• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?

Hangisini kullanacaksiniz kizlar?Bu soru basta merveye sonra herkese,
bambu beşikler( süslü beşikler) ilk altı ay kullanıldıgından çok kullanışlı olmuyor park yataklar taşıma açısından pratik ama bana oyuncak gibi geliyor begenmiyorum bebek karyolası ve sallanan beşik ikisi bi arada zaten canım :1: ahşap beşiklerden alacam ben hem sallanıyor hem sonradan büyüyebiliyor kafama göre bişy bulursam bebek odasıda alabilirim
bilsem bi konuşsa konuşabilsek

canım ilk vukuatını anlatsam onu daha yeni afedebilirken bide üstüne böyle şeyler gün içinde bi kere olsun aramaz nasılsın oğlum nasıl diye ama yeğenine bi ilgi nerdeyse her nefesini dinleyecek bugün sabah uyanır uyanmaz ilk soluğu annesinde aldı ben anneme kahvaltıya gidiyorum istersen gel demeler gidelim mi yok amann boşver anlatsam neler neler böyle ağlak olmak istemiyorummmo düzelse nolacak benim kalbimin kırıklarını kim toplayacak bilmiyorum ama inşallah düzelir yoksa dayanamayacağım

bence sende bi süre ilgisiz davran kıstasa kıstas , madem yüzünü görmek istemiyor konuşmak istemiyor onun istediğini yap , bi süre sonra tıpış tıpış gelmezse hiçbşy bilmiyorum geçen bizde tartıştık beni dinlemeden çıktı gitti evden bende ardından arayıp bi sürü laf söyledim yarın eve gelirsen ... diye bi sürü tehdit savurdum ertesi gün kendisi geldi özür diledi bunlar fazla ilgiye gelmiyor canım bişyden sıkıldıklarında sen ne kadar yakın davranırsan onlar o kadar uzaklaşıyor :41: sende bi süre kafanı dinlersin sonra sessizlikten sıkılıp kendisi konuşmak isteyecektir zaten o zaman söylemek istediklerinin hepsini topluca yüzüne vurursun :63: ay çok sinirlendim

Son düzenleme:
Bu arada esinin burcu nedir?Ve senin burcun?
Erkekler, sorunlar hakkinda konusmaktan da nefret eder, kacarlar. Konusalim dedikce, daha kotuye gider hersey. Konusmaya calisma bence sorunlar hakkinda. Belli ki, senin onu sucladigini vs. dusunuyor surekli, her erkek asagi yukari oyle. Bence "benimle neden ilgilenmiyorsun agrim olunca vs "demek yerine, onu hic suclama, agrin olunca ona hissettirmeden oda degisitr.biraz yalniz olacaksin ama, anlattigina gore, oyle de yalnizsin, boyle de agri cekme konusunda. hic olmazsa ona az yansit. biliyorum bu bencilce. ama hic olmazsa evden uzaklasmasini engellersin sanirim boylece.
ben koç o yay şimdi ölsem söylemeyeceğim zaten canım aynen dediğin gibi yapıp uzaklaşacağım ondan ağrım olunca ama garip bu çocuğu tek başıma yapmadım ki...... bakalım artık nasip neyse onu yaşayacağız

haklısın canım gerçekten öyle......
ben tartışıp sonra hiç bişey olmamış gibi davranamıyorum konuşup halledelim istiyorum o da antremana gidiyor beni bırakıp tartışmak istemiyorum diye... offfffffffff neyse yaaa haklısın sallıyorum şu dakkadan itibaren çıkayım da arkadaşa gideyim anama gidersem şefkat kuzusu olup anlatmaktan korkuyorum beni bi kahve paklar arkadaşın eşiyle gitmişti antremana onun da eşi yok biraz çekiştirip rahatlarız dimi... ayyy ama çok ağladım çoookk neyse çıkıyorum öpüyorum sizi kıslar hoşçakalın

ağlama canım, inan değmez, git arkadaşına ve kahveni iç rahatla,
hayat çok kısa inan değmez bu erkeklerin kimyası hep böyle maalesef..

aynen bizde öyle yaptık 2 katlı bebek&çocuk mağazasından herşeyini aldık bitti, gezmedik yani... gezmeye gelmiyor erkekler :1:

aynen...bizde herşeyi bi mağazadan aldık ve çıktık,
Allahtan şimdi bebek mağazalrında anne için pijama vs ler varda bizi kurtarıyor

Park yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?

