Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bişi kalmadı ozaman kız.. çok sağol canım 313 oluyor zaten... Sen de başka dua et istersen..
6 kişi oldu kızlar..
Kuzu...50
delimavi...50
ysmbtg....50
merve,,,50
yelkovan...50
ben...63
yanlışlık yok herhalde... Sabah konuşuruz ben duasını yaparım... Ay inşallah bişey çıkmaz kızlar...
evet kızalr bi anda bende diycektim dıua bitti. Bizde başka dua edelim.
Allah kabul etsin.
Burası çok güzel bir yer yaa.
öyküm duasını ederken rica etsem özellikle efe bebek için ve diğer bebekler içinde dermsin.
6 kişi oldu kızlar..
Kuzu...50
delimavi...50
ysmbtg....50
merve,,,50
yelkovan...50
ben...63
yanlışlık yok herhalde... Sabah konuşuruz ben duasını yaparım... Ay inşallah bişey çıkmaz kızlar...
Ya hemen değil zaten cumaya kadar okuyalım ben bu gece okurum zaten.. 100 tane falan... evde olanlar daha çok müsait olabilirler.. Sizin için zor olur
Canım ben yarın doktora gidicem sabah gelmeyeceğim işe..Merak etmeyin ama, akşam okurum mutlaka..Gelince hber verirrim artık..
Öyküm ben de bi 13 tane okiyim bari seninkinden, başka dua bilmiyorum zaten.. sen 50 oku olur mu
Tamam canım o zaman 7 kişi olduk bak güzel oldu böyle... Allah hepimizin dualarını kabul etsin... ne olur bir sorun çıkmasın... Bunu okuyalım tefriciye de okuruz Merve.. Hepimizin sağlıklı doğum yapması için... Bana uyar...
Canım ben yarın doktora gidicem sabah gelmeyeceğim işe..Merak etmeyin ama, akşam okurum mutlaka..Gelince hber verirrim artık..
Tamam canım o zaman 7 kişi olduk bak güzel oldu böyle... Allah hepimizin dualarını kabul etsin... ne olur bir sorun çıkmasın... Bunu okuyalım tefriciye de okuruz Merve.. Hepimizin sağlıklı doğum yapması için... Bana uyar...
Kuzu hayırlı haberleri ile gel, neşe getir inşallah yarın topiğe
inşallah canım inşallah sonunda sesimi duyan oldu![]()
ben de katılırım demiştim... eğer okunacaksa efe için onu da bir yandan okuyabiliriz katılacaklarla, adet önemli değil benim için bi şekilde yetiştirmye çalışırım kızlar. topik için de ayrıca okuruz ne dersiniz?
kızlarrrrrrrr...yeni geldim..geçmişi inceleyemedım, ne okuyosunuz?? ne için okuyosunuz?? kısaca sölermısınızz bana da??? bende katılabilirim....
ayy şimdi okudum yaa inanmıyorum çok çok geçmiş olsunn...
FATMAAAA ben sana msnde demedim mi 4444 Selati Tefriciye dağıtalım şurda okuyalım diye yaaa... geç sayılmaz kızlar ben gönüllüyüm 1000 tane bile okurum... lütfen bu konuda biraz düşünelim, dualarla ayaktayız... !!!!