• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Kalp atışının betayla alakası yok sanırım 6 hafta itibariyle duyuluyor bazen 7-8 de duyan kişilerde var 😊 hayırlısıyla duyun inşallah
İnşallah canım daha cok var muayene gunune ve muayene de turkıyede olacak ben Bulgaristan dayım acaba oraya gelmeden burda bı görünsem mı dayamayacammmmmm

Korkmayın yeni atmaya başlayınca yavaş olabiliyormuş sonra toparlar bence minik 😊
İnşallah öyledir 15 eylülde transfer olmuştum 6+4 gibi görünüyor ultrasonda dedi doktor. Şimdi sabırsızlıkla hafta içini bekliyorum bide benim rahim retro rahimmiş o yüzden karından çok zor seçiliyor her defasında alttan ultrason yapıyorlar Buda çok geriyor beni. Lütfen dua eder misiniz çok korkuyorum 2 kere opu olmuştum ve bu 3. Transferim ilk pozitifim

İnşallah öyledir 15 eylülde transfer olmuştum 6+4 gibi görünüyor ultrasonda dedi doktor. Şimdi sabırsızlıkla hafta içini bekliyorum bide benim rahim retro rahimmiş o yüzden karından çok zor seçiliyor her defasında alttan ultrason yapıyorlar Buda çok geriyor beni. Lütfen dua eder misiniz çok korkuyorum 2 kere opu olmuştum ve bu 3. Transferim ilk pozitifim
Cok yakınız zaman olarak bende 19 Eylül'de transfer olmuştum. Dualarım sizinle ama bence minik toparlıycak kalbinizi ferah tutun 🙏🏻

Sabırsız davranıyoruz hepimiz aslında benide geç çağırdı ben gittim önceden bir kere 😃
Evet öyle ama ne yapayım şubatta transfer olmuştum testte pozıtıf oldu az da olsa beta ya aslında yavaş yükselmişti sonra İlk defa kalb atışını duyduk yaklaşık 6 7 hastalıktır sonra 9 haftaya muayene verdı mutlu mutlu gıdıyorum bende bı gırdım ıcerı kaldı durmuş dedı duntam yıkıldı resmen oyundan şimdi biraz stres oluyo ıster ıstemez

Cok yakınız zaman olarak bende 19 Eylül'de transfer olmuştum. Dualarım sizinle ama bence minik toparlıycak kalbinizi ferah tutun 🙏🏻
İnşallah canım inşallah bende kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum o daha çok minik diyorum bakalım umarım diğer randevumda her şey yoluna gitmiş olur burdan güzel haberi paylaşırım

Bende yaşadım aynısını maalesef bazı gebelikler kanamalı geçiyor sanırım. Doktora gittim bir problem göremediler progestan ve progestan dex iğne kullanıyorum bende
Bende prolutex iğne kullanıyodum günde 1, bide progestan fitil verdi günde 3 banada ve rapor yazdı 10 gün 🤔

Kızlar nasılsınıznasıl gıdıyor salı gunu bende nasıpse 5+5 olacagım dr kontrolunde ınsaAllah kalp atımını gorurum

Back
X