• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ilk defa bebeşimin hıçkırdırğını anladımmm :66:
çok derinden bölee pıt pıt pıt sanki kalp atışına da benziyo hık hık hıçkırık gibide
düzenli aralıkla hıçkırık aralığı gibi ritmik
bölemi oluyo kızlar hıçkırık

bugun benimkide maşallah çok hareketli ama rahatsız mı oldu acaba fazla kıpraşıyor dönüyor felan

ipek odanız çok güzel çok beğendim ...öykümün gözü aydın olsun herş ey yolundaymış ne güzel bugün maşallah çok güzeldi hergünümüz böyle olsun inşallah

zaten sen beni değil oğlunu düşünüyorsun diye ben de ona dırdır yapıyorum ama:1:

:))) iyi yapıyorsunnn

Kızlar öyküm mesaj atmış herşey yolunda çıkmış şükür bişey yokmuş..

Aslının okuluna gtmiş kızlara haber ver dedi..

Oh çok şükür

Kızlar bu kız göğsümün altında hıçkırık gibi belli aralıklarla atıyor ama gayet seert iyimi acaba

İyidir annesi su yutmuştur kuzu :)

bugun benimkide maşallah çok hareketli ama rahatsız mı oldu acaba fazla kıpraşıyor dönüyor felan

evet benimki de hiç durmadı bugün maşallah. şaşırıyorum hareketlerine.
büyüdüler galiba ege hareket şekilleri değişiyor.
ya da yerleri daraldığı için biz her hareketi hissediyoruz.

Kızlar bu kız göğsümün altında hıçkırık gibi belli aralıklarla atıyor ama gayet seert iyimi acaba

bende de aynısı oluyor canım normal herhalde artık tekme yok yüzüyor gibi yapıyor elini ittiriyor gibi bir de dün ilk defa toparlandı bi tarafa doğru baya can acıtıcı oluyor karnımın bi tarafı yukarda bi tarafı aşağıda:1:

ayy biz de tayin isteyeceğiz büyük ihitmalle. zor ihtimal çıkması ama inşallah gideriz biz de...

inşallahhhhh, sizinkide olur canım ya, siz nereyi isteyeceksiniz???
biz ankara yazıcaz.geçen yıl eskişehir yazdık çıkmadı.bu yılda ankara yazıcaz..nasip bakalım, hayırlıysa olsun...

inşallahhhhh, sizinkide olur canım ya, siz nereyi isteyeceksiniz???
biz ankara yazıcaz.geçen yıl eskişehir yazdık çıkmadı.bu yılda ankara yazıcaz..nasip bakalım, hayırlıysa olsun...

inşallah olur.. biz izmir, aydın, balıkesir, bursa:) batıda neresi olursa razıyız:)

bişey daha söliyimde öyle gideyim, mesaim bitmek üzere,
bugun sabahtan beri kıpırdıyor bebeğim, vallahi abarmıyorum hiç durmadı, yani 15 dakıka hiç kıpırdamadan durduğu olmadı bugun..hiç böyle yapmazdı..acaba bişey mi var ya, çok kafaya taktım..oynamasa niye oynamadı deriz, oynasa da bi sorun mu var deriz..iyice paraonayak bişi oldum heee...ama normal hareketler değil yani...bi bebek gün boyuda kıpraşmazki canımm...sizinde öyle olduğu oluyo muu?? anormal bişi yoktur dimi??

burayı sel götürdü:(( şimdi biraz açıldı. bir arkadaşım aradı bugün nisan ortasında kar bekleniyor demiş meteoroloji.

evet kar yağacakmış. yağsın bakalım.

bişey daha söliyimde öyle gideyim, mesaim bitmek üzere,
bugun sabahtan beri kıpırdıyor bebeğim, vallahi abarmıyorum hiç durmadı, yani 15 dakıka hiç kıpırdamadan durduğu olmadı bugun..hiç böyle yapmazdı..acaba bişey mi var ya, çok kafaya taktım..oynamasa niye oynamadı deriz, oynasa da bi sorun mu var deriz..iyice paraonayak bişi oldum heee...ama normal hareketler değil yani...bi bebek gün boyuda kıpraşmazki canımm...sizinde öyle olduğu oluyo muu?? anormal bişi yoktur dimi??

az önce ondan bahsettim canım. büyüdüler artık eskiden belli başlı hareketlerini hissederken artık tüm hareketlerini hissediyoruz. ondandır.

ay benim kız karnımın içinde napıyo hiç bilmiyorum dışardan belli oluyor hareketleri karnımda bi sağa bi sola doğru çıkıntılar oluyor o hareket ettikçe :1: dönüyor elini ayağını bi taraflarını dayıyor bazen dayanıyor gibi oluyor, bide yüzer gibi bişyler daha yapıyor ama çözemedim naptıgını :9:
kızlar bide doğum izniyle ilgili bişy sorcam şimdi biz 32 artı 0 da izne ayrılabiliyormuyuz yokse mesela bugün 32 artı 0 olduk bugünde işe gidip yarınmı ayrılabiliyoruz 32 artı 0 dada işe gidiyomuyuz yani ?

az önce ondan bahsettim canım. büyüdüler artık eskiden belli başlı hareketlerini hissederken artık tüm hareketlerini hissediyoruz. ondandır.

görmemişim yazdıklarını..işteyim canım , bazen kaçırıyorum yazılanları,
içime serin bi su serptin..evet bütün hareketlerini hissediyoruz, çünkü benim oğlum abiii oldu artık.ondandır.bişeyi yoktur...:16: :16::16:
bana müsade, kendinize iyi bakın.öptüm herkesiiii:54:

Back
X