aaa yo bakmadım bakarım :))))ege, kız sen benim göbekime baktın mı öbür topiğe...
hee banada açıklama yaptılar. Kan tahlili ve ultrason birleşecek yüzdeler alınacak yüzde kaç downsendromlu olma riski var ortaya çıkacak.dedii. Allah korusunbenım yasım 22 daha yok bana yapılmıcak acıklama yaptılar bende dınledım okadar
Erkeğe benziyor dedi bana bendeki tepki neee erkekmi eşimdeki tepki erkek yaa iştee:))))))
Nerde kız o topik bulamadım ayy bende ne cahilim yaa
vallahi canım bu konuşmaların beni endişelendirdi. Neden bu kadar erkek istiyorsun hayırlısı .benimde bir kızım vardı farketmez dedik inşallah allah gönlüne göre verir. Siz nerelisiniz canım affına sığınarak soruyorum
Avrakeee buldumm kuzu göbeğini kız ne güzel maşallah sende sadece göbek var. Ben enine bıyuna oldum:)))))
senin daha çok küçük ve senin perinatoloji mi muayene yerin benim 31den büyük olduğu için yaşım oraya gönderdiler. Hem kesin değil dedi dr..
hahahahaa deli yaa çok mu meraklısın:))))))))))ben görmedim söylediler valla
canım neden endişelendirdi ki.. ilk bebeğim kız zaten kız istyordum ben bizde ayrım yok.. eşim tam tersi kızlarım nasıl diye soruyo telde falan konuşunca.. ama ben bir kızım war birde oğlum olsun çok istyorum, we ilkinde de yanılma olduğundan bundada şüphe duyuyorum en azından kızsada zonradan şaşırtmaca olmasın diyorum çünkü kızımı 19. haftanın sonunda öğrendim..
biz 2 kız kardeşiz annemler 4 kız kardeş annemde çok erkek bebek olsun istyor belki bunun etkisi olabilir:82:
canım neden endişelendirdi ki.. Ilk bebeğim kız zaten kız istyordum ben bizde ayrım yok.. Eşim tam tersi kızlarım nasıl diye soruyo telde falan konuşunca.. Ama ben bir kızım war birde oğlum olsun çok istyorum, we ilkinde de yanılma olduğundan bundada şüphe duyuyorum en azından kızsada zonradan şaşırtmaca olmasın diyorum çünkü kızımı 19. Haftanın sonunda öğrendim..
Biz 2 kız kardeşiz annemler 4 kız kardeş annemde çok erkek bebek olsun istyor belki bunun etkisi olabilir:82:
yo senle aramızda 2 gün war
tickerda 9 görünce 9 haftalık sandım ama 9 aymış :)))))) allahım sen bana mukayet ol iyi değilim ben bu gün :)))))))))))))))
konusun konusun bende burda hem sızı dınlıom hemde kuru pasta göturuom ay ayı olcam sanırımmmmm
ay pardon cnm çok özür dilerim ben yanlış anladım herhalde.. Benimkide yanılabilir. Benimde bir kızım var bakalım bu ne olcak:)) evet hiç erkek olmadığı için erkek olmasını istersiniz normaldir. Tekrar özür dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?