biz geldik kızımla......
hoşgeldinizzz ama biz bu sefr gerçekten gittik byeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz geldik kızımla......
Biz geldik kızımla......
evet kesinlikle eylül... biliyorum canım gördüm senin şeker ötesi kızını da, maşallah..., eylül, ezgi...bu isimlerin söylenişi kulağa çok hoş geliyo... bu yüzden biz de ezgi yi tercih etttik...
afiyet olsun...
delimavi hoşgeldn cnm sende...
hoşgeldiniz ikiniz deeee, öğle arası sessizliğine denk geldin :) bende tam çıkyıodumBiz geldik kızımla......
kasvetli sıkıcı bi hava, beni de boğuyo malesef... biraz evimi toparlayım geliyorumhoşbulduk canım keyifler nasıl ?
Biz geldik kızımla......
hoşgeldinizzz ama biz bu sefr gerçekten gittik byeeeeeee
hoşgeldiniz.....
günaydın kıslar
herkes iyidir umarım benim bugün çok boğazım ağrıyor kasıklarımda da bir ağrı var aslında 3 gündür var ama artık rahatsız olmaya başladım
Biz geldik kızımla......
hoşgeldiniz ikiniz deeee, öğle arası sessizliğine denk geldin :) bende tam çıkyıodum
ha bu arada bebek şekerimi gördün mü kuzu?
kuzu naber bayadır göremiyorum seni nasılsın
Hoşgeldiniz kızlar .....
çok dengesiz havalar soğuksa soğuğa lışalım sıcaksa sıcağa çok boğucukasvetli sıkıcı bi hava, beni de boğuyo malesef... biraz evimi toparlayım geliyorum
napıcaz yaa ben bi dr a gideyim diyorum ama cuma nasılsa randevum var enfeksiyondan şüpheleniyorum bide deli gibi sarı akıntı var 3 günde çok ürer mi beklesemmhoşgeldin canım kasık ağrısı dün akşamdan beri bende de var hala ağrıyoooo:84:
mutfağı topladım geldim...delimavi hoşgeldin
bak bakalımmmmm :) şekerimiz ve üzerine zımbalanacak kartımız :)görmedim, sayfa kaçta hemen bakayım.....
ohoooo :) volveron siparişlerini verdi bile :)bulun bir an önce isminizi, biz de gerçi yeni bulduk sayılır ismimizi...
evet yapmaya başladım, 50 tanesinin tüllerine lavanta koyup kurdelayla bağladım bileilk bu işlemi yapıp en son kelebeklerini silikonluycam ,,, en son da kartlarımızı zımbalıycaz... sen kartımı gördünmü?
çok dengesiz havalar soğuksa soğuğa lışalım sıcaksa sıcağa çok boğucu
napıcaz yaa ben bi dr a gideyim diyorum ama cuma nasılsa randevum var enfeksiyondan şüpheleniyorum bide deli gibi sarı akıntı var 3 günde çok ürer mi beklesemm
canım geçenlerde senin bebeişine yazdığın yazıyı okudum hemen hemen benziyor yaşadıklarımız biz tedavi olmadık ama bi düşüğüm var benimde sınav zamanları mesleğe kavuşayım öyle olsun demeler sende kendimi gördüm
görmedim, sayfa kaçta hemen bakayım...
İyiyim canım sen nasılsın, yuvarlanıp gidiyoruz kızımla işte...Yarın da doktor kontrolümüz var, inşallah herşey yolunda çıkar, sen nasılsın, bu aralar kurumlar vergisi var ya, işler yoğun banka yazmakla uğraşıyoruz pek giremiyorum..
slm canım ya erkenden aradık diğer siparişler içinde bizimkiler kargoya verilmiş bile napalım kısmet bende şeker koyarım artık senin bebeğin adı bellimi bizimki emir olucak inş kartonuda biz yapıcaz artık
bak bakalımmmmm :) şekerimiz ve üzerine zımbalanacak kartımız :)
Hoşbulduk canım, nasılsın...