• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Kızlar bugün 17.00da wcde kan geldi peçeteye halada geliyo damla damla doktora gittim kalp atışı var kese büyümüş kese etrafındada kananam yoktu kalp atışınıda daha net duyduk ama kanamam hala var böyle olan var mı aranızda

Aynı benim doktor pazartesi 4 gün sonra verip salı günü randevu için arayacağım.
Bana da pazartesi ver dedi de haftaici zor olacak ise gittiğim icin pazar gününde anlastik😅 bakalım randevularimiz nasil olacak ben pespese hissediyorum kan değerlerimiz de yakın cunku🥰🥰

Bana da pazartesi ver dedi de haftaici zor olacak ise gittiğim icin pazar gününde anlastik😅 bakalım randevularimiz nasil olacak ben pespese hissediyorum kan değerlerimiz de yakın cunku🥰🥰
Ben hem ctsi hem pazartesi verip, aklımdaki deli sorulardan kurtulmayı hedefliyorum

Arkadaşlar merak ettiğim bir kaç sey var 😃 tüp bebek doktoruile yollar ne zaman ayrılıyor? Ilac takibimizi yapmaya devam mı ediyorlar ? İlaçları ne zaman bırakıyoruz acaba 🫠

Kahverengi ve pembe akıntı genelde yerleşme kanaması olarak geçiyor kızlar. Çok fazla gelmiyosa ve rengi dediğim gibiyse büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır🌺

Evet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittim 😃 1 hafta sonrada kendi tüp bebek doktorumda hem kese hem kalp atışı duydum
Bende öyle yaptım benim tüp bebek doktorum 17 ekimde çağırdı ben 11 ekimde başka doktora gittim kese gördüm kan değerlerime baktı 😂 15 ekimde de tüp bebek doktoruma gittim yolk kesesi görmeyi bekliyorum kalp atışı duymayı beklemiyorum dedi ultrasona girince oda şaşırdı belli belirsiz kalp atışı duyduk 🥰 dün kanamam oldu peçeteyi doldurdu, hemen tüp bebek doktoruma gittim kalp atışını daha net duyduk kese etrafındada kanama yok rahim ağzıda kapalı dedi ama niye kanadığını bilmiyoruz dinlen dedi bana böyle bi şey yaşayan var mı dün kan geliyordu bugün kahverengi lekelere döndü 🥺 diğer doktorum yerleşme kanaması olabilir progestan fitil koy dedi.

Bende öyle yaptım benim tüp bebek doktorum 17 ekimde çağırdı ben 11 ekimde başka doktora gittim kese gördüm kan değerlerime baktı 😂 15 ekimde de tüp bebek doktoruma gittim yolk kesesi görmeyi bekliyorum kalp atışı duymayı beklemiyorum dedi ultrasona girince oda şaşırdı belli belirsiz kalp atışı duyduk 🥰 dün kanamam oldu peçeteyi doldurdu, hemen tüp bebek doktoruma gittim kalp atışını daha net duyduk kese etrafındada kanama yok rahim ağzıda kapalı dedi ama niye kanadığını bilmiyoruz dinlen dedi bana böyle bi şey yaşayan var mı dün kan geliyordu bugün kahverengi lekelere döndü 🥺 diğer doktorum yerleşme kanaması olabilir progestan fitil koy dedi.
Bende yaşadım aynısını maalesef bazı gebelikler kanamalı geçiyor sanırım. Doktora gittim bir problem göremediler progestan ve progestan dex iğne kullanıyorum bende

Kızlar neyaptınız kese ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz beta kac olması lazım kalbını duymak için offf zaman gecmıyor

Kızlar neyaptınız kese ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz beta kac olması lazım kalbını duymak için offf zaman gecmıyor
Canım benim kalp atışı dün duyuldu ama az dediler çok korkuyorum bende birkaç gün sonra tekrar çağırdı doktor

Kalp atışının betayla alakası yok sanırım 6 hafta itibariyle duyuluyor bazen 7-8 de duyan kişilerde var 😊 hayırlısıyla duyun inşallah

Back
X