• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Channel 1000 tl boya içinde fiyatmı çok mu iş var.. Bende bugun fiyat alcam. Ne zaman başlıycaksın. Korktum valla 1000 tl çok para

ya haklısın ama eşinin yapacağı bişey yok ki . Neden ona anlatıp ortalığı gereceksin ki. Anlatsan bile kardeşin aradı paldır üldr kapattı dersin yeter uzatma gereksiz insanlar için..

Bugun güzel bi hazırlık yap eşine kızınla beraber..

ılqımı çektı bnm de aynı derdım var ama susmak en qüzelı eşın qörür zamanla ben hep söylerdım eşıme ınanmazdı kızardı bıle. sustum sustum bırqün şahıt oldu şımdı aılesıne rest çektı yanımda ve ınan her qün özür dılıyo susmak en büyük sılah ve çok mutluyum yıne büyüklük yaptım aılesınle qörüşmüyordu aradıklarında cvp ver dedım şımdı kaynanam bnmle samımıyet ıstıyo bende ağırdan satıyorum. bebışım olacak kendımı üzemem onlarla strese sokma bebeğını sende çünkü onlar şımdı herşeyı alqılıyo

kızlar bende demin nette gezerken bakın ne buldum
$b_656_1297405149.webp
MEVLÜT KURABİYELERİ
5 su bardağı un
1 paket margarin(oda sıcaklığında)
1 fincan sıvı yağ
5 yemek kaşığı pudra şekeri
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu

bütün malzemeler karıştırılarak hamur elde edilir. merdane yardımı ile açılır. kalıplarla bastırılarak şekil çıkartılır. üzerine harf baskısıyla isim basılır ve pişince kurdela takmak için kürdanla delik açılıp 180 derecede pişirilir.
ben kızımın bebek mevlüdü için yapmıştım..

[ı]kızlar bende demin nette gezerken bakın ne buldum [sıze="2"]
[/sıze]
[/ı]
Eki Görüntüle 171381
mevlüt kurabiyeleri
5 su bardağı un
1 fincan sıvı yağ
1 paket vanilya

bütün malzemeler karıştırılarak hamur elde edilir. Merdane yardımı ile açılır. Kalıplarla bastırılarak şekil çıkartılır. üzerine harf baskısıyla isim basılır ve pişince kurdela takmak için kürdanla delik açılıp 180 derecede pişirilir.
Ben kızımın bebek mevlüdü için yapmıştım..

çok güzel aslında değişik yapılabilir beyendim. Acaba bi ısırık alsam mı:))))):76:

maşallah bebişine canım ya doğum havasına sokmuşlar seni sen 28 demi 30 görünüyosun yoksa 30 da ultrasonda 32 mi anlamadım bide nst ye neden bağladılar bizim haftalardaerken demi:53:
canım sata göre 30:) karın çewresine göre 32+3 görünüyodum..
kızım daha zayıftı bu haftadayken 3200doğdu.. demekki bu 3500ü gececek:18:
zaten dr da en az 3500 doğar bu çocuk dedi

canım benim 2. bebik olduğu için we aralarıda az olduğu için (kızım 13 aylık) erken bakmak istemiş.. ama hiç bir sorun yok
erken falan gelmicek en az 38 haftaya kadar içerde merak etme dedi:49:
günaydın cnmm . Evet bugun ben varım:))
bebişin başı aşşada olduktan sonra benimkide garip dlgalanmalar yapıyor . Tekme yerine. Hıçkırık garip bişey belli sn de pıt pıt vuruyor. Maşallah yaa hepsine
bnde bndeeeee:52:
benim bebeik ters legen kemiklerimi mahfediyor dönünce rahatlarmışım..
günaydın kızlar

dün doktora gittim kızım 38 cm 1600 gr olmuş:nazar:

ultrasonda durmadı elini ağzına götürdü emer gibi bişeyler yaptı doktor maşallah çok hareketli dedi:69:

1 ay sonraya gün verdi bende 9 haftada 8 kilo almışım biraz yavaş dedi doktorcum:52:çocuk da senin gibi tombalak olur böle giderse dedi şimdi bile biraz fazla kilosu dedi:52:
maşallah cnm bebişine:) bizimkiler tombalak olacak dmeekki:69:
selam kızlar..
biz dr.dan geldik.. herşey yolunda:66:
bebeğim hala ters başı yukarda yani 36ya kadar döner dedi dr. çok sorun değilmiş..
30+2yim kilosu 1800gr:nazar: olmuş.. 2 hafta önde görünüyo:52: en az 3500 doğar dedi bu gidişle:18: ama 3500ü gececek gibi görünüyo
nstye girdim yarım saat o kadar hareketli bi oğluşki 1 dakika durmadı.. pat küt tekme sesleri odayı inletti:)
kalp ritimleri bi tavanda bi tabandaydı:))
3 hafta sonraya gün werdi tekrar.. 21nisan.. sona yaklaşıyoruz kızlar heyecan dorukta:) daha alışwerişe çıkmadım:))
işte dün akşam yazdığım msg.....

