• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

beni tarif ettin sanki :1:
bazen oturamıyorum bile kızım sıkıştırıyor. az önce yarım saat kadar ayakta çalışmak zorunda kaldım.

Ayni durumda olan arkadaslarla konusmak iyi geldi.
Ben de kendimi tek saniyordum. Uzuluyordum. Esim her nekadar beni teselli etse de.. Burasi buyuk teselliymis..

canım Allah korusun, bebeğin gelişimi sadece kilosu değil
O yüzden sen sor için rahat etsin

bak cnm bebeğin gelişimi erken doğumla alakalı erken doğarsa dolayısı ile gelişmez:)))
koyu akıntın varmı kaşıntı çok nadir. Benim akıntım var sürekli bi ara geçti yine başladı ve kıvamı koyu yoğurt gibi

kaşıntı bazan oluyo tamam kesin sorcam bu defa
sölediğiniz iyi oldu sağolun kızlar

Ayni durumda olan arkadaslarla konusmak iyi geldi.
Ben de kendimi tek saniyordum. Uzuluyordum. Esim her nekadar beni teselli etse de.. Burasi buyuk teselliymis..

ne güzel teselli ediyomuş bari eşin.. bizimki kahkaha atıyo sinir şey

akşam tahlil sonuşlarını duyunca eşim (10.000 bakteriyi çok sandı) açtı ağzını yumdu gözünü,
yok dikkat etmiyomuşum. niye daha önce söylememişim. önemsemiyomuşum hiçbişeyi.
2 saat dinledim telefonda. nasıl gücüme gitti anlatamam.
adamın huyu suyu değişti iyice.
bişey de değilmiş doktor ilaç bile vermedi. benimki konuşup beni üzdüğüyle kaldı.
bazen böyle bezdiriyor beni. çocuk doğunca neler yapacak kimbilir.

ben seni düşünüyorum diyor. düşünmese daha mı iyi acaba?
offfffff offff. kurudum valla. iş stresi koca stresi

ayni durumda olan arkadaslarla konusmak iyi geldi.
tabiki de biz burdan ayrılamıyoruz çünkü herkes aynı şeyleri aynı anda yaşıyor. Bizim topiğimizin çok güçlü bir enerjisi var biri mutsuz sa hepimiz aynı oluyoruz.. Vakit geçiyor rahatlıyoruz.

kaşıntı bazan oluyo tamam kesin sorcam bu defa
sölediğiniz iyi oldu sağolun kızlar
ne demek sakın ihmal etme.

hic sorma! Yatakta saga sola donerken, nineler gibi offlayip inliyorum. Esimden utaniyorum valla bazen :)

bende yaaaa. Of offffff demektem utanıyorum sürekli mızırdanmı söz konusu. Ve ayaklarım fena şişiyor.

ne güzel teselli ediyomuş bari eşin.. bizimki kahkaha atıyo sinir şey

Ben gurbet denilen yerdeyim. Esim anlayisli. Burda kimsem yok diye yardimci olmaya calisiyor elinden geldigince. Tek yapamadigi sey, beni her gun yuruyuse cikart diyorum. O da tembelllik yapiyor. Bir bu istegimi gerceklestiremiyor. Onun disinda teselli vs. cok sukur yerinde :)

akşam tahlil sonuşlarını duyunca eşim (10.000 bakteriyi çok sandı) açtı ağzını yumdu gözünü,
yok dikkat etmiyomuşum. niye daha önce söylememişim. önemsemiyomuşum hiçbişeyi.
2 saat dinledim telefonda. nasıl gücüme gitti anlatamam.
adamın huyu suyu değişti iyice.
bişey de değilmiş doktor ilaç bile vermedi. benimki konuşup beni üzdüğüyle kaldı.
bazen böyle bezdiriyor beni. çocuk doğunca neler yapacak kimbilir.

ben seni düşünüyorum diyor. düşünmese daha mı iyi acaba?
offfffff offff. kurudum valla. iş stresi koca stresi

Benimki de herşeye karışınca düşünceli olduğunu sanıyor kendini.. Halbuki daha çok stres yapıyorlar insanda..
Sadece dinlese , yanımda olsa , "bu yaşadıkların çok normak, geçicek bitanem" dese..
Halbuki her söylediğimde her şikayetimde kendini çözüm bulmak zorunda hissedip car car konuşuyor.. Bense sadece dinlesin, saçımı okşasın istiyorum, konuşmasın, ondan çözüm beklemiyorum..
Ama erkeklerin bünyesinde bunu anlayabilecek kapasite yok galiba..

Ben gurbet denilen yerdeyim. Esim anlayisli. Burda kimsem yok diye yardimci olmaya calisiyor elinden geldigince. Tek yapamadigi sey, beni her gun yuruyuse cikart diyorum. O da tembelllik yapiyor. Bir bu istegimi gerceklestiremiyor. Onun disinda teselli vs. cok sukur yerinde :)

bende gurbetteyim benimde onunda burda kimsesi yok

yok dikkat etmiyomuşum. Niye daha önce söylememişim. önemsemiyomuşum hiçbişeyi.
2 saat dinledim telefonda. Nasıl gücüme gitti anlatamam.
Adamın huyu suyu değişti iyice.
Bişey de değilmiş doktor ilaç bile vermedi. Benimki konuşup beni üzdüğüyle kaldı.
Bazen böyle bezdiriyor beni. çocuk doğunca neler yapacak kimbilir.

