2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oy canım benim ya hadi hayırlısıyla kurtulursun inş son 2 gün ha ben bile heyecan yaptm

ya bende bu duygular sadece bende var sanırdım bende öyleym hem doğsun istiyorum hemde içimde daha güvenli diyorum amaan piskopata bağladık

valla bana oyle dedıler ablam yapalım dedı tam bı ogreneyım sıze yazarım kaynamıs su bıberonda goturucem bıde kup seker gturucem ıste orda verıcekler

yok yaa öle biberonla falan değil kaşıkla azcık veriliyo diye biliyorum ben hatta hatırladım ablamın oğlanada öle kaşıkla verdikleri

allah yardımcın olsun canım guzel amelıyatlar gecırırısın ınsallah ben gonullu sezeryanım catıma bıle baktırmadım stres yok catır catır dogurucaz seker

İnşallah canım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah, ya insan gönüllü sezeryan olur mu kızlar ya... offfff benim elimde olsa ikincide bile denemek isterdim normal doğumu...

olmaz ınsallah canım bu ara bende vesvese var sureklı ya soyle olursa ya boyle olursa demekten uyuyamıyorum nasıl bundan uzaklasıcam bılemıyorum yardım edın yaa

Ya işte lohusalık depresyonuna giirdik herhalde şimdiden.. Ne tuhaf duygular bunlar.. Neyse 2 günüm kaldı bir yandan da çok merak ediyorum acaba nasıl birşey olcak diye ama bakalım artık.. Bugün hazrılıkları tamamladım, baştan aşağı tüğlerden arındım.. Çooook rahatladım.. Doğuma hazırım artık..

yuppııı bebısımızz gelıyorrrr

İnşallah canım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah, ya insan gönüllü sezeryan olur mu kızlar ya... offfff benim elimde olsa ikincide bile denemek isterdim normal doğumu...

ne olur bana kızmaın kızlar ama elimden gelse haziranın başında doğurmak isterim dayanamıyorum bazen sorunlarımı biliyosunuzdur doktorumda dedi dayanamazsan alırız yeterki mayısı cıkar demişti ama elimden geldiği kadar dayanmaya calışcam 37- 38. haftamda doğurcam

gönüllü sezeryan ha bravoooooooooo

heeee :))))))))))))))

ablacımm bende tansıyon sorunu var heyecanlanınca tansıyonum dusuyo bayılıyorum tehlıkeye atmak sıtemedım kendımıde bebegıde olur dugum anında heyecanlanır bayılırım dıye korktumm:44::44::44:

senin yerinde olmak isterdim bende bir gun rahatlıycam diye sabrediyorum rabbim hayırla almayı nasip etsin kucağına
bende kasıkla verıcem melodım sıcak suyu onla goturucem

haaa tamam ozaman bende biberonla vercen sandım ama biberonlada verilir ama hele bir doğsunlarda nası olsa bişe ile verilir

bu ara bende vesvese var sureklı ya soyle olursa ya boyle olursa demekten uyuyamıyorum nasıl bundan uzaklasıcam bılemıyorum yardım edın yaa

ohhhhhhhhhhhh mis gibi darısı başımıza artık canım benim neyse ben kaçıyorum kaynanama gitmeliym geç bile kaldım byyyy

bu ara bende vesvese var sureklı ya soyle olursa ya boyle olursa demekten uyuyamıyorum nasıl bundan uzaklasıcam bılemıyorum yardım edın yaa

vesvese şetan işiymiş canım rabbime sığınırsan daha rahat edersin bak ben sana bişe diyim ben midem için mecburen lansor kullanıyorum sabah akşam hemde kimi doktor veriyo kimi doktor vermiyo ve ben 4. ayımdan beri kullanıyorum çok korkuyorum bebeğimde bişe olacakmı diye ama napiim rabbime sığındım

haklısınn canım allah bebeklerımızı bızı saglıklı sıhatlı bır sekılde kurtarmayı nasıp etsın

Tabi ki sizin tercihiniz kızlar, benim çok içimde kaldı da ondan öyle dedim... Yoksa herkes kendini nasıl iyi hissederse öyle yapar.. Birde şimdi ben ameliyat olcam ya korkusu sardı ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…