2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eğer gelişimi normal seyrediyorsa 2 haftada bir gitmen en ideal canım 35 haftandasın çünkü...

isim de çok güzel gökçe ismini çok severim..

anladım cnm sağol.bebek küçük diye beklediği ana kadar bekletceğim dedi doktor ama ne yapacak bilmiyorum..
sancı başlarsa nasıl duracakki:18:

benim bebişimde 3-4 hafta önde gidiyor ama doktorum ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi 39 da yaparım sezeryanı dedi.birde ultrason ölçümlerimde 500gr yanılma payı olabiliyormuş.

Merhaba arkadaşlar, ben geldim... Bence de doktorlara pek inanmayın bana da dedi yeme çok kşlolu olcak bebek, yok çok iri beni rejime soktular ne oldu son 15 gündür bebek kilo milo almıyor, keşke alsaymış kilo diyorum şimdi.. Şimdi de diyor ki küçük olcağı için sarılık olabilir.. Aman Allah sağlık versin de ben onu beslerim inşallah.. .

Neyse ugün doktorumla son kontrolüm vardı, Allah a şükür iyi gibi herşey, suyum biraz daha azalmış, bebeğinde boynuna 1 adet kordon dolanmış ama yine de iyi dedi doktor.. Zaten kendisi çok pimpirikli olduğundan bişey olsa benden önce pimpirikleniyor onun için takılmadım ben bunlara.. Neyse cuma günü gel ameliyatını yapalım dedi, bu arada zaten epidural yapamam sana dedi, kan sulandırıcı kullandığım için tehlikeli olabilirmiş.. Son günlerinde hafif ye dedi, birde şimdiden kompostu falan iç dedi, süt olsun diye.. Bu kadar işte artık sona yaklaştık, içim bir tuhaf oldu.. Evdeki çocuğu da muhakkak getirin hastaneye sonra çok travma yaşıyorlar falan dedi.. Baya bi bilgilendirdi sağolsun..

hadi Allah kurtarsın öykücüm darısı bizim başımıza... sağlıkla gelsin bebişin iç komposto falan.. ayy canım yaa valla benimde doğurasım geldi

hadi Allah kurtarsın öykücüm darısı bizim başımıza... sağlıkla gelsin bebişin iç komposto falan.. ayy canım yaa valla benimde doğurasım geldi

Ben günüm yaklatıkça bir tuhaflaşıyorum hüzünleniyorum bebk dışarı çıkçak diye sanki karnımda daha güvendeymiş gibi geliyor... Ben bir enteresanım zaten ilkinde de öyle olmultum üzüzlmüştüm resmen bebeğin karnımdaki hareketlerini özlüyordum lohusayken..

allah yardımcın olsun tatlımm sarılık ıcın sekerlı su verılıyomus bende verıcekler bılgın olsun :)

canım cok sukur bak kucagına alacaksın benımde bı gunum gelse dıye erkenden yatıyorum gunler erkenden bıtsın dıye cıksa bende rahatlıycam tasıyamıyorum artıkk

valla aynı şeyleri bende yaşıyorum şimdiden öykü... off içerde daha güvendeler ama bi şekilde çıkmaları gerek... Allah yardımcın olsun canım.

bende ya yaklaştıkça hüzünleniyorumm.bi yandan kucağımda olsun istiyorum bi yandan öykümün dediği gibi karnımda daha güvenli geliyor..
bide korkuyorum sarılık olacak hasta olur off off..
bide hareketleri güçlendiki şimdi canımı acıtsada özleriz ya bu hareketlerini

canım cok sukur bak kucagına alacaksın benımde bı gunum gelse dıye erkenden yatıyorum gunler erkenden bıtsın dıye cıksa bende rahatlıycam tasıyamıyorum artıkk

tabi canım hepimiz sağ alim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi böyle de insan çok sıkıntılanıyor da işte yine de bir hüzün oluyor insanda, birde ben böyle planlı olmasını hiç sevmiyorum, keşke normal zamanında kendi isteğiyle gelebilseler ne güzel olur böyle müdahale etmişiz gibi geliyor.. Tabi benim durumumda yapçak bişey yokta işte doğum depresyonuna mı girdim ne saçmalıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…