Kızlar ben kötü oldum çok ağladım bahçede bi dolanıp gelicem
off benımde cok kotu oldum allah hckımselere bole seyler yasatmasın ınsallah bodrumda saglıklı bı sekılde kucagına alır efesınıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günlerdir canım çok sıkkın bodrumun yaşadıklarına canım arkadaşım pazartesi muayeneye birlikte girdik herşey yolundaydı gülerek çıktık alışveriş merkezine gittik içimiz çok rahatlamıştı bende izmire gitmekten vazgeçmiştim artık çünkü son yolculuğumda 3-4 damla kan gelmişti cumaya randevu aldım hemen tüm dularım bodrumla gece uyanınca aklıma geldikçe efeye dua ediyorum iyi olsun diye
ben hiçbişey yazamıyorum bile....ağlaya ağlaya gözlerim şişti...bi de hamileliğinin başından beri herşeyi birlikte paylaştık yaşadık, çok zoruma gitti...inşallah herşey güzel olur, inşallah efe sağ salim kurtulur, sağlıklı olur...
çok acı bişey çokkkk. Nutkum tutuldu ne desem ne yapsam bilemedim. Evde olan arkadaşlar müsait olurlar allah rızası için yasin felan ne biliyorlarsa okusunlar.. Ben sadece bu kadar yapabiliyorum ama bir anne için çok zor.. Elinden bişey gelmeden beklemek berbat bişey. Rabbim sıkıntının sonunu selamet yapsın inşallahh
ben de yıkıldım, tadım tuzum hiçbir şeyim kalmadı.. Keşke elimizden gelen bişey olsa... Inşallah sonuçlar tertemiz çıkar..
Keşke istanbulda olsa, rıza madazlıya falan gösterme şansı olsaydı.. Gerçi çok iyi bir doktora gitmiş..
gerçekten öyle ne hayallerle bugünlere kadar geldik allahım çok büyük inşallah bir mucize olur ve bebeği çok ii olur haberi duyduğum günden beri (pazar) hayalet gibiiyim arasam ne dicem aramasam yanlız kalıp kendini bunaltmasın yarın bodruma gitmek istiyorum ama bana herşeyi bidaha anlatıp üzülmesine gönlüm elvermiyor ve hiçbişey almamıştı randevu gününe kadar ogün sabahtan oda siparişi vermişlerdi ilk kez yarabbim çok büyüğksün allahım efenin içinde sağlıkla uyuduğu günleri göster onlara
offffffffffff ben bişey olduğunu hissettim ama böbreklerdeki rahatsızlık sandım. Başka bişey olcağı bu denli olcağı aklıma gelmedi.
ay kızlar şimdi girdim bende geçmişe bakmadan geldim ama sonra bodrum da haber geldiğini gördüm, ay okurken bile başım dönmeye başladı.. Ya ne fena birşey bu anlayamadım.. Nasıl anlaşılmadı ki bu zamana kadar.. Offfff canım çok sıkıldı ya.. Allah sabır versin.. Inşallah yanılıyorlardır bir şey çıkmaz.. Ya elim ayağım boşaldı.. Ne bu ya şimdi..
sorma öyküm şoktayız.
Kızlar birer çiko yiyelim stresimizi alır hemde minnaklar mutlu olur hadi ...