• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa benim içim sıkılıyo bugün :( sebep yokken kaynanamların düğünde yaptıkları geliyo aklıma :( istemiyorum düşünmeyi ama elimde değil niye böyle oluyor yaa :((

Canım bende de aynı şey oluyor, eşimi aklıma getiriyorum hemen, o üzülürse çok üzülürüm.. Annesi sonuçta atsa atılmaz satsa satılmaz, ben de anne olucam diyip durmuyorum üstünde..

nokta nokta yazan yeere kötü bişey yazmamıştım neden öyle çıktı:)))) yanlış anlaşılmasın o kadın yazıyordumm

Ben de diyorum ne alaka Ege hayatta yazmaz öyle bişey :)

ben de merak ettim nasıl yapıyorlar acaba

çok sağol esracım bi tane örnek yap ekle de bakalım :) ben de sipariş vericem. oğluşumun herşeyi tam olsun içimde kalmasın istiyorum. mevlüt ve lohusa şerbeti vs hepsini yapıcam..
aynen bende öyle yapıcam canım, kaynanam pek yapmamı istemiyodu, anne yapmazsam içimde kalır çok istiyorum dedim, peki dedi... örnek yapayım ekliycem hemen. bi de ben şeker kullanmayı istemedim, lavanta kalıcı, içinde şeker olduğu zaman açıyolar onu :)

kaç tanesi kaça geldi? şeker hariç mi? ve ne gerekiyo başka yapmak için
aldığım malzemeleri yukarda yazdım bak canım blue ya... o malzemeye silikon tabancası hariç 50 tl verdim, yani tanesi 0,50 kuruşa geliyo şekerlerimin. içlerine şeker yerine lavanta koyucam. ha bu arada haftasonu bulunduğum yerdeki bi aktar a, lavantanın kilosunu sordum 45 tl dedi :))) ben 10 tl ye getirttim:66:
bu arada 100 tane Ezgi bebek hoşgeldin yazan kartta hediye geldi :)

Son düzenleme:
aynen bende öyle yapıcam canım, kaynanam pek yapmamı istemiyodu, anne yapmazsam içimde kalır çok istiyorum dedim, peki dedi... örnek yapayım ekliycem hemen. bi de ben şeker kullanmayı istemedim, lavanta kalıcı, içinde şeker olduğu zaman açıyolar onu :)

aldığım malzemeleri yukarda yazdım bak canım blue ya... o malzemeye silikon tabancası hariç 50 tl verdim, yani tanesi 0,50 kuruşa geliyo şekerlerimin. içlerine şeker yerine lavanta koyucam. ha bu arada haftasonu bulunduğum yerdeki bi aktar a, lavantanın kilosunu sordum 45 tl dedi :))) ben 10 tl ye getirttim:66:
bu arada 100 tane Ezgi bebek hoşgeldin yazan kartta hediye geldi :)

5 kuruşa gelen bebek şekeri biblosu değil mi? yanlış anlamadıysam. neyse sen bir tana yap da koy resmini bakalım. bizde yaparabilirsek yaparız inşallah sendn öğrenip

5 kuruşa gelen bebek şekeri biblosu değil mi? yanlış anlamadıysam. neyse sen bir tana yap da koy resmini bakalım. bizde yaparabilirsek yaparız inşallah sendn öğrenip

yok 1 tane bebek şekeri o fiyata geliyo canım, tabi benim aldığım malzemelerle... tamam yapınca ekliycem

ama bebek şekeri yerine lavanta koyucam dememişmiydin yanlış mı hatırlıyorum

canım sen yanlış anladın. şimdi bebek şekerini bi bütün olarak düşün, tülü kurdelası...bitmiş haliyle yani.... ben iç kısmına badem şeker, çikolata vs yerine lavanta koyucam dedim, içinde lavanta olunca kimse açmıyo.. biblo olarak ön kısmına kelebek getirttim, onu silikonla yapıştırcam...

canım sen yanlış anladın. şimdi bebek şekerini bi bütün olarak düşün, tülü kurdelası...bitmiş haliyle yani.... ben iç kısmına badem şeker, çikolata vs yerine lavanta koyucam dedim, içinde lavanta olunca kimse açmıyo.. biblo olarak ön kısmına kelebek getirttim, onu silikonla yapıştırcam...

ha şimdi anladım ben de bebek şekeri diyince sırf şeker çikolata geliyodu aklıma.sabırsızıkla bekliyorum resmini ben de yapabilirim belki. ama beni görmeye gelse gelse 25 kişi falan gelir o da aile içi.çünkü burda kimsem yok:60::60:

ha şimdi anladım ben de bebek şekeri diyince sırf şeker çikolata geliyodu aklıma.sabırsızıkla bekliyorum resmini ben de yapabilirim belki. ama beni görmeye gelse gelse 25 kişi falan gelir o da aile içi.çünkü burda kimsem yok:60::60:

:)) canın sağolsun, ben yazın annemin yanına da gidicem, ordada yapıcam mevlüd, o yüzden 100 tane yapıyorum. tamam ekliycem yapınca

Back
X