• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrr bize bakınnnnnnnnnn
maşallah maşallah :nazar::nazar:
chanel, aklıma ne geldi, esmer olursa tam şenlik demişsin ya...Ben beyaz tenliyim ama saçım falan baya baya siyah..Gözlerim kapkara..Eşim de kumral- esmere yakın ama..Diyor bizim kızımız sarışın olacak...:60: :60:
Len git diyorum, sarı olursa millet benden şüphe eder, hayır diyor ben doğduğumda saçlarım sapsarıydı benim, kızım da sarı olacak...Şimdiden esmer-sarışın sıkıntısı çekiyoruz..Ama biliyorum ben, benim kızım annesi gibi olacak, beyaz tenli ama kapkara gözlü, kapkara saçlı...Sarı olmayacak..:9:

dün gece rüyamda gördüm bebeğimi uzun boylu beyaz tenliydi

Geçen gün alışverişmerkezinde bi mağaza var orası kapanıyomuş herşey %50+30 indirimdeydi. Ordan aldım bu elbiseyi :) Gören ölüp bitiyo resmen...Sizede gösteriyim dedim :) 0-3 Ay minnacık bişii
$IMG_3611.webp

Son düzenleme:
eylül doğdu kırmızı simsiyh saçlar. o kız 1-2 aya bi açıldı bembeyaz tenli kumral saçlı oldu..
buda öyle olur. bende beyaztenli kel bebek severim.

Geçen gün alışverişmerkezinde bi mağaza var orası kapanıyomuş herşey %50+30 indirimdeydi. Ordan aldım bu elbiseyi :) Gören ölüp bitiyo resmen...Sizede gösteriyim dedim :) 0-3 Ay minnacık bişii
Eki Görüntüle 158947

ay bu çokkkkkkkkkkkkkkkk çirkn bişey:))))))))) tontiş bunun içinde ne güzel durur maşallah

Eki Görüntüle 158947

Ayyy,bayıldım ya, çok güzelmiş gerçekten de..Güle güle giysin kızın..

chanel, aklıma ne geldi, esmer olursa tam şenlik demişsin ya...Ben beyaz tenliyim ama saçım falan baya baya siyah..Gözlerim kapkara..Eşim de kumral- esmere yakın ama..Diyor bizim kızımız sarışın olacak...:60: :60:
Len git diyorum, sarı olursa millet benden şüphe eder, hayır diyor ben doğduğumda saçlarım sapsarıydı benim, kızım da sarı olacak...Şimdiden esmer-sarışın sıkıntısı çekiyoruz..Ama biliyorum ben, benim kızım annesi gibi olacak, beyaz tenli ama kapkara gözlü, kapkara saçlı...Sarı olmayacak..:9:

ayyy kuzu ben de ole ıstıyorum beyaz tenlı esmer saclı sımsıyahh gozluuuu ınsallah sana ceker yaaa...
hala nasıl pekıı??? Kız halaya cekıo dıolaryaaa ondan dıorumm..

bız ıkımızde esımle beyaz tenlı sarısınız felan bı tek hala esmer bakalım nolcakkkk

ayyy kuzu ben de ole ıstıyorum beyaz tenlı esmer saclı sımsıyahh gozluuuu ınsallah sana ceker yaaa...
hala nasıl pekıı??? Kız halaya cekıo dıolaryaaa ondan dıorumm..

bız ıkımızde esımle beyaz tenlı sarısınız felan bı tek hala esmer bakalım nolcakkkk

Halası esmer..Pek de güzel de değil, inşallah ona benzemez, hamileyken pek bakmadım zaten, bi de diyom suratına inşallah sana benzemez diye..

esrysl ve bana yaklasmaaaaaaa yaaa sız nerden geldınızzz sırf gobeksınızzzz ne guzelll masallahh :nazar: sıze valla supersınız benım gobekle beraber heryerım ucuyorrrr

amanda aman ne kibarcık bir hamiş. maşallah sana.

maşallah maşallah :nazar::nazar:

dün gece rüyamda gördüm bebeğimi uzun boylu beyaz tenliydi

Maşallah size ya, millet ne güzel sırf göbek...Ben oldum öbek öbekk.....
Allah nazardan saklasın canım, çok güzel çıkmış göbeğin..:nazar: :nazar:
ya ben anlamıyorum ki nasıl sırf göbek görünüyorum 7 kilo almışım sadece göbeğe mi gitti bu, hamile kalmadan öncede heryerim böyleydi göbüş hariç

Back
X