tabi canım hepimiz sağ alim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi böyle de insan çok sıkıntılanıyor da işte yine de bir hüzün oluyor insanda, birde ben böyle planlı olmasını hiç sevmiyorum, keşke normal zamanında kendi isteğiyle gelebilseler ne güzel olur böyle müdahale etmişiz gibi geliyor.. Tabi benim durumumda yapçak bişey yokta işte doğum depresyonuna mı girdim ne saçmalıyorum artık...
bende ya yaklaştıkça hüzünleniyorumm.bi yandan kucağımda olsun istiyorum bi yandan öykümün dediği gibi karnımda daha güvenli geliyor..
bide korkuyorum sarılık olacak hasta olur off off..
bide hareketleri güçlendiki şimdi canımı acıtsada özleriz ya bu hareketlerini
bebeğinn sağlığı herşeyden önemlisi... kaç kg şuan?
2900 gr..olmuş...zaten 15 gün önce 2850 gr.dı kuzucum, anası besleyemedi napsın zavallıcık..
allah yardımcın olsun tatlımm sarılık ıcın sekerlı su verılıyomus bende verıcekler bılgın olsun :)
inşallah döner canımcanını sıkma ya bende sezeryan istemiyorum ama napalım başka çaremiz yoksa mecbur katlanıcaz ama senin durum belli olmaz son 2 günde bile bebklerin dönebildiini duymuştum belirsizlik çok kötü ya bende senin gibiyim ama başka sorunlardan dolayı yoksa benmki 28 de dönmüştü yani diyceğim başı dönmesede sezeryan olacaksak illa bi sebep çıkıyo
neden üzülüyosun kız 38 ideal zaten erken olmuyoki 37 den sonrası iyidir 37 öncesi pramatüre oluyomuş 38 gayet iyi sağlıklı olsunda
kilosu 10 gün önce 2,150 gr çıktı doktor dedi küçük olacak 2,5 kilo flan ancak olurüzülme belkide döner belli olmazz......kilosu falan iyiyse 2 hafta önce bişey olmaz 38 de herşey tamamlanmışş oluyoo zatenn
ay çok güzellerkızlar şunlara bakın
öykum bende kan sulandırıcı kullanıyorum ozaman banada olmas epidural doktoruma söyleyim ben onu çünkü değiştirmiştim doktoru cua gunu randevum var cuma gununki randevudan sonra haziran 5 gibi bidaha var ozaman gunu veririm dedi doktor sanırım 15 ile 20 si arası alır gibi geliyor zaten doğum tariimde makinada 27 haziran görünüyor ama yine 1 ay var
tabi canım hepimiz sağ alim kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi böyle de insan çok sıkıntılanıyor da işte yine de bir hüzün oluyor insanda, birde ben böyle planlı olmasını hiç sevmiyorum, keşke normal zamanında kendi isteğiyle gelebilseler ne güzel olur böyle müdahale etmişiz gibi geliyor.. Tabi benim durumumda yapçak bişey yokta işte doğum depresyonuna mı girdim ne saçmalıyorum artık...
allah yardımcın olsun tatlımm sarılık ıcın sekerlı su verılıyomus bende verıcekler bılgın olsun :)
neyse kızlar ben çıkıyorum az yatıyım... öykücüm grşemezsek Allah yar ver yardımcın olsun dualarımız seninle, iyi haberlerini bekliyoruz...
yaa... kaç haftalıksın kaç kg bebişin?
Valla burda KK'ünde bir grup var ya kan pıhtılaşması yaşayanlar diye, orda spinal ve epidural yapanlar var ama doktordan doktora değişiyor sanırım, orda da lafı geçmişti, bazı doktorlar önermiyor diye.. Sen bir sor bakalım doktoruna, Bu arada doğumdan sonra da 15 gün falan kullanılıyormuş kan sulandırıcılar genelde..
Onu hiç duymamıştım kime veriyorlar, bebeğe mi?... Kız bebekler daha güçlü oluyor dedi doktor , olmaz belki dedi, iyi emerse sütün çok olursa olmaz dedi ...İnşallah olmaz, kızım olmamıştı.. Babasının kanını almasına rağmen..
guzel annecık benım 15 gunum kaldıgı halde dusunkı mezdeke dınlerken bıle aglamaklıyım :)))acayıp bır heyecan var belkı ılk cocuk oldugu senınkı 3 gunn kalmıss masallah spınalmı olucak sezeryanın genel anestezımı
şekerli su ilk doğan bebeğe veriliyomuş diye bende duydum ama neden bilimyorum ama zemzem suyu verin diyolar bide maden suyu diye duydum gazsız olurmuş cocuk
şekerli su ilk doğan bebeğe veriliyomuş diye bende duydum ama neden bilimyorum ama zemzem suyu verin diyolar bide maden suyu diye duydum gazsız olurmuş cocuk
canım yaa bende kan pıhtılaşması varmı onu bilmiyorum bu kan sulandırıcıyı 2 3 düşüğü olanlara doktorla direk veriyolar benimde 2 duşüğüm olduğu için verdiler varmı pıhtılaşma bilmiyorum araştırılmadı yani
canım 1 kup sekerı kaynatılmıs suda erıtıp bı cay kasıgının ucuyla daha sutunu emmeden verıyomussun benım teyzemınkızı hemsıre onun bebegınde yaptılar yada hurmanın lıflı kısmını bebegın dagagına suruncede sarılık olunmuyomus emmeden once sarılık seker yuzunde oluyo ya canım onla alakalı oldugunu soyledıler bana dedıklerı oyle karsı komsum 3 tane dogurdu o hurma surdum dedı 3 dede
Genel anestezi dedi doktorum.. Bence de tamamen doğumla ilgili bir bunalımdayım herhalde ben, zaten etraftakileri de sürekli haşlıyorum.. İlkinde valla bu kadar tedirgin değildim ben ikinci de insan daha bir garip oluyor çünkü bir sorumluluğun daha var..
Oooo sorarız bilenlere bakalım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?