2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama hıc bıyer bızım adanamız gıbı yapmıo öööööööööööö ne o öle yanında pılav koyuluyorf bıde adanalı adama adana kebab ogretyolar dedımkı adanalıyım seslenemedı kebapcı asla tutmuyor yapamıyolar adana kebapı adanada yıyın bır gun gıdın bıde bıcı bicisi ve salgamı offfffffff acıda olcakkı

Bacım ben et yemiyorum, kebap güm....
Şalgam sevmiyorum, gümmm...
Bici bici de ne bileyim,ben onu hiçbişeye benzetemedim..
Adanalı olsam aç kalırdım herhalde ben..

ben acaip et bağımlısıyımdır et yemediğim günü günden saymam Et balık tawuk olmazsa olmazlarımız

Erkeğe benziyor dedi bana bendeki tepki neee erkekmi eşimdeki tepki erkek yaa iştee:))))))

masallah canim gözünaydin hersey böyle güzel devam eder ins

kızlar progesteron kullanan varmı yada kahverengı lekelenmeler gorulen
ben kullanyorum canim hem igne hem hap( günlük 4 tane ) aliyorum ve baygin halde oluyorum nerdeyse bütün gün :86:

benim ablamın midesi hiç bulanmadı iştahı da açıktı ama kızı oldu:))

aynen ben jeryde hamileyken eşşek gibi yiodum (24kilo almamdan belli olmak üzre) mide bulantısı 1yada 2 kez yaşadım kusmak nedir bilmedim we bal kızım doğdu hiç alakası yok aşermeyle iştahla bulantıyla..

ahh ahhh nerden hatırlattın. en fazla canımın çektiği şey. anneme gelirken getirttim, resmen atladım üstüne

Ayyyy,demeseydim keşke...
Kız o boyoz kocalarımız gibi...Bi tadını alan bi daha vazgeçemiyo...
Benim benzetmeye de baksana,çarpılcam...
Benim gelen giden olmadığından ben ancak kendim gidersem o da seneden seneye...
Kız canın çekerse ne yapcağını biliyon demi..O hareketi yap..
Yemek mevzuunu da kapatalım bari..

bacım adanalıyım et yemem acı yemem baharatlı yemem esım dıokı senı hastanede karıstrdılar bence adanalı olmayan bırı adanaya gezmeye gelırken senı dogurmus dıo hahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…