- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
gel gel sende ne bakıyorsunuz uzaktankim donsuzben de lafa gireyim dedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel gel sende ne bakıyorsunuz uzaktankim donsuzben de lafa gireyim dedim
![]()
tamam verdım gıttı dunur olduk bız aslıhankar ben donumuzu sadece merve dunurumun oglu burakıma kocumuza actık![]()
tamam verdım gıttı dunur olduk bız aslıhankar ben donumuzu sadece merve dunurumun oglu burakıma kocumuza actık[/QUOT
peki o zaman dünürler anlaşmış bize laf düşmez hayırlı uğurlu olsun![]()
tamam verdım gıttı dunur olduk bız aslıhankar ben donumuzu sadece merve dunurumun oglu burakıma kocumuza actık[/QUOT
tşk ettık cnm![]()
aldık gitti kızını , burak tekmeleri fena çarptırıyor duydu tabi donsuz kızıçapkın oğlum benimm
![]()
hayırlı uğurlu olsun dünür![]()
sağol şekerimm![]()
alan kişi koyar adını merak etme senbenimkinin adı bile yok kimse almaz oğluşumu![]()
Çüklü Burakla Donsuz Kumsal
:123:
![]()
![]()
![]()
yine kertiyoruz snırım:) ben oğulcuğumu kimselere kertemiyorum, çocukken çok utanır sıkılırdım böyle muhabbetlerden onun etkisinde kaldım sanırım:)
midem çok fena kızlar yaa, acayip yanıyor, ne yesem dokunuyor ya![]()
benim de canım korkma panik yokyine kertiyoruz snırım:) ben oğulcuğumu kimselere kertemiyorum, çocukken çok utanır sıkılırdım böyle muhabbetlerden onun etkisinde kaldım sanırım:)
allah senı varya lilililililililililililil![]()
bacım evde karbonat yada kabartma tozu varsa 1 cay bardagına 2 cay kasıgı at ıyıce karıstr ıc 10 dk sonra alah bebek senden razı olsun dıcen hadi hadiii
yine kertiyoruz snırım:) ben oğulcuğumu kimselere kertemiyorum, çocukken çok utanır sıkılırdım böyle muhabbetlerden onun etkisinde kaldım sanırım:)
benim de canım korkma panik yok
aha böyle olucaklar
![]()
Allah razı olsun senden tabi de zararı olmasın? ben gaviscon ilacımı bile içemiyorum ya midemi bulandırıyor![]()