2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yazı panelinin altında imzayı gösteri tıklarsanız 2. Tickerı görebilirsiniz

kızlar canlarım nası özledim sizleri bi bilseniz bu ara nete fazla giremiyorum abimin nişan telaşı var bu arada biz 11 haftalık olduk teyzeleri dün dr.gittim ve ufak bi kabartı var erkğe benziyo dedi tabii yanılma payıda var ama erkek belli edermiş ya hemen bilgisi olanınız varmı bide haftaya ikili test yaptırıcaz aranızda yaptırmış olan varmı dr.ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçtü normal dedi ama yinede neden yaptırın dedi moralim bozuldu biraz sizce yaptırmalımıyım offfffffff sizlerle paylaşıcağım çok şeyler var şu günleri bi atlatalım bol bol vaktimiz olucak inşallah doğuma kadar ve doğumdan sonra tabii vakit bulursak dime kendinize çok iiy bakın şimdilik çok öptüm sizleri beni unutmayın ollurmuuuuuuuu)))

Arkadaslar benim ikili test yapildi super dedi doktorumuz hicbir sorun yok baska test yaptirmanada gerek yok dedi:) 11+4 tu bugun . 3 lu veya baska teste gerek yok dedi hersey mukemmel dedi,
Cinsiyet icinde bu doktor kiza benziyor dedi:) ama kesin olarak onumuzdeki ay soyleyebiliriz dedi:) Yani erkekten kiza donduk biz:))

çok erken tahminler bunlar değişir demiştim ben hayırlı evlat olsunlarda

kaçar tabi, kocişin yanına...
Bayram şekercisi seniii....
Bende fesatlık başladı kızlar yaa...Eskiden böyle değildim ben..

kız yok valla yemek hazırladım adama hem bugün ben hiç havamda değilim

yok anacım yok senin durumunu iyi görmüyorum ben 9 ayın sonunda nasıl olcan bi de o var her laf dönüp dolaşıp aynı yere geliyo

günaydın canlarımm ...
hem kahvaltımı yaptım hem okudum. baya uçurmuşsunuz muhabbeti.
bugun inşallah güzel bir gün olur çabuk geçer yarın olur ...
yarın daha güzel birgün olsun ve ben 2linin sonuçlarını alayım...

İnşallah gönlünce olur, sonuçlar güzel çıkar...
Kız sen hani bebenin resmini ekletiyordun kocana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…