- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
bambu beşikler( süslü beşikler) ilk altı ay kullanıldıgından çok kullanışlı olmuyor park yataklar taşıma açısından pratik ama bana oyuncak gibi geliyor begenmiyorum bebek karyolası ve sallanan beşik ikisi bi arada zaten canımPark yatak mi?
Suslu bebek sepeti mi?
Sallanan besik mi?
Bebek karyolasi mi?
Hangisini kullanacaksiniz kizlar?Bu soru basta merveye sonra herkese,

bilsem bi konuşsa konuşabilsek
canım ilk vukuatını anlatsam onu daha yeni afedebilirken bide üstüne böyle şeyler gün içinde bi kere olsun aramaz nasılsın oğlum nasıl diye ama yeğenine bi ilgi nerdeyse her nefesini dinleyecek bugün sabah uyanır uyanmaz ilk soluğu annesinde aldı ben anneme kahvaltıya gidiyorum istersen gel demeler gidelim mi yok amann boşver anlatsam neler neler böyle ağlak olmak istemiyorummmo düzelse nolacak benim kalbimin kırıklarını kim toplayacak bilmiyorum ama inşallah düzelir yoksa dayanamayacağım
bence sende bi süre ilgisiz davran kıstasa kıstas , madem yüzünü görmek istemiyor konuşmak istemiyor onun istediğini yap , bi süre sonra tıpış tıpış gelmezse hiçbşy bilmiyorum geçen bizde tartıştık beni dinlemeden çıktı gitti evden bende ardından arayıp bi sürü laf söyledim yarın eve gelirsen ... diye bi sürü tehdit savurdum ertesi gün kendisi geldi özür diledi bunlar fazla ilgiye gelmiyor canım bişyden sıkıldıklarında sen ne kadar yakın davranırsan onlar o kadar uzaklaşıyor

Son düzenleme: