• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yine gel kızımın ikinci annesi...
Hem damadıma eşek deme bakayımmm...Olsa olsa sıpa olur ancak daha..:9:
Ara sıra uğra buraya da...Görüşürüz..

Nasılda içten bi itham :) Yer onu ikinci annesi :)
Tamam senin hatrına sıpa olsun bizim oğlanda: )

Uğrayacağım canım :) Öpüyorum çok, hepiniz Allaha emanet olun ...

cılek sız odayı pembeye boyattınız dımıı?? cocuk ıcın ozel bı boya felan varmıı bıde mesela renk karteladakının aynısı cıkıyomuuu?????

Yok biz boyatmadık canım duvar kağıdı yaptırdık
Zaten benim evim yeni, pembe boya vardı o odada, bir yarım duvarı o renk bıraktık duvar kağıdı olmasın diye full

ben hacı şakir granül sabunla 30 derecede yıkadım ne kalıntı bıraktı ne bişey çok koyuyolar sanırım bazıları.ütüledim hazırladım bebişimin kıyafetlerini.

deterjandan daha az koymak gerekiyormuş.
öyle yazıyordu üstünde.

canım ya benım bekar kızlarr sızn sırkette bı sekılde calıssınlarrr baksana bayagı kısmetlı bı yermısss:)

evet yaaa öyleymiş.
ben buraya ilk geldiğimde kriz zamanıydı. çok sıkıntılı günler geçirdik. bir de patronumuz kızını kaybetti üstüne. 12 yaşında kızcağız vefat etti.
kabus gibi günler geldi geçti. şimdi herşey daha güzel olacak inşallah.

çok komik
bizim tasarım odasında herkeste bir heyecanlı bekleyiş sormayın.
ben doğuruyorum, diğer iki arkadaş haziranda evleniyor. ne bereketli seneymiş 2011 maşallah :nazar:
has oda:))))))))))))

Egeee,
öykümden haber var mı...Yatmayacakmış dedin de, cuma 3 te eko çekilecekti ya..
Onun sonucunu yazdı mı ?? Haberin var mı ?
yazdım ya mesaj attı öyküm herşey yolundaymış diye:)

ben hacı şakir granül sabunla 30 derecede yıkadım ne kalıntı bıraktı ne bişey çok koyuyolar sanırım bazıları.ütüledim hazırladım bebişimin kıyafetlerini.

bende ilk çocukta hacşakrle yıkadım süperdi. ama şimdi sıvılar çıktı daha yumuşak yapıyor diye ondan alayım dedim ama bakalım şaşmam belki

Kızlar ben kaçtım, biraz başka katlara inip kafamı dağıtıcam
Nedense pek keyfim yok bugün, sabah kabus gördüm ondan herhalde
gelirim birazdan

Kızlar ben kaçtım, biraz başka katlara inip kafamı dağıtıcam
Nedense pek keyfim yok bugün, sabah kabus gördüm ondan herhalde
gelirim birazdan
ok cnm bi dolaş bakalım bende uyukluyorum:( pazarteinden nefret edenlerdenim

Ben ykmuşum demek yazdığında, haberim yok...Ayy, çok sevindim...
Çok stres yapmıştı, eminim o da rahatlamıştır...
evet şükür bişey yokmuş

kızlar bende çıkıyorum kayınpederimi aramam lazım kaza yapmışlar bizim motorla birazdan gelirim bende

ay geçmiş olsun cnmm..

deterjandan daha az koymak gerekiyormuş.
öyle yazıyordu üstünde.

evet yaaa öyleymiş.
ben buraya ilk geldiğimde kriz zamanıydı. çok sıkıntılı günler geçirdik. bir de patronumuz kızını kaybetti üstüne. 12 yaşında kızcağız vefat etti.
kabus gibi günler geldi geçti. şimdi herşey daha güzel olacak inşallah.

ayyy allahım nekadar acı bı olayy allah rahmet eylesınn....cnm bence artık kotu gunler gerıde kalmıs bak nne guzel olayların heyecanı varrrr:)))

fmg sen sezının odaını pembemı yaptınnn?

has oda:))))))))))))

he heeeee, aynen.

sağolun kızlar allahtan bişeyleri yokmuş ikisinin de dizleri ezilmiş biraz, iyilermiş

geçmiş olsun canım allah korumuş
hep korkarım o motorlardan.

ayyy allahım nekadar acı bı olayy allah rahmet eylesınn....cnm bence artık kotu gunler gerıde kalmıs bak nne guzel olayların heyecanı varrrr:)))

fmg sen sezının odaını pembemı yaptınnn?

sen resimlerini görmedin mi bacım?

geçmiş olsun canım allah korumuş
hep korkarım o motorlardan.

saol canım işin iyi yanı allahtan köydelermiş merkezde fln yapsalar benim gitmem lazımdı trafik polisi fln motor benim üzerime çünkü şimdi diceksiniz ki ( kasap et derdinde koyun can derdinde ):60:

Back
X