seninki askerliğini falan yapmadıysa bu süreçte gitseydi bari daha iyi olurdu :) genelde erkekler şikayetçi olur seninki de senin gibi eş bulmuş nankörlük yapıyo ha :)
ay ben de 2 saat sonra doktora gidicem, çok heyecanlıyım. hazırlanayım ben malum ankara trafiği, erken çıkayım.. bana dua edin güzel haberlerle geleyim...
valla kuzucum ben harikayıom çokkkkkkkk memnunum hiç abaza olmaya gerek yok keşke 1,5 yıl kalsak hamile. ben biraz dinleneyim:))))))))))))))
1,5 yıl mı..........
Kız deli misin..
Nasıl bebiş yaptığımızı unuturuz o zaman ya..
1,5 yıl mı..........
Kız deli misin..
Nasıl bebiş yaptığımızı unuturuz o zaman ya..
kızlar günaydın dap club de işe başladım ya mecburi spor zorunluluğu verdiler bana dün başladım dr. sordum yürüyüş ve bisiklet pedal çevirme yapabilirsin dedi sibel hanım şimdi her sabah 8,30 da başlıyorum 20 dk. yürüme bandında tempolu yürüyüş sonrada 15 dk. bisiklet :) anam ağladım valla ancak duştan çıktım fön makyaj zorunluluğuda var :) tabı fön parası vermıyolar süper bır fön makınası var dusun cıkısında 9,30 da sporum bitti dınlendim duş aldım fönlendim makyajşandım anam tıkıldı tabii şimdide iş başı yaptım :) bende haberler böyle
görüyorumki gece muhabbetlerı falan ohhhhhhhh ne güzel valla
yaaaaaa herkeze alıntı yapmışsın bana neden yapmadın bakem bende burdayım :)
günaydın
ege04 sanada günaydın
siz ne zamandir burdasiniz merak ettim :)
hadi ya ben daha eski sandim :) neyse cok gec kalmamisim bende
neden yogunluktanmi giremiyomusun nete
günaydın canım benimmmm hoşgeldin süslüüü.yaaaaaa herkeze alıntı yapmışsın bana neden yapmadın bakem bende burdayım :)
günaydın
ege04 sanada günaydın
hadi ya ben daha eski sandim :) neyse cok gec kalmamisim bende
neden yogunluktanmi giremiyomusun nete
günaydın kızlar
nasılız bakalım bugün
erkenden kaynatmaya başlamışsınız
o enerjisini başka yönde kullanıyor.o yüzden giremiyor nete:))))))))))))))))))))))
Bacım tam senin alıntını yapıp yazıyordum, sen benden önce davranmışsın..
Seni unutur muyum hiç....
Gülüsün sen buranın gülü..
günaydın canım benimmmm hoşgeldin süslüüü.
ne sporu yaa saçmalamasınlar dikkat et söylemedin mi hamiş olduğunu.. sen yavaş yavaş yap cnm.
o enerjisini başka yönde kullanıyor.o yüzden giremiyor nete:))))))))))))))))))))))
yupyy ne güzell oh oh yandan yandan ama çok yoruluyorum be yawww hamiş olduğumu biliyolar bide yetmez gibi 3 ayımda 1 ay falan sonra platese başlıcaksın dediler
hihuu bana süslü denmesine bayılıyorummm ivet süslüyüm havalıyım ecükde kuduruğumhamiş olduğumu biliyorlar benım ona göre veriyolar dr. danısarak yapıyorum zaten sporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?