2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

Ebrucum güle güle oynaya oynaya giysin bebişinnn çok beğendim, beşikte süpermiş...

teşekkür ederiz teyzeleri ,minik minik olunca herşeyleri sevimli oluyor işte

Son düzenleme:
canım orgu ipini tutkallayıp balona gelısı guzel sarıosun 3 gun kurumasını beklıosun balonu patlatıp cıkarıosun kaskatı oluo sonra susluosun cok basıt

canım balonu patlatınca ipler çökmüyormu içine kullandığın tutkallamı alakalı acaba ? nasıl kaskatı kalıyo öyle bide balon tutkala yapışınca sonradan nasıl çıkıyor biraz ayrıntılı anlatırmısın canım bende yapim çok severim el emeği ile yapılan şeyleri çok hoş olmuş eline sağlık

beyaz tutkal kuruyunca sertlesıo bı 3 gun bıyerde asılı kuruması lazım balon tutkala cok yapısmıyo zaten ben balonun tepesınden kesıyorum hafıf fıss dıe sonuo cıkarıorum patlatmaya korkuyorum ıpı tutkala batır bı elınle fazlasını al sılerek yanı sar balona gelısıguzel ben 1 yumak ıpın hepsını sarmıyorum ama yarısından cogunu sarıorum kuruduktan sonrada altını kestım ponpon yapmıstım yunden onları sılıkonla yapıstırdım bıde boncuklar yapıstırdım ustune duyunu yerlestırmeyıde kocıse bıraktım normal balon deıl ama su zıp zıp balonlar varya lastıklı hanı kocaman oluo onlar ıstedıgınız boyutta sısırın yapın

Son düzenleme:

bunlarda bizim ciciler resim çekme ekleme konusunda pek becerikli değilim
olduğu kadar yaptım dört ve beşinci resim duvar kağıtlarımız mikili tarafta yatağı durack

Son düzenleme:
uyyyyy çok şirinler...ömercik hepsi seninmi teyzecimm, güle gülee giy hepsini paşammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…