2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

kızlar çok tatlı ciciçleriniz daha doğrusu bebişlerinizin cicişleri:))ay ne sevgi kumkuması bi cümle oldu
iiyi ve güzel ve de sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah

canim hepside cok seker rabbim hepsinide kullanmayi ,giydirmeyi nasip etsin sana iyi günlerde kullan ins canim bebisin

ayyy çok tatlılarr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah hepsini giydirmeyi nasip etsin canım benimm

şimdiki bebişler şanslı bizim günümüzde böylemiydi ( gerçi sizi bilmem ama ) benim çeşit çeşit cicişlerim yoktu hatta resmim bile çok az

bebişlerimiz çok şanslı gerçekten daha doğmadan çiçişleri çeşit çeşit olacak..ohh miss gibii .

Haklısın canım...Ben bebekken fotoğraf makinemiz yokmuş, bi tane fotoğrafım var o da siyah beyaz.Fotoğrafçıda çektirmişler..
Kız bunlar daha gelenlerin yarısı bile değil..
Anacığım çeyiz düzmüş neredeyse..Bende cinsiyet bekliyorum..Cinsiyet belli olsa daha neler neler alacaz da...
İnşallah daha güzelleri sizin bebelere canım benim..

oyyy çok tatlı hepsi kuzu güle güle kullan cinsiyetler belli olsada bizde alsak artık çok özendim

oyyy çok tatlı hepsi kuzu güle güle kullan cinsiyetler belli olsada bizde alsak artık çok özendim

Valla biz cinsiyete sabredemedik...
Doktora diyom ama, ben tezcanlıyımdır söyle şunun cinsiyetini..Söylemiyo...
Cinsiyet belli olsun asıl alışveriş o zaman başlayacak benim de..

oy maşallah, her şeyi hazır nerdeyse bu kuzunun. çıngırağını bile düşünmüş anneannesi:)) üzerinde de görürüz inşallah bunları...

günaydin kuzucum bu ne kiz annanesi tam tekmil hazirlamis vallahi ayy negüzel güle güle kullan canim cok sekerler biz bi sicak su torbasi aldik karnina koymaya bende onu koyum barii

benim annem bin kere tembihledi sakın bir şey alma diye, çok erkenmiş izmirde önceden alınmış, örülmüş epey şey var ama onları da anca doğuma yakın verir kesin, ablama da öyle yapmıştıı:))

uyumadan koyum bari bende hevese geldim

cok cok sagol canim benim

bu arada kuzu, annen şirinyere yakınsa, sevgi yolunda fiyonk bebe var. ucuz ve güzel şeyler oluyor orda. bir de geçen gün bu sitede okudum kapanıyormuş her şey %50 indirimdeymiş. içim gitti. sömestrde gider ordan bir şeyler alırım diyordum(

Valla öyle derler aslında da, işte biz analı kızlı bişeyi duyduk mu duramayız...İnşallah Allah nasp eder de sağ salim gidiririm bebeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…