Ben seni düşünüyorum diyor. Düşünmese daha mı iyi acaba?
Offfffff offff. Kurudum valla. Iş stresi koca stresi

ay aynıııııııııııııııııı
bana kızıyor jel vermişti dr çük kadar şey 80 tl ben işyerinde nasıl yıkıyım onunla. Almadım almamışım da neden almamışım böyle olurmuş. Ne alakası var ev mi işyeri orası pis fazla hijyen değil diyorum öküz anlamıyor ki. Sein gibi sallayıp işemiyoruz biz.:)))) tövbeeeeeeeee sinirlendim şimdi

tabiki de biz burdan ayrılamıyoruz çünkü herkes aynı şeyleri aynı anda yaşıyor. Bizim topiğimizin çok güçlü bir enerjisi var biri mutsuz sa hepimiz aynı oluyoruz.. Vakit geçiyor rahatlıyoruz.

ne demek sakın ihmal etme.

bende yaaaa. Of offffff demektem utanıyorum sürekli mızırdanmı söz konusu. Ve ayaklarım fena şişiyor.

Egecim, ben ilk hamile kaldigimi farkettigimde, ekim basiydi sanirim.. O zaman daha ilk sayfalarinda farketmistim bu topigi. O zamandlar SEYDAM da vardi. (ne yazikki sonra bebisni kaybetti, hatirlarsiniz) o zamanlar burada takiliyordum. Sonra KASIMDA dugunum oldu. (Evet dugunumde hamileydim) dugun dolayisi ile o 1 ay buradan kopmustum. dondugumde sayfalar cok ilerlemis, yeni kisiler gelmisti. kenidmi yabanci hissettim:2:

ay aynıııııııııııııııııı
bana kızıyor jel vermişti dr çük kadar şey 80 tl ben işyerinde nasıl yıkıyım onunla. Almadım almamışım da neden almamışım böyle olurmuş. Ne alakası var ev mi işyeri orası pis fazla hijyen değil diyorum öküz anlamıyor ki. Sein gibi sallayıp işemiyoruz biz.:)))) tövbeeeeeeeee sinirlendim şimdi

:60::60::60::60::60::60:süpppeeerrrr

Bırak onu da yapmayıversin.. Bak ne anlayışlı kocan vaar :)

ay aynıııııııııııııııııı

:60::60::60: ay iş yerinde böğüre böğüre güldüm millet bana bakıyooooo :)

benimki de herşeye karışınca düşünceli olduğunu sanıyor kendini.. Halbuki daha çok stres yapıyorlar insanda..
Sadece dinlese , yanımda olsa , "bu yaşadıkların çok normak, geçicek bitanem" dese..
Halbuki her söylediğimde her şikayetimde kendini çözüm bulmak zorunda hissedip car car konuşuyor.. Bense sadece dinlesin, saçımı okşasın istiyorum, konuşmasın, ondan çözüm beklemiyorum..
Ama erkeklerin bünyesinde bunu anlayabilecek kapasite yok galiba..

kız ne çok şey bekledin
sonuçta hammaddesi odun onların. Nasıl başını okşasın
:60:

Oyle de, yuruyus de cok gerekli ama degil mi? Dogumun kolay olmaisni sagliyor. ve daha pek cok sey..
Ben de annemi cagirdim Turkiyeden. Bu ay sonunda yada 3 mayis da gelecek. hic olmazsa. onunla her gun 20 dk olsa da yururuz. bana manevi destek de olur diye dusunuyorum

Oyle de, yuruyus de cok gerekli ama degil mi? Dogumun kolay olmaisni sagliyor. ve daha pek cok sey..
Ben de annemi cagirdim Turkiyeden. Bu ay sonunda yada 3 mayis da gelecek inshallah. hic olmazsa. onunla her gun 20 dk olsa da yururuz. bana manevi destek de olur diye dusunuyorum

Egecim, ben ilk hamile kaldigimi farkettigimde, ekim basiydi sanirim.. O zaman daha ilk sayfalarinda farketmistim bu topigi. O zamandlar SEYDAM da vardi. (ne yazikki sonra bebisni kaybetti, hatirlarsiniz) o zamanlar burada takiliyordum. Sonra KASIMDA dugunum oldu. (Evet dugunumde hamileydim) dugun dolayisi ile o 1 ay buradan kopmustum. dondugumde sayfalar cok ilerlemis, yeni kisiler gelmisti. kenidmi yabanci hissettim:2:
Ben seni çok iyi hatılıyorum o zamanlardan,
Ben okurdum sadece pek yazmazdım.. Bi de Şeyda gidince de kötü oldun di mi , inşallah o da en kısa sürede bebeğini kucağına alır..

kız ne çok şey bekledin
sonuçta hammaddesi odun onların. Nasıl başını okşasın
:60:

uçan odun... masaların üstüne uçuyor hem de restaurantlarda

Back
X