• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununu :9::9::9::9::9::9: doktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu :9::9::9:

maşallah, maşallah, forumun kızları hep güzel ya:)

maşallah çok güzelmişin merveee :nazar:
sağolun kızlarrr:71:
buda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununu :9::9::9::9::9::9: doktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu :9::9::9:
ağlatmaz annesi ağltmaz benim oğluşummm :49:
ooooo artık resimler konuşuyor:61: maşallah hepinize ben de göbişimin resmini ekledim en sonunda:)

tşk cnm bakayım sana da ...

eş durumundan yasaklıyım ben canım ya:) çok kıskançtır kendisi, arkadaşlarım bile face'e benim olduğum resimleri koymuyolar... ama sizi görünce mutlu oluyorum:) sanki tanır gibi oldum sizleri, hamileliğimin başından beri takip ediyorum:)

benımkı gorse bıdahakı resme bır gozu mor cıkarım haberı bıle yok zavallım devrıyede suan :9::9::9::9::9:

...........................................................

Son düzenleme:

benımkı gorse bıdahakı resme bır gozu mor cıkarım haberı bıle yok zavallım devrıyede suan :9::9::9::9::9:

ay sorma ben bi şeyi kazara söylemeyecek olsam da bi şekilde gelir çıkar karşıma:)

Back
X