• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu ay hesabında beni aydınlatırmısınız benim bebek yedibuçuk aylıkmı yedi mi herkes bi çeşit söylüyo hemde doğuma daha 2 ay var anlayamadımki
cnm 7ayı doldurdun 8in içindesin;)
ama sen 7 aylık de.. hesaba göre 8-10 hafta war çünkü

aşkolsun kızlar ya cvp alamadım neyse artık napalım:2::2:

cnm benım ınan bende bılmıyorum bılmedıgım ıcınde cvp atmak ıstemedım bılmıyorum gıbı bır cvp gıcık olur dıe 28 ıle 32 hafta arası 8 aya gırıo 7.5 ay olyo dıe bılıom valla bende anlamıyorum ama

:))))) sınırden cıktım aldım ama ıyıde ettım sanırım rahat kafayla cıksam boyle guzel seyler bulamazdım bazen delırıp cıkmak ıyı olyo demekki.. :1::1::1:

merhaba güzel anneler ve bebişleri,
poyraz ii yapmışın walla bacım keşke bende delirip çıksam biraz sokağa sıkıldım ufffffff
yarın işyerimizin aile günü var piknikli eğlence falan, en çokda çocuklara eğlence olacak palyaço vs ,
ama benimki havaların kötü gitmesi sebebiyle yan çiziyor
acaba bende dellenip gitsemmi :9::10::60::60::60::60::60:

kızlar bu ay hesabında beni aydınlatırmısınız benim bebek yedibuçuk aylıkmı yedi mi herkes bi çeşit söylüyo hemde doğuma daha 2 ay var anlayamadımki

sen 8 aydan 2 hafta almış oluyorsun canım,
yanii 8 aylıksın,

şu yağmur yağsada kurtulsak balkonu sildim otururum diye hava esmeye başladı yaa,
bide çay içmeyi özledim
aylardır içim dışım bitki çayı oldu
bebeğimi kucağıma almak istiyorum,
havalar güzel olsun özgürce gezmek istiyorum,
annemi özledimmm
ne çok şey istiyorum bende yaw :27:

oğluş azıttı yine oturtmuyo beni kaburgalarımı yumrukluyo mesanemi tekmeliyo, göğüs kafesime kafa atıyo:27:

eyvahhhh eyvahhhh yandın sen hasret,
çıkınca bu oğlan en kısa zamanda ablasını da yolmasın :emir_bebek::6:
benim küçük gücü yetse ablasını dövücek walla ufaklıklar biraz arsız oluyo :52:

volveron sen antepli değilmiydin arkadaşım, sana özelden msj attım 5 6 gün önce almadınmı???

:)))))))))) iyi olyo sınırle daha guzel iş yapılıyormuş demekkı :1:

walla bu aralar biraz dellenesim var :27:
hatta kredi kartımı alıp yollara düşesim var,
amma lakin havalar ii gitmiyo bende üşeniyorum evden çıkmaya,
ahhhh ahhhh bergamadaki ev ne güzel çarşının ortasıydı,
kızdımmı kredi kartını alır canına okurdum benim herifin :27::35::60::60::60::60:
birden eski günlerim geldi aklıma seni görünce...

:9::9::9: ogun dr gunde 10 15 kee oynasın korkma dedı benımkı rabbıme esırgesın sabah yataakta atıo 10 tekme bende saymıyorum sonra Eki Görüntüle 171429 Eki Görüntüle 171430 bakkk teyzesı kızıma durmadan bakıom resmıne o kadar sabırsızımkı buraya da koyuyom salak gıbı :1:
nie salak gibi olsun kız tabiiki paylaşıcaz, koymasan olmaz zaten!
yerim onu ya elinide ağzına götrmüşdimi..bücürüm yaaaaa
eyvahhhh eyvahhhh yandın sen hasret,
çıkınca bu oğlan en kısa zamanda ablasını da yolmasın :emir_bebek::6:
benim küçük gücü yetse ablasını dövücek walla ufaklıklar biraz arsız oluyo :52:
sanmıyorum benim ceren kesinlkle mahfedecek oğlumu:)))

walla bu aralar biraz dellenesim var :27:
hatta kredi kartımı alıp yollara düşesim var,
amma lakin havalar ii gitmiyo bende üşeniyorum evden çıkmaya,
ahhhh ahhhh bergamadaki ev ne güzel çarşının ortasıydı,
kızdımmı kredi kartını alır canına okurdum benim herifin :27::35::60::60::60::60:
birden eski günlerim geldi aklıma seni görünce...

:)))))))))) :1::1::1:

MERHABA BAYANLAR.. ÖNCELİKLE ALLAH BEBEKLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..BEB BİR KONU AÇTIM KİMSE İLGİLENMEDİ:25: cinsiyet tahmin yöntemleri falan..cinsiyetini artık öğrenmişsinizdir.
yüzük testi yaptınız mı?
öyle el bileğine falan değil. hamileler ipe geçirilmiş alyanslarını karılarının üzerinde tutuyorlar. ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız.
kime yaptıysam tututu.
lüften deneyin sonucu yazın. çoook merak ediyorum.

nie salak gibi olsun kız tabiiki paylaşıcaz, koymasan olmaz zaten!
yerim onu ya elinide ağzına götrmüşdimi..bücürüm yaaaaa

sanmıyorum benim ceren kesinlkle mahfedecek oğlumu:)))

cerenler niye böle azgın oluyo anlamadım gitti,
benim kızda öyle halaa yaşıtları genç kız gibi benimki sanki oğlan,
duvarlara tırmanıyo nerdeyse,
yandı ulaşşş off offf oda az büyüsün bak nası tırmalıyo onu :10:

MERHABA BAYANLAR.. ÖNCELİKLE ALLAH BEBEKLERİNİZİ SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..BEB BİR KONU AÇTIM KİMSE İLGİLENMEDİ:25: cinsiyet tahmin yöntemleri falan..cinsiyetini artık öğrenmişsinizdir.
yüzük testi yaptınız mı?
öyle el bileğine falan değil. hamileler ipe geçirilmiş alyanslarını karılarının üzerinde tutuyorlar. ileri geri gelirse erkek, daire çizerse kız.
kime yaptıysam tututu.

ben asla ınanmıyrum o tur seylere benım b elırtılerım hep erkek tı ama kızım olacak allah ızın verırse annesının melegııı :16:

yüzük testi yaptınız mı?
kime yaptıysam tututu.

walla alyansım parmağımda olsa dükkan senin,
ama çıkaralı 3 ay oldu nerdeyse ellerime sığmıyo bile
amann inanma böle şeylere bea :68:

ben asla ınanmıyrum o tur seylere benım b elırtılerım hep erkek tı ama kızım olacak allah ızın verırse annesının melegııı :16:

aynennnnnn :))))

Allah başlasın canım.. tabi kesin değil ama enteresan bir sekilde tutuyor. doğru yaptın dimi? karnına tuttun.

nerene tutarsan tut :)))) öyle şeylerde cinsiyet bilmek imkansız, ultrasonda dr lar bile yanılıyorken...

Back
X