sifa olsun ins canim benim ...bende uyaniyorum tekrar uyuyorum oglus geliyor aciktim diye doyuruyorum zaman geciyor tekrar acikiyor benim yaramaz, geri kalkiyorum derken aksami ettik iste .. evet nar benide korkuttu ins bisey olmaz ...Canim arkadasim. iyiyim hamdolsun. Bugun gec uyandim, aksam 6ya kadar sadece 1 elma yedim. halsizdim tabi. biraz once yedim yemegimi daha iyiyim. Markete gittim. Turk aburcuburlarindan ne bulduysam aldim, sanki yiyebilecek gibi:) bir de taze badem aldim. Sifa olur inshaallah. Badem cok da faydali. Nar olayina cok sasirdim yahu! Ben de gecende yemistim 1 tane. ilginc valla
ciddimisin hic duymadim :1shok:şaşırdım valla geçen bir arkadaşım türk kahvesi iç hergün 1 fincan diye hatta bebeklerin zekasın açıyormuş dedi 2 ve 9 yaşındaki kızına hergün içiriyo
şaşırdım valla geçen bir arkadaşım türk kahvesi iç hergün 1 fincan diye hatta bebeklerin zekasın açıyormuş dedi 2 ve 9 yaşındaki kızına hergün içiriyo
sifa olsun ins canim benim ...bende uyaniyorum tekrar uyuyorum oglus geliyor aciktim diye doyuruyorum zaman geciyor tekrar acikiyor benim yaramaz, geri kalkiyorum derken aksami ettik iste .. evet nar benide korkuttu ins bisey olmaz ...
amin canım inş. geçer ilaçta içemiyorum çok kötü böyle geçmesini beklemek :1no2:gecmis olsun canim benim allah iyiligini versin ins
saol canım benim inallah geçer bi an önce bebişe bişy olmasında olan bana olsun Şenizolmaz bisey ins canim allahin izniyle ,sen dinlen bol bolda c vitamini al ins atlatirsin canim benim:teselli:
aynen canım ya hiçbişy içemiyorum sadece ishale iyi gelecek besinler yemeye çalışıyorum işte, doktor pirinç çorbası yağsız yada az yağlı yemekler, patates haşlaması filan ye dedi başka ilaç veremem inş. atlatırsın dedi :bbo: anlıycagın dediğin gibi geçmesini bekliycem böyle mecburen eşimde şehir dışında tek başımayım, yemek yapacak halimde yok tam zamanında hasta oldum :a015:geçmiş olsun. hamileyken hasta olmak çok kötü ya. ilaç içemeden kendi kendine geçmesini beklemek... doktor önermedi mi doğal bir şeyler? belki yediğin bir şey dokunmuştur. yediklerine dikkat et, bol bol dinlen.
canım kuru fasulye pilavdı vallahi yemeğim kaydirigubbakcemile3 bide turşu yemiştim ishal yaparmı ki bunlar :uhm: süt ürünleride yasak dedi bi iki gün doktor ben günde iki bardakda süt içiyodum ama ondan olmamıştır galiba ya bilmiyorumki neden oldum böyle başkada biy yemedim :1no2:geçmiş olsun canım düşün bakalım ishal yapacak ne yedin kehvenin için 2 damla limon sık kapa gözünü ye belki ishalineiyi gelir bende diger siteleri araştırıyodum başka neler düşük yapa diye
çok teşekkür ederim canım evet su ve tuz kaybını telafi etmek için tuzlu patates haşlaması ve bol su içmem gerekiyor ama böyle hasta olmak çok kötü ya ilaçda kullanamıyosun hiç halimde yok dua edin geçsin kızlar :çok üzgünüm:Cok gecmis olsun arkadasim.. Patates haslamasi yemeye calis. Bol su ic. Su kaybini telafi et canim. Iyi haberlerini ver bize dinlendikten sona
Limon+kuru kahve karisimini ben de onerecektim ama sonra bebek aklima geldi. Biliyorsun KAFEIN hamilelikte hic ama hic iyi bir sey degil canim. Onun yerine patates haslamasi daha saglikli olur su durumda.
şimdi okudumda hurmanın çok faydası varmış her türlü vitamin varmış içinde özelliklerde dogum yaptıktan hemen sonra yenmesi lazımmış dogumda kolay oluyomuş bi araştırın sizde
yakomoz geçmiş olsun patates haşlaması iyi gelir yiyeceklerine dikkat et en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
kahve konusunda yazdıklarınızı okuyunca tedirgin oldum şimdi
çünki günde 1 tane mutlaka içiyorum ben kahve,çayıda 3-4 bardağa indirdim
aşırı derece tiryakiliğim var
günde bir taneden bişey olurmu acabadelikafadulden
su ilk 3 ayimizi bir atlatalim, sonra gunde 1 fincan icersin:)
haklısın canım biraz sıkayım dişimi
içmiyecem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?