2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Resmen kafa yapıyor progesteron.

sağol canımm yedim şimdi çorba söyledim ama hiç halim yok eşimi çağırıyım da bi eczaneye gideyim ben en iyisi sonra da ona göre bişey yaparım

Benim de normalde 13-8 olan tansiyonum hamileliğimden beri 7-4 çıkıyo..Ki 4 tehlikeli..
Ama bişey yiyemememden kaynaklanıyor..Hastaneye gidersen çok düşük çıkarsa eğer serum takıyorlar..Tecrübyle sabittir..

ne yazikki candas ,turuncu,ceza83,hayalbaz , takip ettigim kadariyla malesef bebeklerini kaybettiler rabbim en kisa zamanda onlarida tekrar kuzularina kavusturur ins

Son düzenleme:
canım normalde ben düşük tansiyonlu biriydim hamilelik öncesi 5-9 gibi 6-10 gibi çıkardı hep şimdi korkuyorum bunun altına da düşmüşse diye....

ne yazikki candas ,turuncu,ceza83,hayalbaz , takip ettigim kadariyla malesef bebeklerini kaybettiler rabbim en kisa zamanda onlarida tekrar kuzularina kavusturur ins

hayalbaz ı bilmiyordum...
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelik yaşarlar..

Ve inşallah başka kayıplarımız olmaz artık...

Resmen kafa yapıyor progesteron.
aynen benim kafa uctu

ben tok karnına alınıyor diye biliyorum uyku yapıyor gerçekten ama tok karnına al istersen bana dr öyle demişti
benimkide kahvaltidan önce iki aksam yatmadan önce iki dedi bilmiyorumki

Şu progesteron dan ben de içecem..Sırf kafa yapsın diye...Dertlerimi unuturum belki..
ayy hemde ne kafa sorma 15. haftaya kadar devam edicem ben yandim oglusi bile babannesi aliyor okuldan hic bir ise yaramiyorum

Kız sen çalışabilecek kadar iyisin ben öyle olsam Allahtan daha ne isterim görsen ruh gibiyim eşim korkuyo her an düşük bayılacak gibisin zaten tek başınasın diye bebiş iyi olsunda herşeyden önemlisi o tabi ama bende artık iyileşsem fena olmaz hani en azından eski enerjime kavuşamasamda şu aşırı halsizlik ve saat başı kusmalar bitse çok sevinecem
Bu ne ki, senin içtiğin su çıkıyo, ben hiç bişey yemeden içmeden öğürüyrorum..Midemin acı suyu çıkıyo ağzımdan burnumdan...
hıh aynı ben 3 gündür boğazıma sudan başka bişey girmiyo sürekli acı su kusuyorum
yakamoz cabnım iyi olda idare edeceksin artık bebiş için seni çokkkkk merak ettik...
canımmm okudum yorumlarınızı hep aklımdaydınız ama ölüyodum kaç gündür doğrulacak halim yoktu yoksa yazmazmıyım
Kızlar benim gibi hala kasık ağrısı çeken var mı?
geçen bi ağrı girdi kıvrandım resmen Allahtan bi kaç dakika sürdü ama ödüm koptu düşük belirtisi filan sandım netten baktım rahimi tutan bağlar gerildikçe ağrı yaparmış rahim büyüdükçe ama 12. haftadan sonra diyor benim sıpa erken mi büyüyo ne
ayy canım vallahi o kadar çektimki bu bulantılardan ne kadar erken geçerse o kadar iyi inşallah bi an önce geçer annemin 9 ay sürmüş doğuma bile kusarak gitmiş ablamın 3 ay bile sürmedi anneme çekmemeişimdir inş. ya yanarım yoksa bide benimki aşırı oluyo 9 ay böyle nasıl geçer bilmem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…