ya doktor korkulcak bişey yok demiş doğursnda küvezlik işi yok demiş... bakalım mutluydu öyle :)
oyyy çok tatlı görünüyorlar yeliss. maşallahnasıl çok ağlıyorlar mı??
düşünmek bile istemiyorum o meseleyiüretsiz izin almayı düşünüyorum ben. batıya tayinim çıkarsa şubata kadar alırım sonra annem bakar büyük ihtimalle. burda kalırsam 1 yıl çalışmam.
ay sitede sorun varmış bende resim ekleyememiştim keşke ekleyebilsen ya kızlar bişey sorucam ezgimm göremiyorum kaç gündür bi sıkıntısı yoktu demi gören bilen varmı
iyi canımcım senden naber?? ay ege şaka maka kavuşuyorsun kızına ne güzelllll...cnm nbr nasılsınn..ben yarın son kontrolume gidicem
hadi yaa, süper. ben de görsem keşke, benimki anca poposunu dikiyorherkeze slmmmm
dün duşa girmiştim çıktım giyiniyorum fln derken karnım gerildi biraz bi kaktım minicik bi ayak gördüm denizsurayın profilindeki gibi ayyyçok tatlıydı yaaaa sevindirik oldum birden
aman öyle zannetmeye devam etsinler:)) kıyamam ya nasıl canları yanmıştır. ben hemşire bir arkadaş alırken görmüştüm bir kere bayılacağım sanmıştım, kendi çocuğunda hiç dayanamaz insankendilerini hala ana karnında zannediyorlar galiba pek ağlamıyorlar.ama hastanede topuk kanı alırken çok ağladılar.içim parçalandı.sağlık ocağında da aldılar topuklarından.iki iki niye çocukların canını yakıyorlar anlamıyorum.
inşallah bulursun gönlüne göre birini... şimdiden araştırmaya başla, içine sinsin iyice.yaa bende sastım kaldım aralıkta ıs bası yapmam lazım ne olucak halım bılıyorum bakıcak kımsemde yok mecbur bakıcı olması lazım ev ıs temızlık cocuk bakmak hepsıyle ılgılenecek bırını ıstıyorum
konuya cvp ver bölümünde yazı tipleri hizasnda ataç gibi işaret var oraya tıkla dosya ekle de sonrada undloup files butonuna tıkla bitti de bu kadarrr ekleeeeee
nbr kızlar..
doğuran varmı?
20 mayıs öykümündü değilmi
çoook sağol canım deneme tahtasında denedim oldu.eklerim birazdan.
Kızlar suzinin yamanı ne oldu acaba ? çıktımı küvözden aklıma geldi ses seda yokmu suziden?
kendilerini hala ana karnında zannediyorlar galiba pek ağlamıyorlar.ama hastanede topuk kanı alırken çok ağladılar.içim parçalandı.sağlık ocağında da aldılar topuklarından.iki iki niye çocukların canını yakıyorlar anlamıyorum.[/QUOT
Sütün yetiyormu ikisinede emiyorlardır inşallah ne güzel ya
benım perdeler camlar bıttı halılar yıkamadan geldı haftaya tekrar kadın gelecek halledecek halıları oyle serecegım tek eksıgım ana kucagı , bebegın besıgı var bı de yatagı var yatagının sıltesı yok(
bende hazır evdeyım ya acaba borek,kofte falan yapıp buzluga mı atsam ısım yok ılerde buzlugum dolu olur ne dersınız??
ben halıları yıkamaya verdim geldiğinde de sermiycem doğuma kadar örtülerim de aynı şekilde doğurduğumda annemler serer hava da sıcak gerçi senin çocuğun var ama sadece oturduğunuz odayı serersin ya da onu en sona bırakırsın bence
ben en çok emzirmeyi merak ediyorum yaa o duyguyu yaşamak istiyorum göğüslerime bakıyorum aynada acaba nasıl olacak diye
selam kızlar nasılsınız birşey soracağım ..
Bebeği baş aağı dönmeyen varmı aranızda ?
Birde döndüğünde hissettinizmi ya benim yarın kontrolüm varda çok merak ediyorum dönmüşmü ...
Normal doğum istiyorum ama doktor artık dönmez dedi sezeryan olacaksın bu gidişle dedi morelim çok bozuk ...
35+4 haftalık olduk bugün...
[ı]selam kızlar.nasılsınız?Ben bebeklerimi aldım kucağıma darısı sizlerin başına.allah sizleride yavrularına kavuştursun inşallah.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?