tabi kızım inat olsun kızları deli etsin peşinde hahahahah
laf atma oğluşuma..
Bide sonra kız çıkıyormuş ne gülerim ama haa attığım havayla kalırım:)))))
senin daha çok küçük ve senin perinatoloji mi muayene yerin benim 31den büyük olduğu için yaşım oraya gönderdiler. Hem kesin değil dedi dr..sanırımbnde cerrahpaşaya gideceğim şu cinsiyet acaip kafamı bulandırdı, egenin druna görünembakalım o da görcekmi pipiyi
cuma gidiyorum. Ayy çok heyecanlanıyorum. Pipi göresim var benim
kız sağlıklı olsun da, ne olursa olsun...
Atacan tabiii...ben öyküm doğsun davul çaldıracammm....
Anam herkes pipiye merakllıı...
Allah gönlüne göre versin canım.
Ne biliyim meraktan ziyade içime öyle doğuyor.
Herkes kız diyor. Ben erkek diyorum.
Ne biliyim. Kız olsada çok sevinicem. Evlat bu yerim tutusunuda pipisinide. Canım benim o...
iyi akşamlar kızlar bende pazartesi gittim kız gibi dedi dr 2. kız geliyor galiba ama midemi söyledim dr adrar testinden aç kaldıgım ortaya çıktı 2 gündür hastanede yattım iyi oldu ama damarlarım inceymiş patladı gitti çok sıkıntılıydı kzım ben yokum diye geceleri aglamış uyumamış inşallah birdaha yatmam ya 2 günde kolum parçalandı daha uzun yatsam ne olacak bilmiyom
hayırlısı inşallah cnm. Kızım benimki harbi erkeğe benziyor kızlar gördü şirketten koca kafalı bu erkek dediler:))))))) sert hatlı erkekim benimm
Erkeğe benziyor dedi bana bendeki tepki neee erkekmi eşimdeki tepki erkek yaa iştee:))))))
ultrasona gitmeye çok korkuyodum ama onu görünce çok mutlu oldum eşimde ilk defa gördü taklalar atıp durdu ya keyif yaparken resmini çekti dr kızım bu gün okula götürmüşarkadaşlarına göstermiş ben hissetmiyorum ama o kımıl kıml hiç durmuyodu darısı size inşalah
]
koca kafayla alaksı yok kız şuan hepsi koca kafa zamnla kafa normalboyuta gelecekEgecim inşallah cinsiyetler değişmez bn korkuyorumilkindede erkeğe benziyor demişti kör dr sonra kız çıktı we o köre bir daha gitmedim 1 kız 1 erkek hayallerimde ki gibi
Kocam çok çocuk taraftarı ama ben değilim olurda herşey güzel gider biz ayrılmamış olursak we bebiklerim büyüyüp kardeş isterse 1 tane daha yaparım
ege amnıyosentez mı yapılacak onu anlattılar banada 35 yas ustu duıe bılıom bıde karna ıgne batırıp begın saglıgına bakıolarmıs sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?