2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaa ben naptım yaa çıkıyorum ben küstüm hepinize
sevi ben seni seviyorum sana takılıyorum amaa sen beni hiç seeeeeeeeeeeemiyorsnnnnnnn

offf bu ne böyle bee duygu sömürüsü oldum birden... sevi dönüp dolaşıp sana getiririm lafı anam sana getirmezsem kime getircem:44: ayrıca ben yaşını kastetmedim ki en büyük sevi dedim yaş babında değil anacm

hepinize küs

kaç saatten beri pc başındayız pc başında doğurcaz en sonunda bu veletleri sıkıntıdan napcağımızı şaşrdık anam

sen sıkıntıdan bana sar anca

ne erkeni bacım 21 yaşında evlendim 1.5 senede çocuk yapmadım,
ama dediğin gibi yaşıtlarımın bebeleri boyuna geldi ne güzel...
keşke hemen yapsaydım

BENI DE EKLEMIssin ebrucum. Profiline bakamadim henuz, bakalim aklimda canlandirdigim gibi misin? :)

royalistciiiiiiğimmm
seninde o güzelll resmini görsekkk
bi uzaktan çekilmiş resminle gözlerimiz şenlendi,
sanki kapalı bi bayandın tam olarak göremedim,
bekliyoruz şekerim...

iyi ki gelmişsin valla

benim kocam da gelse de bi alışveriş yapsak

kaçarsan kaç

aman alışverişmi yaparsın, kocenin tepesine atlarsın orasını bilmem valla
emmeeeeeee bugün canın çoook sıkılmış zavallı seviyle bozdun kafayı
gitte azıcık sıkıntın geçsin bareee bende rahat ediiim

bak gidersem dönmemmm, kalbini yerindennn ömrünü elinden alırım hiç hesapta yokkeennn

aman tamam artık sana takılmıcam rahat et amma rahatsız ettim bugun seni

herkes avatarındaki gibi kaldı işte aklımda bebekpoyrazda atın üstünde sallanan bi bebek mesela benim için ben nasılım acaba sizlerin aklında

en büyük O mervecim, en büyük O

anaaaaaaaaa esra daha bebek, benim küçücük bebeğimmm
aramızda 11 yaş var esracım küçücüğümm

bak gidersem dönmemmm, kalbini yerindennn ömrünü elinden alırım hiç hesapta yokkeennn

aman tamam artık sana takılmıcam rahat et amma rahatsız ettim bugun seni

o ne yaw şarkıdamı yazmaya başladın
durumunu hiç iyi görmüyorum merve :94: bi an önce doğursanda sıkıntın geçse

en büyük O mervecim, en büyük O

o ne yaw şarkıdamı yazmaya başladın
durumunu hiç iyi görmüyorum merve :94: bi an önce doğursanda sıkıntın geçse

en büyüğün O olduğunu biliyoruz bacım... ben topiğin en büyüğünü söyleyeme çalıştım sen iyiden iyiye bana kızmaya başladın neyse ben çıkyım bari

haydi grşrz kızlarrr

kızlar muabeet gusel ama survıvor başladı azcıkda safram azdı yine sırtım ağrıyo az uzanayım ben belki uğraarım yine

kocam geliyo yaaa 1.5 saat önce çıkıyım dedim süslenecektim kaldı gitti neyse ben kaçar kızlar gece görüşürüz burda olanlarla hadi öptüm hepinizi, Merve bugün dikkatli ol, gerçi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün yani neyse hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…