2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın fıstık...
canım geçmişi okuyup geldim sonuçların ii çıkmış çok sevindim gözün aydın
Günaydııııııınnnnnn...
canımm doktora bugün gidecekmişssin sanırım yanlış okumadıysam açlıktan başım dönüyo da... inşallah sende güzel haberlerle gelirsin
günaydın cnmm
egemm canım seninde randevun buguneydi inşallah sende güsel sonuçlarla gelirsin

haa bide bizi merakta bırakmayın gelir gelmez yazın ii mi??

ahh canım benim inşallah uça uça gelirim..

sen şimdi biraz dinlen yorma kendini sonra ev taşıyacaksın felan bebişte büyümüş olacak iyce sıkıntılı olur. Dikkat et yapma bişey akıllı kızım benim:))))))))

Arkadaşlar devletten şaşmayın derim. Hem araştırma hastaneleri deli gibi araştırıyor. En ufak bir şüphede hemen tahliller felan.. Bide ben şanslıyım karşımda cerrahpaşa hast. 10 adımla hastanedeyim:))))))))) hihihihihi

bende vatan caddesinde oturuyordum..yeni tasindik..yine orda olsam bende oyle yapardim :) bol sans..hayirlli haberler..

Dün devletin aciline gittim akşam, normalde devlet ilgilenmez diye özele gidiyorum ama o kadar ilgilendiler ki şaşırdım valla..Doktorla oturup çay bile içtik...Kendi doktorum herşey yolunda diyo şutluyo, bu bacaklarını falan gösterdi bebeğimin..Kendimi daha huzurlu hissettim..
Bi de adam sezeryandan yeni çıkmıştı, ilgilenmese ilgilenmeyebilirdi..
Ama eşim devlete gitmemi istemiyo, zor bulduk özele gidelim biz diyo..

kizlar günaydin yakamoz canim gecmis olsun düzelir ins 9 adda sürmez gibi geliyor allah yardimcin olsun
ege canim hayirli haberlerle dönersin ins bebekpoyraz canim dislerini ihmal etme biliyorsun bebek kalsiyum ihtiyacini senden aliyor ve dislerinin doktor kontrolunu ihmal etmemen lazim dis agrisida cok zordur allah yardimcin olsun

ben puregestonu khvaltidan önce iciyorum suan ayakta zor duruyorum yine ya

sağol canımm yedim şimdi çorba söyledim ama hiç halim yok eşimi çağırıyım da bi eczaneye gideyim ben en iyisi sonra da ona göre bişey yaparım

ben tok karnına alınıyor diye biliyorum uyku yapıyor gerçekten ama tok karnına al istersen bana dr öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…