n' oldu ki canım
ne testi yaptırmıştın
Ben taşınırken 1,5 cm açılma olmuş ne ağrı hissettim ne bişey..
Hatta doktor açılma var dikkat et dediğinde, eve gidince geçtim aynanın karşısına oraya baktım, orası da açılma var gibi değildi ordan anlaşılmıyor yani...Doktor ultrasonla bakarken anlıyor...
bende mehmete sordum eşiyle konuşamadımda belirtisi varmıydı nsl oldu dedim kanama leke filan hiç bişey yokmuş sadece biraz ağrısı varmış ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştik dedi. zaten onlar baştan düşük tehlikesi vardı yatmıştı hep ama bu ara iyiydi normal aylık kontrolleri esnasında çıktı işte
yememmi kız yiyorum herzaman. anlamıyorum benim yediklerim noluyo acaba hepsini benim kız yürütüyo galiba
kanım accaip derecede düşmüş dr kan hapını 2 ye çıkarttı yaaa 9.9 olmuş
kuzum o zaman pekmez falan yediğinde 2 saat içinde süt türevleri falanda yeme içme
Ben taşınırken 1,5 cm açılma olmuş ne ağrı hissettim ne bişey..
Hatta doktor açılma var dikkat et dediğinde, eve gidince geçtim aynanın karşısına oraya baktım, orası da açılma var gibi değildi ordan anlaşılmıyor yani...Doktor ultrasonla bakarken anlıyor...
merve deki popoya bak bi patlatırdım hee orda olsam
ayyyyyyyyyy kuzu kopardın benı gulmektennnnn:):):):):):):):):):):)
Canım ya, hemen öyle düşünme..Sürekli ytıp günnüde doğuran çok anne var..Belki arkadaşının da yatması gerekiyordur..İnşallah erken doğum falan olmaz, ama olsa da onda oldu diye sende de olacak diye bişey yok...Stres yapma boşuna..İnşallah arkadaşının bebişi de vaktini zamanını bekler...
manyak yaataktı beni döte
Kilo aldım şiştim diye kendine haksızlık ediyorsun..Hiç fazla kilon falan yok...
inşallah allah yar ve yardımcıları olsun..
bende cuma akşamdan ctesi sabah 10 kadar hareket etmemişti çok kötü olmuştum oturudum ağladım resimlerine baktım sonrada göbeğimi açtım camın yanındaki koltuğa sol yanıma yattım, kızımla konuştum biraz, hemen başladı harekete.. kurban olsun annesi ona
(bu arada artık gözü açılırmış bu haftalarda rahimden gün ışığını farkedebilirlermiş uzman tv de kaan kocatepeyi izlemiştim ordan aklıma geldi öle açtım göbeğimi faydasıda oldu heralde )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?