2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Erkeğe benziyor dedi bana bendeki tepki neee erkekmi eşimdeki tepki erkek yaa iştee:))))))

benzemekte ne yaw deli oluyorumçıkıntıyı gördünmü sende? erkekse erkektir değilse değildir insanı yok yere umutlandırıyolar..

canım neden endişelendirdi ki.. ilk bebeğim kız zaten kız istyordum ben bizde ayrım yok.. eşim tam tersi kızlarım nasıl diye soruyo telde falan konuşunca.. ama ben bir kızım war birde oğlum olsun çok istyorum, we ilkinde de yanılma olduğundan bundada şüphe duyuyorum en azından kızsada zonradan şaşırtmaca olmasın diyorum çünkü kızımı 19. haftanın sonunda öğrendim..
biz 2 kız kardeşiz annemler 4 kız kardeş annemde çok erkek bebek olsun istyor belki bunun etkisi olabilir:82:

Avrakeee buldumm kuzu göbeğini kız ne güzel maşallah sende sadece göbek var. Ben enine bıyuna oldum:)))))

Zaten göbeğime ve çiko yememe bağlayarak erkek olacak diyo eşim.Sinir oluyom öyle deince..
Ama ben hiç kilo almamışım canım ya,doktor kontrolünde öyle çıktı..O göbek kadar kiloyu diğer yerlerden verdim sanırım...Yüzüm falan kaşık kadar kaldı...Göbek şişiyo paso.

yo senle aramızda 2 gün war

Allah herkesin gönlüne göre versin..
Bizim sülale de erkek sülalesi..Dedemin 11 torunu erkek, 2 torunu kız..
Bende o yüzden kız istiyor olabilirim...
Ama tabi önce sağlığı geliyo..yoksa batu bey gelirse o da hoş gelsin,sefa gelsin..

ay pardon cnm çok özür dilerim ben yanlış anladım herhalde.. Benimkide yanılabilir. Benimde bir kızım var bakalım bu ne olcak:)) evet hiç erkek olmadığı için erkek olmasını istersiniz normaldir. Tekrar özür dilerim..

tickerda 9 görünce 9 haftalık sandım ama 9 aymış :)))))) allahım sen bana mukayet ol iyi değilim ben bu gün :)))))))))))))))

Doktora gidildiği gün öyle ooluyo..Ben de dün sersem gibiydim...
Eşine sor bakalım kız, hediye ne alacak sana...
Benim gözüm hediyeye doymadı...Sanki dünyada 1 ben hamile olmuşum gibi habire hediye alsın istiyom...

yok cnm özür dilemene gerek.. ama cidden bn çok istyorum oğlumun olmasını önce sağlıklı olsun tabi ama kız olursada üzülmem kızımaarkadaş olur ilerde 3. erkek olur sorun yok ama işte belirsizlik çok canımı sıkıyo eşim için kız olsa canına minnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…