• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet kesinlikle eylül... biliyorum canım gördüm senin şeker ötesi kızını da, maşallah..., eylül, ezgi...bu isimlerin söylenişi kulağa çok hoş geliyo... bu yüzden biz de ezgi yi tercih etttik...
afiyet olsun...
delimavi hoşgeldn cnm sende...

hoşbulduk canım keyifler nasıl ?

hoşgeldiniz ikiniz deeee, öğle arası sessizliğine denk geldin :) bende tam çıkyıodum
ha bu arada bebek şekerimi gördün mü kuzu?

görmedim, sayfa kaçta hemen bakayım...

kuzu naber bayadır göremiyorum seni nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın, yuvarlanıp gidiyoruz kızımla işte...Yarın da doktor kontrolümüz var, inşallah herşey yolunda çıkar, sen nasılsın, bu aralar kurumlar vergisi var ya, işler yoğun banka yazmakla uğraşıyoruz pek giremiyorum..

kasvetli sıkıcı bi hava, beni de boğuyo malesef... biraz evimi toparlayım geliyorum
çok dengesiz havalar soğuksa soğuğa lışalım sıcaksa sıcağa çok boğucu
hoşgeldin canım kasık ağrısı dün akşamdan beri bende de var hala ağrıyoooo:84:
napıcaz yaa ben bi dr a gideyim diyorum ama cuma nasılsa randevum var enfeksiyondan şüpheleniyorum bide deli gibi sarı akıntı var 3 günde çok ürer mi beklesemm
mutfağı topladım geldim...delimavi hoşgeldin

canım geçenlerde senin bebeişine yazdığın yazıyı okudum hemen hemen benziyor yaşadıklarımız biz tedavi olmadık ama bi düşüğüm var benimde sınav zamanları mesleğe kavuşayım öyle olsun demeler sende kendimi gördüm

ohoooo :) volveron siparişlerini verdi bile :)bulun bir an önce isminizi, biz de gerçi yeni bulduk sayılır ismimizi...:1:
evet yapmaya başladım, 50 tanesinin tüllerine lavanta koyup kurdelayla bağladım bile:65: ilk bu işlemi yapıp en son kelebeklerini silikonluycam ,,, en son da kartlarımızı zımbalıycaz... sen kartımı gördünmü?

slm canım ya erkenden aradık diğer siparişler içinde bizimkiler kargoya verilmiş bile napalım kısmet bende şeker koyarım artık senin bebeğin adı bellimi bizimki emir olucak inş kartonuda biz yapıcaz artık

$06042011714.....webp $06042011713....webp

Bakın bugün kızımla bana...

çok dengesiz havalar soğuksa soğuğa lışalım sıcaksa sıcağa çok boğucu

napıcaz yaa ben bi dr a gideyim diyorum ama cuma nasılsa randevum var enfeksiyondan şüpheleniyorum bide deli gibi sarı akıntı var 3 günde çok ürer mi beklesemm

canım geçenlerde senin bebeişine yazdığın yazıyı okudum hemen hemen benziyor yaşadıklarımız biz tedavi olmadık ama bi düşüğüm var benimde sınav zamanları mesleğe kavuşayım öyle olsun demeler sende kendimi gördüm

çoğumuzun hayatı birbirine benziyo herkesin bir mücadelesi var allah beterinden saklasın bugnlerimizi aratmasın inşallah benimde bir düşüğüm var tedavilerden biri tutmuştu 7 haftalıkken düştü

görmedim, sayfa kaçta hemen bakayım...

İyiyim canım sen nasılsın, yuvarlanıp gidiyoruz kızımla işte...Yarın da doktor kontrolümüz var, inşallah herşey yolunda çıkar, sen nasılsın, bu aralar kurumlar vergisi var ya, işler yoğun banka yazmakla uğraşıyoruz pek giremiyorum..

slm kuzu ya göremiyorum seni iyisndr galiba ya bazen size çok özeniyorum ne güzel çalışıyosunuz bizde evde pinekliyoruz sıkıcı ya istediğim işimi yapamamdımki pöffffffffff

slm canım ya erkenden aradık diğer siparişler içinde bizimkiler kargoya verilmiş bile napalım kısmet bende şeker koyarım artık senin bebeğin adı bellimi bizimki emir olucak inş kartonuda biz yapıcaz artık

canınız sağolsun hayatım boşver şeker olsun, şeker biterse alırsın 250 gr lavanta birazını da lavantalı yaparsın içinde kalmaz, kızımın adı EZGİ olcak kısmetse teyzesi... hoşgelsin emir bebek...

Back
X