2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman bişi demedik sevi hanım sen bize göre daha görmüş geçrimişsin biz o konuda görmemişiz işte hemencik hamile kalıverdik onu anlatıorum bişi demedim aman 3den sonra hemen 4ü yap

küs

sendende canım ya beni doğum telaşı sardı nasıl kolay doğurabilirim yada açıklık nasıl olur diye araştırıyorum daha çok şey var bakalım yapabilecekmiyim

onları da araştır da tecrübeli sevi hanımlara sormak lazım

3ü doğurcak Allah nasip ederse

ayyyyyyy kızlarrr annemin bi arkadaşı bana meryem otu yollamış kabeden yeni gelmişti...
keşke hepinize de paylaştırabilseydim...

kızz merve uğraşma toprağımnan bakma benimde ilk bebem ama 3. gebeliğim bu 3 yıl içinde 2 si durmadı o ayrı bende 8 ekimden beri tık yok duz duvarı geç yerleri tırmalıyoz artıkın

toprağım bak bizim ellerin toprağı gibi ne verimli kadınız
yiyosan sende yap 3 tane merve

ayyyyyyyyy cnım benim olsun sonucu güzel oldu bak hamilesin ne güzel

aman şakalaşıyorus seviyle bakma onunda hoşuna gidiyor benimle atışmak da naz yapıyor

sen o nazı kocana yap sevi

kocama yaparım zaten sana ne yapıcam deli karı
sende akşam kocenle uğraş, benle uğraşmayı kesde

sendende canım ya beni doğum telaşı sardı nasıl kolay doğurabilirim yada açıklık nasıl olur diye araştırıyorum daha çok şey var bakalım yapabilecekmiyim

sana 3 pirince 3 er yasini söyledim, hazırladınmı volveron????

onları da araştır da tecrübeli sevi hanımlara sormak lazım

3ü doğurcak Allah nasip ederse

hay benim 3. gibi senin başına taş düşmesin emi

aman bişi demedik sevi hanım sen bize göre daha görmüş geçrimişsin biz o konuda görmemişiz işte hemencik hamile kalıverdik onu anlatıorum bişi demedim aman 3den sonra hemen 4ü yap

küs

yaparım kızım sanane
yiyosa sende yap
küsss hadee merveee

ya aramızda en genç kim merak ettim valla.bugünde meraklarım üstümde valla faceden çoğunuzu ekledim merakımdan

3 tane de yaparım 5 tane de hele dur 1 senelik evliyim her seneye 1 çocuk 5 sene sonra grşelim şekerim

aman uğraşmıcam seninle kocam gelsin yandı zaten bi uğraşıcam bi uğraşıcam nerden geldim eve dicek ilgiden alakadan

ayrıca o meryem otundan bis de istiyoruz

hay benim 3. gibi senin başına taş düşmesin emi

yaparım kızım sanane
yiyosa sende yap
küsss hadee merveee

ayy gülerken göbeğimin hoplamasından burağım asalak oldu valla

3 kadar başıma taş mı düşsün düşsün anam düşsün yeter ki senin elinden düşsün

yapıcam görüceksin anam grşelim 5 sene sonra diyorum

Allah izin verirse tabi

kadın seriye taktı ben kaçsammıki acep
tamammmm mervee ne diyosannn oooo
5 yappp 5 yapppp şey yarıştırıyoz burda sanki ayol
kız iiiki gelmişim senin harbiden de dillerin şişmiş heee

ayyyyyyyyy cnım benim olsun sonucu güzel oldu bak hamilesin ne güzel

aman şakalaşıyorus seviyle bakma onunda hoşuna gidiyor benimle atışmak da naz yapıyor

sen o nazı kocana yap sevi

kıs merve bu gun hepimiz kocaya başka turlu bakcazz haa benimki ne oluyo buna diycek eminim

aman sabahlar olmassıınnnn

ben 33 yaşındayım ebrucum 3 sene oldu evleneli kıs sevii iyiki erken evlenmişin haa baksana benim yaşıtlarımın hepsinin bebeleri ortaokula gider oldu ben daha ilkiynen uğraşıyom 2.ye allah buyuk

kız senin başına da meraktan bişi gelicek şimdi boşver kim büyük kim küçük en büyük sevi ama

kızım halaaa döndürüp döndürüp lafı seviye getiriyo,
harbiden kaşınıyo bu kız haaa
bana bak merve kör değilsen faceden kimin büyük kimin küçük olduğunu anlarsın anacım,
ben burda ne yaşımı,ne bişimi hiç saklamadım ki gocuntum yok allaha şükür..

kadın seriye taktı ben kaçsammıki acep
tamammmm mervee ne diyosannn oooo
5 yappp 5 yapppp şey yarıştırıyoz burda sanki ayol
kız iiiki gelmişim senin harbiden de dillerin şişmiş heee

iyi ki gelmişsin valla

benim kocam da gelse de bi alışveriş yapsak

kaçarsan kaç

hııııhhhh bak herkes söylüyo merve sen söylesen incilerin dökülecekti demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…