• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de öyle düşünüyorum. biberon gözleri alt açması olmayacak ama çok dert değil bence.
kullan at alt açmalardan alırız yanımıza. biberonlarını da yan gözlere sıkıştırırız.

bezleri alt açmaları poşetler koyarız biberonlarada koca çantada yer bulunur elbet
o dediğin kullan at alt açmalar çok güzel ben dalinin aldım genişliği falan çok iyi ev içinde gittiğin yerde mama yedirirken falanda çok iyi olur etraf kirlenmez

günaydın herkese. ben bebek mağazasından almıştm çantayı 30-35 liraydı. biberon yerleri falan da var.
günaydın cnmm. ya fiyat zaten daha fazlasına gerek yok

bende pazardan portbebeyle birlikte çantasını aldım kırmızılı lacivertli 25 tl ye:76::76::76:

bende pazardan almıştım yetti kaç sene kullandım yepisyeni valla..

ben de öyle düşünüyorum. biberon gözleri alt açması olmayacak ama çok dert değil bence.
kullan at alt açmalardan alırız yanımıza. biberonlarını da yan gözlere sıkıştırırız.

banada gereksiz geldi ama heveslenmiş almış sevinecem diyede mutlu mutlu getirdi bişey demedim artık

bezleri alt açmaları poşetler koyarız biberonlarada koca çantada yer bulunur elbet
o dediğin kullan at alt açmalar çok güzel ben dalinin aldım genişliği falan çok iyi ev içinde gittiğin yerde mama yedirirken falanda çok iyi olur etraf kirlenmez

dışarda kullan at kullanırsınız evde alt açma alın yastıklarıda var biyere gidince bebişşin altına serer öyle yatırırsın

tşk ederim canımmm annem saolsun gezer tozar bulur:27:
benim annemde dün tülbent almış hazır aldıklarımız pek sevmemiş sertmiş. kendisi tülbent almış çift kat yapmış kenarlarını oyalaıycam dedi..:))) bu anneler bi alem ya bizdemi böyle olcaz acaba

o ysstıklı alt açmalar çok şirin ablamın aldığı battaniyenin içinden çıktı çok beğendim

evet bende çok severek kullandım. inşallah duru'mda da kullanmayı nasip eder rabbimmmm

günaydın herkese. ben bebek mağazasından almıştm çantayı 30-35 liraydı. biberon yerleri falan da var.

günaydın, güle güle kullan canım

bende pazardan portbebeyle birlikte çantasını aldım kırmızılı lacivertli 25 tl ye:76::76::76:

süpermiş valla. iyi günlerde kullan.

fuarda can bebenin di galiba promosyon almıştım.
pratik bişey. kullanırım büyük ihtimalle.

banada gereksiz geldi ama heveslenmiş almış sevinecem diyede mutlu mutlu getirdi bişey demedim artık

tabi canım bişey denmez. ne güzel beğenmiş almış
benimki de alır getirirse hiç şaşmam. :60: akşam internetten araştırıyordu limangodan.

dışarda kullan at kullanırsınız evde alt açma alın yastıklarıda var biyere gidince bebişşin altına serer öyle yatırırsın

ondan da alıcam yaaa. c.tesi bakıyım. iç zıbınla alt açma alıyım.

acil durumlarda gidebileceğim bir doktor olsun diye mardinde de bir doktora gidiyorum. dün gittik oğluşu görmeye. 1254 gr.dı, haftasıyla uyumlu, her şey yolundaydı. ama küçük bir bebek olacakmış galiba oğluşum. bu doktor sürekli riskli gebelik olarak bahsediyor, ikiz gebelik özelliği seyreder büyük ihtimalle, o yüzden biraz küçük doğabilir dedi. kendi doktorum da izmirdeki de hiç böyle şeyler söylemedi ama nedense bu kadın çok vurguluyor. canım sıkıldı biraz.

Kızlar sabahtan beri aynı hayali kurup kurup gülüyorum deli gibi kendi kendime
1 sene sonra yaz, karı-koca- kızımız kumsaldayız, biz karı- koca bira içip tavla oynuyoruz (ben emzirmeyi yeni bırakmışım :1:) kızı da oturtmuşuz kumlara , başında şapkası oynuyor..
sonra denize giriyoruz hep beraber , çıkınca babası kuruluyor onu havluyla, kucağına alıp ısıtıyor, sonra uyutuyoruz falan ...
içim ısındı bu hayali kurarken :)

benim annemde dün tülbent almış hazır aldıklarımız pek sevmemiş sertmiş. kendisi tülbent almış çift kat yapmış kenarlarını oyalaıycam dedi..:))) bu anneler bi alem ya bizdemi böyle olcaz acaba

benimki de sömestrde gittiğimde verdi. sarı, kırmızı, mavi her renginden olsun dedi:)))

http://urun.gittigidiyor.com/elıte-termoslu-anne-bebek-cantası-sık-tasarım_w0qqidzz37794887

kızlr bende bu gri-pembe çantanın gri mavilisini aldım gerçekten çok kullanışlı ve uygun büyğklükte.

kızlar sabahtan beri aynı hayali kurup kurup gülüyorum deli gibi kendi kendime
1 sene sonra yaz, karı-koca- kızımız kumsaldayız, biz karı- koca bira içip tavla oynuyoruz (ben emzirmeyi yeni bırakmışım :1:) kızı da oturtmuşuz kumlara , başında şapkası oynuyor..
Sonra denize giriyoruz hep beraber , çıkınca babası kuruluyor onu havluyla, kucağına alıp ısıtıyor, sonra uyutuyoruz falan ...
Içim ısındı bu hayali kurarken :)

aynı hayali bende gelecek yaz için kurdum oğlumla inşallahhh o kumlarda oğlumla oynamayı allah nasip eder bana...

sonra denize giriyoruz hep beraber , çıkınca babası kuruluyor onu havluyla, kucağına alıp ısıtıyor, sonra uyutuyoruz falan ...

hayali bile mutlu ediyor insanı. benim eşim de geçen tatil paketlerini incelemiş. otellerin görüntülerine bakarken her yerde oğluşu hayal ettim diyor, şezlongta, havuzda, denizde:)) bana anlatırken bile gözleri parlıyordu...

:12:
acil durumlarda gidebileceğim bir doktor olsun diye mardinde de bir doktora gidiyorum. dün gittik oğluşu görmeye. 1254 gr.dı, haftasıyla uyumlu, her şey yolundaydı. ama küçük bir bebek olacakmış galiba oğluşum. bu doktor sürekli riskli gebelik olarak bahsediyor, ikiz gebelik özelliği seyreder büyük ihtimalle, o yüzden biraz küçük doğabilir dedi. kendi doktorum da izmirdeki de hiç böyle şeyler söylemedi ama nedense bu kadın çok vurguluyor. canım sıkıldı biraz.

Bence hiç canını sıkma sağlıklımı sağlıklı ...... haftasıyla uyumlu gerisini boşver ultrason bu +_ hata payı hep var

o ysstıklı alt açmalar çok şirin ablamın aldığı battaniyenin içinden çıktı çok beğendim

çok tatlı oluyorlar. ben de çok baktım bu hafta alırım inşallah.

evet bende çok severek kullandım. inşallah duru'mda da kullanmayı nasip eder rabbimmmm

inşallah canım benim.

belli olmaz canım son haftalarda kilolanıyormuş bebekler.
hem doğum sonrası birden büyür hiç anlamazsın. sağlıkla doğsun. sonra bakar kocaman büyütürsün sen onu annesi.
üzme kendini :)

ne güzel valla benim de içim ısındı.

Back
X