peki hangi subesinde ?
canım geçmişi okuyup geldim sonuçların ii çıkmış çok sevindim gözün aydınGünaydın fıstık...
canımm doktora bugün gidecekmişssin sanırım yanlış okumadıysam açlıktan başım dönüyo da... inşallah sende güzel haberlerle gelirsinGünaydııııııınnnnnn...
günaydın cnmm
egemm canım seninde randevun buguneydi inşallah sende güsel sonuçlarla gelirsin
haa bide bizi merakta bırakmayın gelir gelmez yazın ii mi??
ahh canım benim inşallah uçauça gelirim..
sen şimdi biraz dinlen yorma kendini sonra ev taşıyacaksın felan bebişte büyümüş olacak iyce sıkıntılı olur. Dikkat et yapma bişey akıllı kızım benim:))))))))yok kız, hamileliğim aklımdayken fazla hızlı yürümüyorum...
Bi kere unuttum da, ankara havası oynadım yarım saat kadar..bi o var..
Bi kere de cam sildim mutfağın...
Yoksa normalde çok hızlı hareket etmemeye dikkat ediyorum...
Ama gezmeye falan gidiyorum valla..alışverişe çıkıyorum ama her hafta...
Adam batacak...
bahçelievler canım
Arkadaşlar devletten şaşmayın derim. Hem araştırma hastaneleri deli gibi araştırıyor. En ufak bir şüphede hemen tahliller felan.. Bide ben şanslıyım karşımda cerrahpaşa hast. 10 adımla hastanedeyim:))))))))) hihihihihi
Neyse ben kaçar hepinizi muckluyorummm
canım geçmişi okuyup geldim sonuçların ii çıkmış çok sevindim gözün aydın
Arkadaşlar devletten şaşmayın derim. Hem araştırma hastaneleri deli gibi araştırıyor. En ufak bir şüphede hemen tahliller felan.. Bide ben şanslıyım karşımda cerrahpaşa hast. 10 adımla hastanedeyim:))))))))) hihihihihi
Sağol canım..Darısı burdaki herkesin başına...
çok başım dönüyooo napsam acaba
çok başım dönüyooo napsam acaba
ben tok karnına alınıyor diye biliyorum uyku yapıyor gerçekten ama tok karnına al istersen bana dr öyle demiştikizlar günaydin yakamoz canim gecmis olsun düzelir ins 9 adda sürmez gibi geliyor allah yardimcin olsun
ege canim hayirli haberlerle dönersin ins bebekpoyraz canim dislerini ihmal etme biliyorsun bebek kalsiyum ihtiyacini senden aliyor ve dislerinin doktor kontrolunu ihmal etmemen lazim dis agrisida cok zordur allah yardimcin olsun
ben puregestonu khvaltidan önce iciyorum suan ayakta zor duruyorum yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?