• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tuttum konuyu:66: iz kestik ayıptır sölemesi bacı gardaş gibi yatıyoz :60::60::60:

:60::60::60::60: süper yaa bacı kardaş gibi mi..hehehe

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....:47:

niye öle diyosun yaa, biz hiç kesmedik vallaa...ama artık zor oluyo bu göbekle..:37::37:

ayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..

ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan..:60::60: 8. ayda yasak mı cinsel ilişki??

Haklısın kapatalım da biz yasaklayalı çok uzun zaman oldu canım.. Sen şaka mı ediyorsun..:52:

bence en doğru tepkiyi vermişsin. en azından birlikte gidip bakabilirdiniz, senin hiç fikrini almadan beğenirmisin diye korkmadan gidip alması büyük cesaret. tabiki sen seçiceksin bebeğinin herşeyini. ama o da hevesleniyo galiba işte ama benim de hiç hoşuma gitmezdi oyle bi durum.

benimki allahtan uzak hiçbişeye mudahele edemiyor. annem de yazık bana sormadan çöp alamaz.

Ay çok şanslısın o zaman.. Bana dese gidelim diye zaten bişi demem ama , alıp gelmesi saçma bence de ama işte..iyilik yapıyor sözüm ona.

Ben bekarım ama konularını çok ilgilimi çekti giderimiyorum topiğinizden:) KIH KIH KIH
biz bağımlılık yaparız ona göre

niye öle diyosun yaa, biz hiç kesmedik vallaa...ama artık zor oluyo bu göbekle..:37::37:
zor olsun artık yaa ... kızım burda bi haber aldık erken doğum olmuş kasılmadan dolayı ve allah korusun 26.haftasında bebek doğmuş ve ölmüş...
hadi şimdi ya:)))))))))))))))))))))
sıkar biraz
:1::1::1:
başka şleylerde varmı ilgini çeken şeyler

:60::60::60::60::60: bekarlar daha fena oluyor kız

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....:47:
ne oldu kız ege korkutma valla beni erken doğum yapan mı oldu bu yüzden yani...
ben 29..haftadayım sen kaçtasın

25. haftamdayım

çok teşekkür ederimmm çilek saolasın....:74:

ne demek canım benim, haberdar et beni de gidersen merak ederimmm

kez ben barışmamada o gerzekalı barışmak isterse gelirse ne yapayım. barışırım ama samimi olmam aslaaaaa ve aslaaaaaaaaaa anne demem kesinlikleeeeeeee

ayyyyyyyyyy allah sabır versin . sen nasıl davranılacağını bilirsin cnm. kendini yıpratmadan hallet he de geçsin

hevesleniyorda birazda düşünsün bu kadında hevesleniyor. ilk çocuğu yada kaçıncı olursa olsun..benim annemde sormadan almaz.

ben de anne demiyorum, tabii kendi gelirse barışacaksın koskaca kadını kovamazsın da.. aman ne zor işler :(
ben kayınvaldeme üstüne basa basa sabahat teyze diyorum walla :1::1:

ay bırak artık zuzum yaa, olmaz artııkkk

Back
X