradaki kızlara dikkat ettim çok temizlik yapıp yorulanların çoğu sorun yaşadı onun için korkudan elimi bi şeye süremiyorum olduğu kadar yapıyorum
4 gün mü offf sen dörtgün boya kokusunda mı yatcan yakınlarda biri yokmu kalsan. koku da yatmasan bana adam dedi yaağlı boya yapılan yerler var 2 gün evde yatmayın zehirler..cnmm hıcbısı toparlamnadım sadece ortdakı suslerı felan toparladımm. ama esım beledı boyacıyı sabah dıokı 2 dk da evı ortaya doktu adam::) bgn tavanları yapacakmıss bakalım 4 gun surer demıstı tek basına yapacagı ıcınn
off canım ızın almak bı dertkı ole olmasa ıstıodum aslında ama.. oyuzden adama yrın ılk yatak odasını boyayyın dıcem en azından kotu olursa salon felan daha ıı olur
hepimizin telaşları başladı artık hayırlı olsun iyi günlerde kirlensin evin ...bizde haftasonu oda siparişi verdik dün duvar kağıtlarını aldık birde yağmurlar bitse çatı tamirimiz başlasa çok iyi olur