2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy çok tatlı görünüyorlar yeliss. maşallah nasıl çok ağlıyorlar mı??

kendilerini hala ana karnında zannediyorlar galiba pek ağlamıyorlar.ama hastanede topuk kanı alırken çok ağladılar.içim parçalandı.sağlık ocağında da aldılar topuklarından.iki iki niye çocukların canını yakıyorlar anlamıyorum.

düşünmek bile istemiyorum o meseleyi üretsiz izin almayı düşünüyorum ben. batıya tayinim çıkarsa şubata kadar alırım sonra annem bakar büyük ihtimalle. burda kalırsam 1 yıl çalışmam.

yaa bende sastım kaldım aralıkta ıs bası yapmam lazım ne olucak halım bılıyorum bakıcak kımsemde yok mecbur bakıcı olması lazım ev ıs temızlık cocuk bakmak hepsıyle ılgılenecek bırını ıstıyorum

ay sitede sorun varmış bende resim ekleyememiştim keşke ekleyebilsen ya kızlar bişey sorucam ezgimm göremiyorum kaç gündür bi sıkıntısı yoktu demi gören bilen varmı

cnm nbr nasılsınn..ben yarın son kontrolume gidicem
iyi canımcım senden naber?? ay ege şaka maka kavuşuyorsun kızına ne güzelllll...
herkeze slmmmm
dün duşa girmiştim çıktım giyiniyorum fln derken karnım gerildi biraz bi kaktım minicik bi ayak gördüm denizsurayın profilindeki gibi ayyyçok tatlıydı yaaaa sevindirik oldum birden
hadi yaa, süper. ben de görsem keşke, benimki anca poposunu dikiyor
aman öyle zannetmeye devam etsinler:)) kıyamam ya nasıl canları yanmıştır. ben hemşire bir arkadaş alırken görmüştüm bir kere bayılacağım sanmıştım, kendi çocuğunda hiç dayanamaz insan(
inşallah bulursun gönlüne göre birini... şimdiden araştırmaya başla, içine sinsin iyice.

EGE kuzudan haberin var mı? siz konuşuyordunuz tlfnda sanırım? nasılmış iyi miymiş???

bu pc konusunda hanımlar daha usta galiba dün ben sabah pc ye format attım akşamda herif oyun yüklemeye çalıştı ama beceremedi sonra tekrar bu format atmayı denedi onuda beceremedi oyunu da az önce allem edip kallem edip yine ben yükledim demin de aradım istediğin oyunu yükledim dün bana bağırdın o kadar değdimi dedim hiç sesini çıkarmadı zaten dünde bağırdığına pişman oldu sonra yatarken özür falan diledi sarıldık fln kardeş kardeş yattık sonra da

bizde sağlık ocağından geldik bebişimin kalp atışlarını dinledik.doktor sezeryan demişti ebede normal doğum yapabilirsin kafam karıştı.

senin temizlik bitmiş ne güzel bende başlayayım artık biryerlerden yaaa :97:

Börek fikri çok iyi
sonra o kadar çok işe yarıyoki gelene gidene ikramlık
oğlanda yapmıştım bundada yapcam

sermem şart benim
yerlerde dolanıyo oğlan mecburen sercem
oturduğum odayı sermeme gerek yok ama
halının altı halıfleks kaplı
diğer odaları sersem geziyo bi odada durmuyoki kerata :96:
En sona bırakayım halı işini en iyisi ben

ben en çok emzirmeyi merak ediyorum yaa o duyguyu yaşamak istiyorum göğüslerime bakıyorum aynada acaba nasıl olacak diye

o kadar harika bir duygu ki anlatamam
gerçi ben hiç göğüs ucu problemi yaşamadım
emzirirken göğsü yaralanıp acı çekenler benim kadar zevk aldılarmı bilemeyeceğim :78:
Kızlar şimdiden göğüs ucu kreminizi bulundurun derim
kiminin göğsü çok büyüyo bende aşırı bir büyüme olmamıştı
yani kişiden kişiye değişiyo görünüm
emzirmeyi bıraktığımda da eski hallerine gelmişlerdi

32.haftada baş aşşağı dönen bebeğim 33.haftada tekrar dönmüştü
doktor döner durur o daha çok
suyun içinde duruyo demişti
şimdi ne pozisyonda bilemiyorum

[ı]selam kızlar.nasılsınız? Ben bebeklerimi aldım kucağıma darısı sizlerin başına.allah sizleride yavrularına kavuştursun inşallah.[/ı]

maşallah allah bağışlasın ömürleri uzun sağlıklı şanslı bahtlı olsun inşallah canım benim
avatarındaki resim kızlarına mı ait

neyse kızlar ben çıkıyorum benim kız oturmamı hiç istemiyo kendi gibi kıpır kıpır oluyim istiyo neyse kendinize iyi bakın görüşürüz

mrb kızlar dün geceden beri alt taraflarımda ve belimde ağrım var hala geçmedi hiç uyuyamadım ara ara da ağrı artıyo azalıyo bebişte sürekli hareketli acaba benim gibi olan var mı ??????????
neden böyle oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…