- Konu Sahibi washingtonxy
Kaçıncı haftadasınızcuma gunu gidecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasınızcuma gunu gidecegim
İnşallah benim de dua etmekten başka çarem yok lütfen sizde dua edin amh seviyem düşük 2 yıldır tedavi görüyoruz ilk kez pozitif olmuştuİnan hiç fikrim yok sakın stres yapmaanne rahiminde neler düzeliyor. O ds düzelir toparlar kendini
![]()
5KAcinci gun embriyosuydu
VajinalKarindan mi kalp atisi
Çok sagol canimmSıkma canını vardır Bi bildiği ama hersey yolunda bence için rahat olsun![]()
Bana da pazartesi ver dedi de haftaici zor olacak ise gittiğim icin pazar gününde anlastikAynı benim doktor pazartesi 4 gün sonra verip salı günü randevu için arayacağım.
Ben hem ctsi hem pazartesi verip, aklımdaki deli sorulardan kurtulmayı hedefliyorumBana da pazartesi ver dedi de haftaici zor olacak ise gittiğim icin pazar gününde anlastikbakalım randevularimiz nasil olacak ben pespese hissediyorum kan değerlerimiz de yakın cunku
![]()
7.yi bugun doldurdumKaçıncı haftadasınız
Haklısınız tabii ki beklemek cok zorBen hem ctsi hem pazartesi verip, aklımdaki deli sorulardan kurtulmayı hedefliyorum
Bende öyle yaptım benim tüp bebek doktorum 17 ekimde çağırdı ben 11 ekimde başka doktora gittim kese gördüm kan değerlerime baktıEvet ama ben beklemedim kese için 1 hafta önce başka doktora gittim1 hafta sonrada kendi tüp bebek doktorumda hem kese hem kalp atışı duydum
Bende yaşadım aynısını maalesef bazı gebelikler kanamalı geçiyor sanırım. Doktora gittim bir problem göremediler progestan ve progestan dex iğne kullanıyorum bendeBende öyle yaptım benim tüp bebek doktorum 17 ekimde çağırdı ben 11 ekimde başka doktora gittim kese gördüm kan değerlerime baktı15 ekimde de tüp bebek doktoruma gittim yolk kesesi görmeyi bekliyorum kalp atışı duymayı beklemiyorum dedi ultrasona girince oda şaşırdı belli belirsiz kalp atışı duyduk
dün kanamam oldu peçeteyi doldurdu, hemen tüp bebek doktoruma gittim kalp atışını daha net duyduk kese etrafındada kanama yok rahim ağzıda kapalı dedi ama niye kanadığını bilmiyoruz dinlen dedi bana böyle bi şey yaşayan var mı dün kan geliyordu bugün kahverengi lekelere döndü
diğer doktorum yerleşme kanaması olabilir progestan fitil koy dedi.
Canım benim kalp atışı dün duyuldu ama az dediler çok korkuyorum bende birkaç gün sonra tekrar çağırdı doktorKızlar neyaptınız kese ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz beta kac olması lazım kalbını duymak için offf zaman gecmıyor
Kaçıncı hafta oluyo bu şimdi korkma bana 31 ekim dediler daha ne kese gördüm ne bebekCanım benim kalp atışı dün duyuldu ama az dediler çok korkuyorum bende birkaç gün sonra tekrar çağırdı doktor
Kalp atışının betayla alakası yok sanırım 6 hafta itibariyle duyuluyor bazen 7-8 de duyan kişilerde varKızlar neyaptınız kese ve kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz beta kac olması lazım kalbını duymak için offf zaman gecmıyor
Korkmayın yeni atmaya başlayınca yavaş olabiliyormuş sonra toparlar bence minikCanım benim kalp atışı dün duyuldu ama az dediler çok korkuyorum bende birkaç gün sonra tekrar çağırdı doktor