• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrr, cuma günü dr a gittim, huysuz kızımın fotolarını çekti dr teyzesi, yüzünü açtırana kadar çok uğraştı, ellerini çekmedi bi türlü, dr la kavga etti sıpa... neyse bakın minik meleğimeeee:1:

Ayyyyyyyyy masalahhhh Allah nazarlardan saklasın ne kadar masummm

slm hoşgeldin oyy yerler kısını senin kaşlarını çatmış resmen yaa yerim onu ben rahatsız oluyorlar ultrasonun sesinden bizim dr ultrason sesini şöyle tarif etmişti denize daldığında üstteki tekne sesini falan duyuyoruz ya öyle bir ses oluyormuş
ultrasondan rahatsız oldu dedi zaten dr umuz, ben inatla yüz fotosu isteyince :)))

Canım benim maaşallah nekadar belirgin çıkmış:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ultrasonda daha net ve renkli, bunu kağıttan telefonla çekip ekledim bozuldu foto :)

AYY NASIL KIZMIŞ BAKARMISIN. KAŞLARI ÇATMIŞ YERİM BEN ONU YER YER MAŞALLAH SÜBHANLLAH:nazar::nazar:
huysuz ege bu kız biliyorum, babası kılıklı... dr aç kız yüzünü dedikçe alttan cihazın olduğuyere nasıl vuruyodu, fotolara bakıp, bildiğin bebek ya diyorum:1::1:

Ayyyyyyyyy masalahhhh Allah nazarlardan saklasın ne kadar masummm
ya ya ne masum ooooo bana sor sen:66: hokka burunlu kızım benim

masaallaaaaaaaah kuzuyaaaaaa cok güzeller yaaaaaaaaa

ultrasondan rahatsız oldu dedi zaten dr umuz, ben inatla yüz fotosu isteyince :)))

ultrasonda daha net ve renkli, bunu kağıttan telefonla çekip ekledim bozuldu foto :)

huysuz ege bu kız biliyorum, babası kılıklı... dr aç kız yüzünü dedikçe alttan cihazın olduğuyere nasıl vuruyodu, fotolara bakıp, bildiğin bebek ya diyorum:1::1:

ya ya ne masum ooooo bana sor sen:66: hokka burunlu kızım benim

canım ya hepimiz için dua ediyorum vakitlice ve sağlıkla doğsunlar diye, senin için de ayrıca dua ediyorum. az kaldı evet Rabb'im tamamına erdirsin inşallah.
sağol canım bende aynı şekilde.... hayırlısıyla sağ salim alalımda inşaallah , sen nerde yapacaksın doğum ayarladınmı

çöpü cıkartmak için sokak kapısını actım kapıda bir kargo kutusu..
actım içinde iki tane cd
içinden pozitif ebeveyn olmak ve saglıklı hamilelik ve doğum cd leri var
bir kadın konusuo meditasyon gibi
çok değişik ya
nereden gelmiş anlamadım

çöpü cıkartmak için sokak kapısını actım kapıda bir kargo kutusu..
actım içinde iki tane cd
içinden pozitif ebeveyn olmak ve saglıklı hamilelik ve doğum cd leri var
bir kadın konusuo meditasyon gibi
çok değişik ya
nereden gelmiş anlamadım

bedava kitap kampanyası vardı ya bi sitede oraya üye olduysan belki ordan gelmiştir.

Back
X