gldiiiimmm... 84 kilo olmuşum beeeeeeennnn
Kaç kilo almışsınn yaniii :)
E dünür bi de boy var sende kaldırır :)))
tabii dua ederiz ama sende stres yapma. iyi düşün iyi olsun inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gldiiiimmm... 84 kilo olmuşum beeeeeeennnn
tabii dua ederiz ama sende stres yapma. iyi düşün iyi olsun inşallah
sen de mi açık renk yaptırdın, güle güle iyi günlerde kullanın canım
ben de en çok o bebekleri sevdim :) hiçbir işe yaramayacak süs işte ama çok hoşuma gittiler :)
haydaaaaaa, çok geçmiş olsun ege... Olsun ilacı kullanırsın en kısa sürede geçer inşallah..
Ya ben bi yarını atlatsam, sabırsızlık var bende, çıkacak mı çıkmayacak mı stres yapıyorum. Kesinleşsin takmam kafama diyetimi yaparım dikkat ederim napiyim
sağol bircecimmmm inşallah...
Haydaaaaaaa şapşal doktor bana hiiiç söylemedi bunu
Son 2 güne kadar o kadar ağır yemekler yedim kiiiiiiii
bi tek dünden beri dikkat ediyorummm
hiç bişey anlamadım benim baktıklarım bi altta yatak var bide üstte:)))))))
veeeeeeeeeee 100.000 koloni görüldüüüüüü... Yine enfeksiyon çıkmış bende nurtopu gibi antibyotik kullancam kesin yine. Pazartesi dr gidicem((((
çilek stres yapma şeker çıksa bile öykümü gözünün önüne al kadın neler kullanıyor.
al benden de o kadar.
30 nisanda badana yapılacak ki ben 1 mayısta izine çıkıyorum herşeyi yıkapakla anca yetiştiririm herhalde.. Mayıs sonuna..
Bide kraftın modelini rica etsem ...iyi günlerde kullansın oğluşun
hayırlısı olsunnnn![]()
hoşgeldin . bende park yatak almak istiyorum. sen ne marka ve kaç kademeli aldın? kurdunmu?
Kizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... biz ne zamandir yapmiyoruz.. devam edenler varmi..![]()
valla annem okudu daha görmedim pazarteside diğer tahliller çıkacak
kusur kalmazsın canım
kusur bulmaya gelenler kendi kusurlarına baksın
yetişir herşey inş.
Kaç kilo almışsınn yaniii :)
E dünür bi de boy var sende kaldırır :)))
İnşallah canım çok teşekkür ederimm![]()
anladım tammm tmmm ama ne gerek var 3 kademeye.
Chicco da baktım 450 tl ye var yuh dedim ama dehşet bişey yandan açılıyor bebek emekliyor felan..
75le hamile kaldım işde 9 kilo falan.. hilmi yi aradım moral olsun diye öküüüüzz bana kahkaha atıyo hava atıyodun noldu diyo bana öküzz dana bende az daha gül diye suratına kapattım telefonu manyak yaa iice sinir etti:84::84:
ok cnmm.. Babymax var oda güzel 140 tl bakıcam iştecanım internetten baktım ama göremedim evde bu akşama bakayım yarın söyleyeyim bulamadım netten ama 270 küsur liraydı
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhufff ben 90 nı geçerim kesin... Uffffff
yok gülüm bizim top,k çoğunlukla akıllı çoktan beri yapmıyoruz hatta öğrenince bıraktık. Nisan annelerinde yazmışlar hatta bugun okudum ilişki doğumu tetiklemiş. Yapmayın artık kocaman karın yaaaaaa.kizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... Biz ne zamandir yapmiyoruz.. Devam edenler varmi..![]()
modeli nedir bakalım netten. Fiyatı nedir.ben chicconun aldım 2 kademeli daha kurmadım yer ayarlamam lazım cunku odam kucuk onun için en ufak boyunu aldım 75*110 cok hoşuma gitti![]()
ay açma o konuyu topic karışıyor sonra
Bizde tık yok çok uzun süredir
diğer tahliller hangileriydi?
ben hiç istemedim libidom en alt seviyeye indi zaten ama dr bize 7 ayla birlikte yasak getirdi buradaki drum anne bebek ve babanın bütünleşeceğini bir bağ kurulacağını söylüyorKizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... biz ne zamandir yapmiyoruz.. devam edenler varmi..![]()
valla annem okudu daha görmedim pazarteside diğer tahliller çıkacak
Ay açma o konuyu topic karışıyor sonra
Bizde tık yok çok uzun süredir
ben çok gülüyorum sizin dialoglarınıza yaaaaa![]()
ben hiç istemedim libidom en alt seviyeye indi zaten ama dr bize 7 ayla birlikte yasak getirdi buradaki drum anne bebek ve babanın bütünleşeceğini bir bağ kurulacağını söylüyor
canım çok geçmiş olsun müzmin oldu bu enfeksiyon sende inşallah bu verecekleri ilaçlarla geçer kurtulursun ilaçlardan sen istemedikçe peşinden geliyor ilaçlar((
al bi daha gül.. suratına kapattım ya manyak herif .. aradım sen niye benim arkamdan aramıyorsu diye bi fırça çekim dershane kalabalıkmışda. vs vs vs.. verirmişim dogumdan sonra pis herif dövesim geldi :84::84:
delimavi sorma ben ki viamin bile kullanmak istemezken her ay bir kutu antibiyıtik içtim. Bakalım yine verecek sanırım. Bebişe bişey olmuyordur inşallah.
Hahahahha dr beni baya güldürdü yaa bebkle anne baba bütünleşecekmiş. Ayıp kız bebek bi bakacak içeriye doğru gelen bişey var korkacak çocuk:))))))))))))![]()
hahahahahah benimki olsa manyak karı senlen mi uğraşacam der. Yemeseydin almazdın der.al bi daha gül.. Suratına kapattım ya manyak herif .. Aradım sen niye benim arkamdan aramıyorsu diye bi fırça çekim dershane kalabalıkmışda. Vs vs vs.. Verirmişim dogumdan sonra pis herif dövesim geldi :84::84:
egeeeeee bide inşallah diyo yaaaa :84::84:
egecim geçmiş olsun, kurtulamadı şu enfeksiyon belasından. Bu ara benim de akıntım arttı, kesin bende de var bir şeyler(