oy canım benim ya hadi hayırlısıyla kurtulursun inş son 2 gün ha ben bile heyecan yaptmMerhaba arkadaşlar, ben geldim... Bence de doktorlara pek inanmayın bana da dedi yeme çok kşlolu olcak bebek, yok çok iri beni rejime soktular ne oldu son 15 gündür bebek kilo milo almıyor, keşke alsaymış kilo diyorum şimdi.. Şimdi de diyor ki küçük olcağı için sarılık olabilir.. Aman Allah sağlık versin de ben onu beslerim inşallah.. .
Neyse ugün doktorumla son kontrolüm vardı, Allah a şükür iyi gibi herşey, suyum biraz daha azalmış, bebeğinde boynuna 1 adet kordon dolanmış ama yine de iyi dedi doktor.. Zaten kendisi çok pimpirikli olduğundan bişey olsa benden önce pimpirikleniyor onun için takılmadım ben bunlara.. Neyse cuma günü gel ameliyatını yapalım dedi, bu arada zaten epidural yapamam sana dedi, kan sulandırıcı kullandığım için tehlikeli olabilirmiş.. Son günlerinde hafif ye dedi, birde şimdiden kompostu falan iç dedi, süt olsun diye.. Bu kadar işte artık sona yaklaştık, içim bir tuhaf oldu.. Evdeki çocuğu da muhakkak getirin hastaneye sonra çok travma yaşıyorlar falan dedi.. Baya bi bilgilendirdi sağolsun..
Ben günüm yaklatıkça bir tuhaflaşıyorum hüzünleniyorum bebk dışarı çıkçak diye sanki karnımda daha güvendeymiş gibi geliyor... Ben bir enteresanım zaten ilkinde de öyle olmultum üzüzlmüştüm resmen bebeğin karnımdaki hareketlerini özlüyordum lohusayken..
valla bana oyle dedıler ablam yapalım dedı tam bı ogreneyım sıze yazarım kaynamıs su bıberonda goturucem bıde kup seker gturucem ıste orda verıcekler
allah yardımcın olsun canım guzel amelıyatlar gecırırısın ınsallah ben gonullu sezeryanım catıma bıle baktırmadım stres yok catır catır dogurucaz seker
allah yardımcın olsun canım guzel amelıyatlar gecırırısın ınsallah ben gonullu sezeryanım catıma bıle baktırmadım stres yok catır catır dogurucaz seker
Bende iki düşükten sonra araştırılıp verildi o zaman senin durumun farklı olabilir, bilemiycem benim doktorda istese yapardı bence de riski sevmez pek kendisi, birde anestezi uzmanları istemiyor dedi..
Olabilir canım bakalım artık olmaz inşallah.. En kötü mama veriyorlar aç kalmasın diye.. Sorun olmaz inşallah..
oy canım benim ya hadi hayırlısıyla kurtulursun inş son 2 gün ha ben bile heyecan yaptm
ya bende bu duygular sadece bende var sanırdım bende öyleym hem doğsun istiyorum hemde içimde daha güvenli diyorum amaan piskopata bağladık
yok yaa öle biberonla falan değil kaşıkla azcık veriliyo diye biliyorum ben hatta hatırladım ablamın oğlanada öle kaşıkla verdikleri
Ya işte lohusalık depresyonuna giirdik herhalde şimdiden.. Ne tuhaf duygular bunlar.. Neyse 2 günüm kaldı bir yandan da çok merak ediyorum acaba nasıl birşey olcak diye ama bakalım artık.. Bugün hazrılıkları tamamladım, baştan aşağı tüğlerden arındım.. Çooook rahatladım.. Doğuma hazırım artık..
İnşallah canım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah, ya insan gönüllü sezeryan olur mu kızlar ya... offfff benim elimde olsa ikincide bile denemek isterdim normal doğumu...
gönüllü sezeryan ha bravoooooooooo
İnşallah canım hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah, ya insan gönüllü sezeryan olur mu kızlar ya... offfff benim elimde olsa ikincide bile denemek isterdim normal doğumu...
Ya işte lohusalık depresyonuna giirdik herhalde şimdiden.. Ne tuhaf duygular bunlar.. Neyse 2 günüm kaldı bir yandan da çok merak ediyorum acaba nasıl birşey olcak diye ama bakalım artık.. Bugün hazrılıkları tamamladım, baştan aşağı tüğlerden arındım.. Çooook rahatladım.. Doğuma hazırım artık..
bende kasıkla verıcem melodım sıcak suyu onla goturucem
bu ara bende vesvese var sureklı ya soyle olursa ya boyle olursa demekten uyuyamıyorum nasıl bundan uzaklasıcam bılemıyorum yardım edın yaa
vesvese şetan işiymiş canım rabbime sığınırsan daha rahat edersin bak ben sana bişe diyim ben midem için mecburen lansor kullanıyorum sabah akşam hemde kimi doktor veriyo kimi doktor vermiyo ve ben 4. ayımdan beri kullanıyorum çok korkuyorum bebeğimde bişe olacakmı diye ama napiim rabbime sığındım
ohhhhhhhhhhhh mis gibi darısı başımıza artık canım benim neyse ben kaçıyorum kaynanama gitmeliym geç bile kaldım byyyy
ne olur bana kızmaın kızlar ama elimden gelse haziranın başında doğurmak isterim dayanamıyorum bazen sorunlarımı biliyosunuzdur doktorumda dedi dayanamazsan alırız yeterki mayısı cıkar demişti ama elimden geldiği kadar dayanmaya calışcam 37- 38. haftamda doğurcam
heeee :))))))))))))))
ablacımm bende tansıyon sorunu var heyecanlanınca tansıyonum dusuyo bayılıyorum tehlıkeye atmak sıtemedım kendımıde bebegıde olur dugum anında heyecanlanır bayılırım dıye korktumm:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?