2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

mervecim netten baktım al basması die bişi mi ne warmıs ondan kırmızı alınırmıs batıl inanç yaniben pembiş alıyım nolcak snkim
pembe al batıl inanç onlar :) içinde kalmasın... dediğim gibi tamamen tesadüf oldu kırmızı almam...

mervecim ,bebişine ve kendine aldığın kıyafetler çok güzel.güle güle giydir inşallah...

sağol canım... biz tek bebşe onca masraf sen iki bebişe... off Allah'ım yardım etsin canım benim...

kızlar allahım bebeişlerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inş. aldığınız ciciler çoookk güzel sağlıklı günlerde giydirin bebişlerinize .bende 2010 haziran annesiyim geçen yıl bende bu zamanlar annelik heyecanı yaşıyordumve hatta ikiz hamileydim bebeklarim için çok çok güzel şeyler almıştım çifter çifter haziranın 29 doğum tarihimdi ve beklenmedik bir şekilde 19 mayısta dünyaya erkenden gelmeye karar verdiler ama bebeklerimin birini kaybettim dünyaya gelmek istemedi diğeri 15 gün küvezde yatmasına rağmen çok çok sağlıklı kızım şu anda 10 aylık oldu ve çok tatlı yani demek istediğim herşeyi almak istersiniz tabiki bu hepimizin hakkı ama allahımın işi belli olmuyo doğumlarda üzüntüler yaşanıyo allahım kimseye yaşatmasın ama çok almamaya çalışın herşey bizim için biliyorsunuz ben aldığım herşeyi şimdi saklıyorum bakmaya cesaret edemiyorum ağlıyorum üzülüyorum kimseyede veremiyorum kızımın hatırası diye kimsenin kullanmasına tahammül edemem eğer tekrar ikiz hamile kalsam kesinlikle hiçbirşey almam allahım hepinize sağlık versin kızlar..

ya haklısın canım da hevesleniyoruz ama tabi kararında bırakmak lazım herşey gelebilir başımıza Rabbim sağlıklı bişekilde kucaklarımıza almayı nasib etsin

mervecim canım hayırlı olsun cicileriniz, yakışır burak beyimize :) güle güle kullansın

Anneler Bebek arabanızı almadıysanız aşağıdaki linkden Hauck bebek arabalarını % 20 indirimli alabilirsiniz.

paramini Hauck

Bu siteden alışveriş yapabilmek için üye olmanız gerekli üye olmak içinde

paramini

bu linki kullanabilirsiniz.

[/ATTACH] kapı süsümüz ve lohusa bardağımız sürahisini daha yapamadım yapınca ekleyecegim

Eklentiler

• $110412_213948.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 17
  • $110412_214457.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 54
cok gusel olmus hepsi kendinn yapması ayrı bi gusellik zaten..bende kendm yapmak istıorum ama hayatta beceremm kapı susu we sepeti
gule gule kullan cnm

ne kadar güzel şeyler almışsınız kızlar ben daha ikimizede bişey almadım p.tesi odası geliyo prensesimin haftayada gider kıyafet fln alırız herhalde eltimin ablamın kızlarının kıyafetleri var hepsi ype yeni gıcır gıcır çok güzeller ama mutlaka bende yeni bişeyler alıcam kızıma ilk giydikleri yeni olsun diye.kendimede pijama takımı iç giyim fln alıcam inş.

sağol canım süper fikirmiş ne tutkalı kullandın bende yapiim bari kızıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…