Hangisini kullanacaksiniz kizlar?Bu soru basta merveye sonra herkese,

ben park yatak aldım canım,

Bende aynı şeyi düşündüm cinsellik olmadığı için...Bizde benimkiyle ayrılmıştık daha yeni yeni konuşmaya başladım 3 aydır konuşmuyorduk...Bu soğukluk geçer inşallah...

tek sebep tabiiki cinsellik değil, maddi ve manevi sorumluluk altına girmek onlarıda korkutuyor,
canım 3 ay nasıl dayanabildin??walla ben küsemiyorum, bence uzatmayın dediğin gibi bu soğukluk geçsin

işte ona da kızıyorum aramızdaki ilşki sadece tensel mi duygusal hiç mi bişey yok merhamet kalbinin neresinde hadi beni sevmiyor bu kadını üzersem çocuğumda üzlürmü demiyor mu cahil de değil ki bunlar

ne tensel, nede duygusal tamamen beyinsel mavicim,
bu erkeklerde eğer bizim kadar beyin gücü, ince düşünce olsaydı, eminim dünya çook daha farklı olurdu...

Cok uzulmussun anladgim kadari ile. aten erkekler birsey olsa hemen annelerine siginirlar. Ama bunu bizim gibi aciktan yapmazlar. Bence sen taktik degistir. Evde mutlu gorunmeye calis, ona hissettirmeden onu mutlu eden seyler yap. Ne bileyim sevdigi bir kek, onun sevdigi bir makyaj, sac modeli.. Her gun kendini tazelemeye calis. Mutlsuz konulardan asla ona bahsetme. Sende hep neseli seyler bulsun. Biliyorum, suanki durumumuz nedeni ile bunlari yapmak zor .. Ozellikle kirik bir kalple.. Ancak maalesef, erkek milletinin karsinda bazen geysa maskeleri takmamiz gerekiyor. Onlar hep guler yzlu ve huzur veren kadinlar olmamizi istiyorlar.. Bu beklentileri hep var, biz cok hasta olsak da yada 8 aylik hamile olsak da..

söylenebilecek herşeyi zaten royalist söylemiş,
bu kadar yeni evlililkte bu düşüncelere nasıl sahip oldun bravo arkadaşım,
çok çabuk çözmüşsün bu işin kimyasını

Bu arada esinin burcu nedir?Ve senin burcun?
Erkekler, sorunlar hakkinda konusmaktan da nefret eder, kacarlar. Konusalim dedikce, daha kotuye gider hersey. Konusmaya calisma bence sorunlar hakkinda. Belli ki, senin onu sucladigini vs. dusunuyor surekli, her erkek asagi yukari oyle. Bence "benimle neden ilgilenmiyorsun agrim olunca vs "demek yerine, onu hic suclama, agrin olunca ona hissettirmeden oda degisitr.biraz yalniz olacaksin ama, anlattigina gore, oyle de yalnizsin, boyle de agri cekme konusunda. hic olmazsa ona az yansit. biliyorum bu bencilce. ama hic olmazsa evden uzaklasmasini engellersin sanirim boylece.

:7:

biberon verilmediği sürece bebek anneyi bırakmaz,
ne zamanki biberon rahatlığına alışır bebek anneyi emmez,
buna biberon şaşkınlığı diyor hemşireler,
yani emzirmek istiyorsan mücadele etmelisin, bebek alışınca zaten seni bırakmak istemez..
..
Bunu bilmek iyi oldu. Biberonu dudagina bile surmem o zaman:)

bambu beşikler( süslü beşikler) ilk altı ay kullanıldıgından çok kullanışlı olmuyor park yataklar taşıma açısından pratik ama bana oyuncak gibi geliyor begenmiyorum bebek karyolası ve sallanan beşik ikisi bi arada zaten canım :1: ahşap beşiklerden alacam ben hem sallanıyor hem sonradan büyüyebiliyor kafama göre bişy bulursam bebek odasıda alabilirim

