çilek kızz aradım şimdi veremyorlarmış p.tesi arayacakmışım..oraya arayacam diye yanlışlıkla tüpçüyü aramışım![]()
dedin mi tüpçüye çocuğuma baktırıcaktım diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çilek kızz aradım şimdi veremyorlarmış p.tesi arayacakmışım..oraya arayacam diye yanlışlıkla tüpçüyü aramışım![]()
evt adamın hiç sesi bile değişmediay ne güldüm yaa açıldım valla
adam alışmış yazık
yaa deseydim karnımda bi tüp var bakarmısınız diye
dedin mi tüpçüye çocuğuma baktırıcaktım diye :)
kız bide benim ev hastanenin karşısı ağaçlık ya sinek var. Eylüşü hep ısırıyor. Raid bile fayda etmez. çocuk nasıl olcak bakalım..
bende onu düşündüm geçen gün 20 lere bi gelsem derken. 8.aya girdim yaaaaaaaa.. Maşallahhhhhhhh. Az kaldı
esrysl nerelerdesin
kargon geldimi
geçmişi okuyodum, o arada komşum geldi, pandispanya tarifi istemeye :))) yeni gördüm yazdığını. kargoyu da bekliyorum aslında bugün gelir dedi eşim ama bilmiyorum, yoksa p. tesi gelirmiş. hevesle bekliyorum yani :)
kız bide benim ev hastanenin karşısı ağaçlık ya sinek var. Eylüşü hep ısırıyor. Raid bile fayda etmez. çocuk nasıl olcak bakalım..
bende onu düşündüm geçen gün 20 lere bi gelsem derken. 8.aya girdim yaaaaaaaa.. Maşallahhhhhhhh. Az kaldı
bizde beklios hevesle
gelsin gari de görelimm
hepiniz buraya geliiiinnnn... serin yer sinekde fazla yok beklerim![]()
gelin tabi bklerim ama gidersem de osmaniyede yaylada olucam oraya gelingeliriz bak, yeşili de bol oraların :)
Benim de yaaaaaa....
Evde olsammm fosur fosur uyusam uyku bastırdığında..
Bi terde okumuştum, 3. trimesterde de ilkindeki gibi uyku ve yorgınluk olurmuş.. benimki girer girmez başladı..
Canım sana cevap yazdım gördün müüüüüüüüü?
Kız sen almamış mıydın zaten 11 Nisana
Ohhhhh yarasın Duru'sunaa![]()
fatma sen ardahandamıydın
evet ardahandayım
benim kız oraya gelse mekanik çözünme yaşar vallaa
antalyadan ardahana en güneyden en kuzeye
sineklerle sıcaklarla boğuşacaz artık
selam kızlar.şimdi size uzmanlık sorusu geliyor. şu lıerak jeli nasıl ve günde kaçdefa kullanıyoruz?