ne olmuş 99 da evlendiysek merve hanım
m.ö.den önce 99 da evlenmedik ya
neticede birimiz 33 birimizde 34 yaşında..
azgınlık işleri öle 99 a bakmıyo merve hanım, sizi benim 60 lı yıllarda evlenen komşuceğizlerimle tanıştırayım, seni bile solda sıfır bıraktıklarını ağzın açık göreceksin
deliiiiii merveeeee deliiiiiiiiiiiiiii merveee
bencede....
sendende canım ya beni doğum telaşı sardı nasıl kolay doğurabilirim yada açıklık nasıl olur diye araştırıyorum daha çok şey var bakalım yapabilecekmiyim
kızlar biliyorum çoğu sezeryan olacak ama normal düşünen arkadaşlar için paylaşayım istedim kolay doğum için bakınırken şu yazıyı buldum inş yapabiliriz
arabistanda satılan "fatma anamızın eli"(ışbe Meryem) adında bir ot var.. umreye veya hacca gidenlerden istenebilir.. doğum sancıları başlayınca ılık suya koyuluyor. sonra 1 yasin,3 ihlas,1 fatiha,felak ve nas süreleri okunur, üflenir. o sudan bir miktar içilir(sancı çeken kişi okumak zorunda değil)bu otun dalları açıldıkça Allah'ın izniyle rahimde açılır ve doğum kolay olur.
-hamilelik boyunca Meryem Suresi bol bol okunur
-hergün 316 defa "Ya Rakibu" ismi şerifi okunur
-inşikak suresi okunur veya bir kağıda yazılıp suya atılır ve o su içilir
-sancı anında inşirah suresi 10 defa okunur...
ve mutlaka ve mutlaka uygulanması gereken birşey( ki bilimsel olarak da açıklandı doktorlar da tavsiye ediyor) hamilelik boyunca ve özellikle son haftalarda bol bol medine hurması yemek..
hepimize kolay doğumlar kızlar
kızz merve uğraşma toprağımnan bakma benimde ilk bebem ama 3. gebeliğim bu 3 yıl içinde 2 si durmadı o ayrı bende 8 ekimden beri tık yok duz duvarı geç yerleri tırmalıyoz artıkın
ayyyyyyyyy cnım benim olsun sonucu güzel oldu bak hamilesin ne güzel
aman şakalaşıyorus seviyle bakma onunda hoşuna gidiyor benimle atışmak da naz yapıyor
sen o nazı kocana yap sevi
sendende canım ya beni doğum telaşı sardı nasıl kolay doğurabilirim yada açıklık nasıl olur diye araştırıyorum daha çok şey var bakalım yapabilecekmiyim
onları da araştır da tecrübeli sevi hanımlara sormak lazım
3ü doğurcak Allah nasip ederse
aman bişi demedik sevi hanımsen bize göre daha görmüş geçrimişsin biz o konuda görmemişiz işte hemencik hamile kalıverdik onu anlatıorum bişi demedim aman 3den sonra hemen 4ü yap
küs
ayyyyyyy kızlarrr annemin bi arkadaşı bana meryem otu yollamış kabeden yeni gelmişti...
keşke hepinize de paylaştırabilseydim...
toprağım bak bizim ellerin toprağı gibi ne verimli kadınız
yiyosan sende yap 3 tane merve
kocama yaparım zaten sana ne yapıcam deli karı
sende akşam kocenle uğraş, benle uğraşmayı kesde
hay benim 3. gibi senin başına taş düşmesin emi
yaparım kızım sanane
yiyosa sende yap
küsss hadee merveee
ya aramızda en genç kim merak ettim valla.bugünde meraklarım üstümde valla faceden çoğunuzu ekledim merakımdan
kız senin başına da meraktan bişi gelicek şimdiboşver kim büyük kim küçük en büyük sevi ama
3 tane de yaparım 5 tane de hele dur 1 senelik evliyim her seneye 1 çocuk 5 sene sonra grşelim şekerim
aman uğraşmıcam seninle kocam gelsin yandı zaten bi uğraşıcam bi uğraşıcam nerden geldim eve dicek ilgiden alakadan
ayrıca o meryem otundan bis de istiyoruz
ayy gülerken göbeğimin hoplamasından burağım asalak oldu valla
3 kadar başıma taş mı düşsündüşsün anam düşsün yeter ki senin elinden düşsün
yapıcam görüceksin anam grşelim 5 sene sonra diyorum
Allah izin verirse tabi
ya aramızda en genç kim merak ettim valla.bugünde meraklarım üstümde valla faceden çoğunuzu ekledim merakımdan
yaa işte kendimi böyle şeylerle oyalıyorum napiim sıkıldım ooofffff
ayyyyyyyyy cnım benim olsun sonucu güzel oldu bak hamilesin ne güzel
aman şakalaşıyorus seviyle bakma onunda hoşuna gidiyor benimle atışmak da naz yapıyor
sen o nazı kocana yap sevi
3 tane de yaparım 5 tane de hele dur 1 senelik evliyim her seneye 1 çocuk 5 sene sonra grşelim şekerim
aman uğraşmıcam seninle kocam gelsin yandı zaten bi uğraşıcam bi uğraşıcam nerden geldim eve dicek ilgiden alakadan
ayrıca o meryem otundan bis de istiyoruz
kız senin başına da meraktan bişi gelicek şimdiboşver kim büyük kim küçük en büyük sevi ama
BENI DE EKLEMIssin ebrucum. Profiline bakamadim henuz, bakalim aklimda canlandirdigim gibi misin? :)
kadın seriye taktı ben kaçsammıki acep
tamammmm mervee ne diyosannn oooo
5 yappp 5 yapppp şey yarıştırıyoz burda sanki ayol
kız iiiki gelmişim senin harbiden de dillerin şişmiş heee
kıs merve bu gun hepimiz kocaya başka turlu bakcazz haabenimki ne oluyo buna diycek eminim
aman sabahlar olmassıınnnn
ben 33 yaşındayım ebrucum 3 sene oldu evleneli kıs sevii iyiki erken evlenmişin haa baksana benim yaşıtlarımın hepsinin bebeleri ortaokula gider oldu ben daha ilkiynen uğraşıyom 2.ye allah buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?