nerde bunlllarrrrrrrr
canım adana kebap çekti ımm hemen telefon açıp söliyem
ama hıc bıyer bızım adanamız gıbı yapmıo öööööööööööö ne o öle yanında pılav koyuluyorf bıde adanalı adama adana kebab ogretyolar dedımkı adanalıyım seslenemedı kebapcıasla tutmuyor yapamıyolar adana kebapı adanada yıyın bır gun gıdın bıde bıcı bicisi ve salgamı offfffffff acıda olcakkı
Söyle bacım,afiyet şeker olsun,bebişe löp löp et olsun..
anasına olmasın ama mümkünse:84: Zaten yeterince war:)))))
Kız, erkek olunca iştah artıyormuş zaten..Öyle diyolar hep...
Ben hiç bişey yiyemiyorum...
benim ablamın midesi hiç bulanmadı iştahı da açıktı ama kızı oldu:))
Erkeğe benziyor dedi bana bendeki tepki neee erkekmi eşimdeki tepki erkek yaa iştee:))))))
evet kızlar bugun 2li test yapıldı . kan tahlilleri cuma öğleden sonra çıkacak. ultrasonda görünen herşey normal. 6,6 cm olmuş kıpır kıpır. darısı hepinizin başına. bi ihtimal erkek dedi. kesin değil dedi....
kızşlar ben geldimmm.. bebişim kocaman olmuş teyzeleri. ölçümler yapıldı herşey çok şükür normal çıkdı. eller kollar burun herşey belli. kan alındı. cuma öğleden sonra tekrar gideceğim sonuçlar için. kıpır kıpır maşallaharkasını döndü ölçümü zor yaptılar:))) veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok küçük ama erkek olabilir dedi...
ben kullanyorum canim hem igne hem hap( günlük 4 tane ) aliyorum ve baygin halde oluyorumkızlar progesteron kullanan varmı yada kahverengı lekelenmeler gorulen
ben acaip et bağımlısıyımdır et yemediğim günü günden saymamEt balık tawuk olmazsa olmazlarımız
Canınız çekmesin de,
İzmire gidip, boyoz yemek var aslında...
Yerini hiçbişeye değişmem...
Ahhh,ahhhh...
benim ablamın midesi hiç bulanmadı iştahı da açıktı ama kızı oldu:))
ahh ahhh nerden hatırlattın. en fazla canımın çektiği şey. anneme gelirken getirttim, resmen atladım üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?