• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bide benim ev hastanenin karşısı ağaçlık ya sinek var. Eylüşü hep ısırıyor. Raid bile fayda etmez. çocuk nasıl olcak bakalım..

bende onu düşündüm geçen gün 20 lere bi gelsem derken. 8.aya girdim yaaaaaaaa.. Maşallahhhhhhhh. Az kaldı

oyy kıyamam eylülüme duruma o sineklerin kanatlarını koparır uçamaz hale getirrim onları hehehe
psikopatlığa bak ayyy bazı cihazlar varmış prize takıyormuşsun bu böcek sinek gibi küçük havvankarın duyabileceği bi ses dalgası yayıyormuş ve onları rahatsız ettiğinden giremiyorlarmış eve

esrysl nerelerdesin
kargon geldimi

geçmişi okuyodum, o arada komşum geldi, pandispanya tarifi istemeye :))) yeni gördüm yazdığını. kargoyu da bekliyorum aslında bugün gelir dedi eşim ama bilmiyorum, yoksa p. tesi gelirmiş. hevesle bekliyorum yani :)

kız bide benim ev hastanenin karşısı ağaçlık ya sinek var. Eylüşü hep ısırıyor. Raid bile fayda etmez. çocuk nasıl olcak bakalım..

bende onu düşündüm geçen gün 20 lere bi gelsem derken. 8.aya girdim yaaaaaaaa.. Maşallahhhhhhhh. Az kaldı

Bizim evde de yazın o kadar sinke oluyor ki
sanki bataklıkta yaşıyoruz anasını satiyim :)
ben sineklik yaptırıcam pencerelere, ilaç da olmuyor çünkü galiba bebek varken

:nazar::nazar: Maşallah Ege gerçekten inşallah son aylar da su gibi geçip gider..

Benim de yaaaaaa....
Evde olsammm fosur fosur uyusam uyku bastırdığında..
Bi terde okumuştum, 3. trimesterde de ilkindeki gibi uyku ve yorgınluk olurmuş.. benimki girer girmez başladı..

Canım sana cevap yazdım gördün müüüüüüüüü?

Kız sen almamış mıydın zaten 11 Nisana

Ohhhhh yarasın Duru'sunaa :56:

görmedim cevabını canım:50: zaten ben öğle arasından döneen kadar sayfalar coşmuş:) kızının odasını sormuştum ona mı yazmıştın cevap...

siz şu emzirme yastıkları varya yarım ay gibi olanlar onlardan almayı planlıyormusunuz benim arkadaşım var doğum yapalı 5 ay oldu kemikleri düzleşti kızın ortapeditiste gidip duruyor sırt korsesi verdiler

benim kız oraya gelse mekanik çözünme yaşar vallaa
antalyadan ardahana en güneyden en kuzeye
sineklerle sıcaklarla boğuşacaz artık

benim çocuk bi dumur olucak zaten bi osmaniye bi afyon bi antalya en son ardahan neye ugradıgını şaşıracak:60::60:

Back
X