Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah, maşallah, forumun kızları hep güzel ya:)
sağolun kızlarrrmaşallah çok güzelmişin merveee![]()
ağlatmaz annesi ağltmaz benim oğluşummmbuda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununudoktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu
![]()
ooooo artık resimler konuşuyormaşallah hepinize ben de göbişimin resmini ekledim en sonunda:)
yaa koysana bakalım![]()
eş durumundan yasaklıyım ben canım ya:) çok kıskançtır kendisi, arkadaşlarım bile face'e benim olduğum resimleri koymuyolar... ama sizi görünce mutlu oluyorum:) sanki tanır gibi oldum sizleri, hamileliğimin başından beri takip ediyorum:)
benımkı gorse bıdahakı resme bır gozu mor cıkarım haberı bıle yok zavallım devrıyede suan![]()
aynen bizimki maçta
buda herıfımle dugun gunu fotom ama hatırlamak ıstemıom dugun gununudoktorluk oldum yazık bana kız merveeeeeeee bana bak ogluna cekı duen ver kızımı aglatmasın dgun gunu
![]()
benımkı gorse bıdahakı resme bır gozu mor cıkarım haberı bıle yok zavallım devrıyede suan![]()
oooo merve sen de çok havalısın:) benim saçlar da röfleli ama boyatamıyorum şimdi. Bu arada benim kocişkomda maçta:)
ay sorma ben bi şeyi kazara söylemeyecek olsam da bi şekilde gelir çıkar karşıma:)
oooo merve sen de çok havalısın:) benim saçlar da röfleli ama boyatamıyorum şimdi. Bu arada benim kocişkomda maçta:)
ya nasıl sılınıo bu resımler ya
benimki de maçta, şu an stresten çıldırıyodur, koyu fenerbahçeli:)
aynen aynn ama nedense fena özledim şuan yaaa![]()