off kuzu konuşturma beni anacım yaa 3lü rakkamlara ulaştımanladın sen onu ama yine de sağol kuzumm
off kuzu konuşturma beni anacım yaa 3lü rakkamlara ulaştımanladın sen onu ama yine de sağol kuzumm
zamanında çok spor yaptım ama deli gibi yürüyüp bacak hareketleri yapıyodum ondan olsa gerek dediğim gibi abimin yanında bayanlarla ben ilgileniyordum spor salonundaama kız nasıl kalkık duruyosidikli seniiiiiiiiiiii
Valla kız, insan kara cahil olunca açıp da bakıyo....
düğün fotolarımı gördün orda 88dim hesap et kuzu... göstermiyorum ama dimi... soranlara düğündeyken falan 70sin diyorlardı gülüyordum bendeBoy çok uzun o zaman bacım, valla göstermiyon...Ben 73 kilo olmuşum, senden 3 tane yan yana sanki..O misalim..
3 lü rakam mı anam boyun kaç senin.
ben daha ikililerdeyim senin kaç katın duruyom.
valla ben de olsam bakardım merakımdan
nedense hep merveden sonra ben eklıyorum kıskanıyorum da ogun ekledım goren olmadıııEki Görüntüle 175376
nedense hep merveden sonra ben eklıyorum kıskanıyorum da ogun ekledım goren olmadıııEki Görüntüle 175376
Eki Görüntüle 175378
Göbek dediğiniz böyle olacak anacımm....
Ne o öyle, bezelye yutmuş solucan gibiii....
Eki Görüntüle 175378
Eki Görüntüle 175378
arap yağı bol bulmuş..... Sürmüşayy kargooomm geldııı:) ıcındeee bısuru sebamedlerrrr lıerac krem 2 taneee artık bol bol surunebılırımmmm oh bee bedava malda ne guzelmısssssssss:):):)9
Eki Görüntüle 175378
göbek dediğiniz böyle olacak anacımm....
ay maaşallahnedense hep merveden sonra ben eklıyorum kıskanıyorum da ogun ekledım goren olmadıııEki Görüntüle 175376
Eki Görüntüle 175378
ay maaşallah
kaç kilo aldın sen yaa çok fit görünüyosun
helllall kuzum arkandan geliyorum anacım bende böleyim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?