bence sende bi süre ilgisiz davran kıstasa kıstas , madem yüzünü görmek istemiyor konuşmak istemiyor onun istediğini yap , bi süre sonra tıpış tıpış gelmezse hiçbşy bilmiyorum geçen bizde tartıştık beni dinlemeden çıktı gitti evden bende ardından arayıp bi sürü laf söyledim yarın eve gelirsen ... diye bi sürü tehdit savurdum ertesi gün kendisi geldi özür diledi bunlar fazla ilgiye gelmiyor canım bişyden sıkıldıklarında sen ne kadar yakın davranırsan onlar o kadar uzaklaşıyor :41: sende bi süre kafanı dinlersin sonra sessizlikten sıkılıp kendisi konuşmak isteyecektir zaten o zaman söylemek istediklerinin hepsini topluca yüzüne vurursun :63: ay çok sinirlendim

canım nasıl istiyorsa o öyle yapacağım konuşmak istemiyorsa bende konuşmayacağım ama ölse gururndan gelmez onunki gurur da bizimki sabuncu köpüğümü offf yine özür dilemeyi bilen bi kocan var çok büyük erdem bu sinirlenme canım üzmeyeyim sizi daha fazla
çıkayım ben yarın görüşürüz arkadaş aradı gel diye ona uğrayayım bi saat sonra eve geçerim kendinize ii bakın ilgilenen beni dinleyen herkese çok teşekkür ederimm

ben koç o yay şimdi ölsem söylemeyeceğim zaten canım aynen dediğin gibi yapıp uzaklaşacağım ondan ağrım olunca ama garip bu çocuğu tek başıma yapmadım ki...... bakalım artık nasip neyse onu yaşayacağız

canım, inşallah en kısa sürede eşin hatasını anlayıp telafi eder. bence de bir süre sen de uzaklaş. dediğin gibi ikinizin bebeği o seni anlamak ve yardım etmek zorunda... ben bile çok etkilendim anlattıklarından sen çok haklısın. kendini de suçlayacak bir şey arama.

ben park yatak aldım canım,

söylenebilecek herşeyi zaten royalist söylemiş,
bu kadar yeni evlililkte bu düşüncelere nasıl sahip oldun bravo arkadaşım,
çok çabuk çözmüşsün bu işin kimyasını

:7:

:17::17: Canim arkadasim, dusuncelerimi takdir ettigin icin cok sevindim. Benim esim Aslan burcu. cok zor bir erkek. Hamdolsun, 1.5 yil nisanli kaldik . Bu surec onu anlamam da yardimci oldu. Birde onu onemsedim. Ne lerden hoslanip nelerden hoslanmadigini flirt doneminde acikca anlatmisti, onlari hic unutmadim. evlenince salivermedim olayi yani, zaten evlendik diye. O mesela bana, asik suratli kadinlari sevmedigini, sikayet edend eil, takdir eden kadinlari sevdigini soylemisti ilk zamanlar. Bunlar hep kulagima kupe hala. bazen hak etmedigi halde, takdir ediyorum. Onun da huyu degisiyor hemen yumusuyor. maalesef evlilik boyle, maskelerle evliligi kurtarmak, renklendirmek lazim..

Tatlim, uzaklas derken, sen mutsuzken yada agrin varken uzak dur, ona yansitma. Biliyorum cok aci bir durum ama, erkekler sizlanmamizdan hic hoslanmiyor. Tamamen uzaklasma sakin, mutlu oldugun zamanlar yaninda ol. veya onun yaninda hep neseli olmaya calis, eglenceli haberlerden, konulardan bahset. yeri gelirse futbol maci bile izle, sevmesen bile. Inan bu tur seylerle onu eve ve sana baglayabilirsin. kendinden fedakarlik yapacaksin baska yolu yok. sonra o zaten hatasini anlayacak, sana karsi kapatmis oldugu sevkat kapilarini yeniden acacaktir inshallah. evlilik caba istiyor maalesef. be yeni evliyim ve gurbetteyim. kimsem yok burda. ama bunlari yapiyorum. agrilarimi cok belli etmiyorum. napayim..Insanin nazini sadece anneleri ceker, gerisi bos.

canım emzirme alteti , emzirme südyeni 2 tane, toparlayıcı 2 tane ve hamile tuniğini de yazmayı unutmuşum daha da vardır elbet ... :) ekleyip paylaşıcam...

owwww gerçekten süperr
yoksa biz kazıkmı yedik yaw :26:

:17::17: Canim arkadasim, dusuncelerimi takdir ettigin icin cok sevindim. Benim esim Aslan burcu. cok zor bir erkek. Hamdolsun, 1.5 yil nisanli kaldik . Bu surec onu anlamam da yardimci oldu. Birde onu onemsedim. Ne lerden hoslanip nelerden hoslanmadigini flirt doneminde acikca anlatmisti, onlari hic unutmadim. evlenince salivermedim olayi yani, zaten evlendik diye. O mesela bana, asik suratli kadinlari sevmedigini, sikayet edend eil, takdir eden kadinlari sevdigini soylemisti ilk zamanlar. Bunlar hep kulagima kupe hala. bazen hak etmedigi halde, takdir ediyorum. Onun da huyu degisiyor hemen yumusuyor. maalesef evlilik boyle, maskelerle evliligi kurtarmak, renklendirmek lazim..

bende aslan burcuyum, eşim oğlak,
oğlak aslanı bastırıyor maalesef :63:
ben arada bi kükrerim :60:oda muhatabıma yeter,
sen ne burcusun merak ettim bu işlerden pek anlamam ama...

maşallahhh akşam böyle kalabalık olurmuymuş bizim topik:)

heee oluyomuş demekkii :32::52:
bak nazar değdirdin millet kaçtı :40::60:

Tatlim, uzaklas derken, sen mutsuzken yada agrin varken uzak dur, ona yansitma. Biliyorum cok aci bir durum ama, erkekler sizlanmamizdan hic hoslanmiyor. Tamamen uzaklasma sakin, mutlu oldugun zamanlar yaninda ol. veya onun yaninda hep neseli olmaya calis, eglenceli haberlerden, konulardan bahset. yeri gelirse futbol maci bile izle, sevmesen bile. Inan bu tur seylerle onu eve ve sana baglayabilirsin. kendinden fedakarlik yapacaksin baska yolu yok. sonra o zaten hatasini anlayacak, sana karsi kapatmis oldugu sevkat kapilarini yeniden acacaktir inshallah. evlilik caba istiyor maalesef. be yeni evliyim ve gurbetteyim. kimsem yok burda. ama bunlari yapiyorum. agrilarimi cok belli etmiyorum. napayim..Insanin nazini sadece anneleri ceker, gerisi bos.

bende gurbetteyim canım yanlız değilsin :29:
şubatta şu meşhur gribe yakalandım ateşim 40 larda....
benim herüfte geceye gidecek,
inan demedim bile ateşim var ölüyorum,
dr umu aradım adam inanamadı, yarın hemmen dr a gidiyosun ateş yüzünden erken doğum bile olabilirmiş,
hastalığın h sinden bile nefret ediyo erkekler
her dakka zil takıp oynuycaz heralde :27::27::27:

canım nasıl istiyorsa o öyle yapacağım konuşmak istemiyorsa bende konuşmayacağım ama ölse gururndan gelmez onunki gurur da bizimki sabuncu köpüğümü offf yine özür dilemeyi bilen bi kocan var çok büyük erdem bu sinirlenme canım üzmeyeyim sizi daha fazla
çıkayım ben yarın görüşürüz arkadaş aradı gel diye ona uğrayayım bi saat sonra eve geçerim kendinize ii bakın ilgilenen beni dinleyen herkese çok teşekkür ederimm

çok da taviz vermemek lazım canımcım sonra hep aynı itinayı bekler hale geliyorlar bi süre üzerine gitme istersen kendi haline bırak sonra süre uzar bir değişiklik olmazsa yine konuşmayı denersin ama en azından bu süre içinde davranışlarında bir değişiklik varmı konuşmaya çalışıyormu görmüş olursun bu benim fikrim sen onu daha iyi tanıdığın için nasıl davranman gerektiğini daha iyi bilirsin ne olursa olsun hamileyken böyle davranmaları çok yalnış ama dedim ya malesef düşünmüyorlar eşlerinin hamileyken daha çok ilgiye ihtiyacı oldugunu sözlerine bile daha çok dikkat etmeleri gerektiğini ...

bugün mesela dışarı çıktık hamiellik öncesi giydiğim kotlarımdan birini giydim oldu ( beli sıktı ama bedeni oluyo hala şaşırdım) bende dedimki galiba doğumdan sonra kilo kalmıycak hala eski kıyafetlerim oluyor moral vermesi gerekirken daha iki ay var en çok kilo bu süreçte alınıyor demiyormydun çocuk bile bu sürede 2 kilo alıyormuş belli olmaz diyor hey Allahım ... :37: zaten bu süreçte daha hassas olunuyor hiç düşünmüyo acaba söylediklerim rahatsız edermi niye böyle söylüyorum diye :63: Velhasıl bazen anlamaya çalışmamak lazım şu erkekleri :34:

Son düzenleme:
:

bende aslan burcuyum, eşim oğlak,
oğlak aslanı bastırıyor maalesef :63:
ben arada bi kükrerim :60:oda muhatabıma yeter,
sen ne burcusun merak ettim bu işlerden pek anlamam ama...

bende gurbetteyim canım yanlız değilsin :29:
şubatta şu meşhur gribe yakalandım ateşim 40 larda....
benim herüfte geceye gidecek,
inan demedim bile ateşim var ölüyorum,
dr umu aradım adam inanamadı, yarın hemmen dr a gidiyosun ateş yüzünden erken doğum bile olabilirmiş,
hastalığın h sinden bile nefret ediyo erkekler
her dakka zil takıp oynuycaz heralde :27::27::27:

Ben Boga kadiniyim. Sabirli ve sevgi dolu bir burc. Sabrimiz tasinca, bogadan rakimiz olma amaa.. :)
Aslan erkegi, aslan kadinina gore daha zor. genel olarak Aslan burclari takdir edilmekten cok hoslanir. yelelerini kim oksarsa, o tarafa gider :)

Evet tatlim, erkekler surekli zil takip oynamamizi bir de sahneye cikacak gibi harika giyinmemizi isterler heheYataktan bile oyle kalkmamizi beklerler, nasil oalcaksa:)

yok canım nazar etmedim valla :) nasılsınız kızlar? ne var ne yok? bebişler nasıl?

Tesk ederiz canim. ben ve bebisim iyiyiz. Bugun biraz alisveris yaptik, yorulduk. Bir de taksi ile gitmistik alisverise, araba surmeyeyim dedim daha guvende olmak icin, donuste, taksici kaza yapti. biraz aksiyonlu bir gundu.. :s sen nasilsin bebisin nasil?

Tesk ederiz canim. ben ve bebisim iyiyiz. Bugun biraz alisveris yaptik, yorulduk. Bir de taksi ile gitmistik alisverise, araba surmeyeyim dedim daha guvende olmak icin, donuste, taksici kaza yapti. biraz aksiyonlu bir gundu.. :s sen nasilsin bebisin nasil?
çok geçmiş olsunnnn,,, benimde haftasonu yatılı misafirim vardı, bol bol sinir stres yüklendim, daha yeni kendime geliyorum. kendimi taşımaya zorlanırken 3 gündür misafir ağırlıyorum, bitkin haldeyim malesef :( bebişime gelince bugün kollarını bacaklarını net hissetmeye başladım, içimde dönüşünü... minik kelebeğim benim :)

Mother care de, uzun ince yani dikdortgen seklinde besikler var ahsaptan yapilmis. onlari da gordun mu? Bana da sanki park yatak ilk aylar icin ii olabilir gibi geldi. Ancak dedigim gibi, aklim karisik bir kac gun dusunmek, arkadaslarin fikrini almak istiyorum.. Bakalim:)

s_o_b merhaba. mardine çıkmıştı tayinin, nasıl alıştın mı?

mrh birce mardin ömerli yibodaydım alışmıştım yeni doğum iznine ayrıldım şimdi eşimin yanındayım şırnak idilde 2 aydır giremiyodum ömerlide internetim yoktu geçmişlere bakıyodum bende kim ne yapmış diye beni hatırlamana sevindim herkes beni unutmuştur diyodum sen nasılsın doğum iznine çıktınmı

çok geçmiş olsunnnn,,, benimde haftasonu yatılı misafirim vardı, bol bol sinir stres yüklendim, daha yeni kendime geliyorum. kendimi taşımaya zorlanırken 3 gündür misafir ağırlıyorum, bitkin haldeyim malesef :( bebişime gelince bugün kollarını bacaklarını net hissetmeye başladım, içimde dönüşünü... minik kelebeğim benim :)

Ben misafir olayini coktan bitirdim. Artik misafir agirlamiyorum. Zor oluyor. Bence sen de artik bu ise son ver canim. Bol bol dinlenmemiz gerekiyor. yorgunlugun yaninda bir de stres oluyor insan. Ama zorunluluk varsa, yapacak cok sey yok. Bebisin hareketleri artik gittikce daha net olacak. Inshallah saglikla dogurmak nasip olur hepimize cici bebislerimiziiii :)

Back
X