günaydı arkadaşlar iyi haftasonları...
beni sorarsanız bildiğiniz gibi, kızımla dinlenip duruyoruz zaten azıcık bile ayakta kalsam hemen ağrlarım başlıyor...
bakalım raporum bu hafta da uzayacak mı...
herkesler de iyidir inşallah
dinlen canım annen falan warmı yardımcı olanın biri gelsin işini falan o yapsın sen yorulma:71:
bende de kramp oluyor ama dizimden aşağıda. geçen uykudan uyandım çok kötü bi ağrı gerçekten. sizin kramp üst kısımlarda mı oluyor bacağınızda?
bndede oluyor dizden aşağısında hemen doğrulup owuyorum ellerimle, çok nadir oluyor tabi.. hergün yarım muz bazen tam yiyorum..
malesef canım çalışıyorum:31:

bende göğüs kremi garmastan aldım ama kullanmadım henüz ne zaman başlanacak kullanmaya
son hafta kullansan yeterli olur bnce zaten her halükarda yara olacak yara olduğundada hepsi fasafiso bephantene süreceksin we gececek:34:
Eki Görüntüle 171354

kızıma bakın teyzeleri (30+3)

kordonu boynunda yavrum kıyamam.
yerim o hanfendinin boynundaki krawatını:122:
ewet çok kötü işte bende bire bir tanık olduğum için korkuyom

silikon göğüs uçları takardı göğsüne de öle emzirirdi acaba biz ilk başta taksak olur mu göğüs koruyucuları
bebek ememez öyle ilk başta memene alışması lazım canım çok mecbur kalırsan takarsın bnce
offffffffffff bu adammm benı sınırrr ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrr hıcbısı ıle pazrlık yapmıyooo boyacı 1 mılyar dedı tamammmmm dedııı neymıs emege saygıymıssss
bnm kocamın üzerine yoktur pazarlıkta:37:
bizde ewi kırdırdık döktürdük herşey baştan yapılıyor inşaat halde şuan:) ustlarala pazarlık yapa yapa usta oldu:27:
çok borca girdik ama yaw 10,000i geçiyo..
ama çok güzel oluyo gerçekten dört dörtlük:81:
allah herkese nasip etsin dilerim
yaaa bende görmek istiorum yüzünü ama kafa aşşağıda hiç göstermioooo :( tipini çokkkk merak ediorumm kucağıma aldığım anı hayal ettikçe boğazıma bişi düğümlenioo gözlerim doluooo :5:
o allahın emri zaten zırıl zırıl ağlicaz ilk temasımızda:5:
kızlar bende demin nette gezerken bakın ne buldum
Eki Görüntüle 171381
MEVLÜT KURABİYELERİ
5 su bardağı un
1 fincan sıvı yağ
1 paket vanilya

bütün malzemeler karıştırılarak hamur elde edilir. merdane yardımı ile açılır. kalıplarla bastırılarak şekil çıkartılır. üzerine harf baskısıyla isim basılır ve pişince kurdela takmak için kürdanla delik açılıp 180 derecede pişirilir.
ben kızımın bebek mevlüdü için yapmıştım..
bi kızın dahamı warcanım? kaç yaşında?
gözünaydın hasretcim okudum maşallah bebişe..
saol canım seninkinede maşallah:71:
hastane çantaları hazır mı kızlaaar ??

- gecelik
- pijama
- dudak nemlendiricisi
- göğüs kremi & pedi
- çorap
- iç çamaşırı & emzirme sütyeni
- koltukaltı deodorant yada stick
- yüz nemlendiricisi
- ıslak mendil
-bebişin hastane çıkışı penye battaniyesi :)
- lohusa tacı :)
- terlik
-ayna ve istenirse makyaj malzemelerimizz :)

aklıma gelenler bunlar.. :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
hastane çantası mı:44::30:
hemen şimdi mi:) zaten allah korusun erken doğursak o koyduumuz hiç bişeyi kullanamayacağız canlarım.. ne bebişin kıyafetlerini, ne emzirme sütyenini kremini, makyaj yapacak kadar düzgünde olmaz moralimiz zaten.. allah korusun....
ben mayıs 10u gibi hazırlarım tahminimce...
kızımdada şubat 15te hazırladım (6marttı tahmini doğumum) 24 şubatta da doğurdum:34:

ben biraz tezcanlıyım da... aklıma takılı kalıo hazır olmazsa planladığım şeylr .. p yüzden hazırladım çantayıda canım..

ben biraz tezcanlıyım da... aklıma takılı kalıo hazır olmazsa planladığım şeylr .. p yüzden hazırladım çantayıda canım..
iyi yapmışsın o zamn bnde aşırı rahatım bu konularda:6:
taşınma meselesi warya benim taşınmadan hiç bişeye elimi sürmek istemiyorum.. ew daha inşaat halde..

benim oğluş aynı anda hem tekme hem kafa atıyor galiba. göbeğimin sağ ve sol tarafı aynı anda zıplıyor:)))

Back
X