2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

Canım annem zaten şirinyerde oturuyor...Belki ordan da alışveriş yapmıştır kimbilir..Ben bi çıtlatayım kulağına...Oraya da bi bak diye..Sağol söylediğin için..

Valla öyle derler aslında da, işte biz analı kızlı bişeyi duyduk mu duramayız...İnşallah Allah nasp eder de sağ salim gidiririm bebeğime.
inşallah canım. az kaldı sayılır o günlere...
Canım annem zaten şirinyerde oturuyor...Belki ordan da alışveriş yapmıştır kimbilir..Ben bi çıtlatayım kulağına...Oraya da bi bak diye..Sağol söylediğin için..
ne demek...

seydam sıcak su torbasını yerim ben onun. ne şirin bir şeymiş o öyle, ilk kez gördüm:)

kuzu teyzesi cok tatli demi... at seklinde olanida vardi ama pembeydi kiz olacagini bilsem gözüm onda kaldi ama kismet bunaymis :80:

kuzu teyzesi cok tatli demi... at seklinde olanida vardi ama pembeydi kiz olacagini bilsem gözüm onda kaldi ama kismet bunaymis :80:

Bayıldım valla kız...
Ben de böyle ayıcıklı alt açma minderlerinden görmüştüm ama, bunu ilk kez gördüm valla...
İnşallah karnı mağrı ağrımaz kullanmak zorunda kalmazsınız da, oyuncak gibi gene kullanır..
Çok harika bişeymiş ama, çok beğendim..

ayy evet teyzesi ins agrimazda dedigin gibi banyo yaptikca sarilsin sicak sicak diye koyarim yanina insallah :87:

ayy evet teyzesi ins agrimazda dedigin gibi banyo yaptikca sarilsin sicak sicak diye koyarim yanina insallah :87:

İnşallah kız..
Banyo yapınca sana sarılır o...
Anasından iyi oyuncak mı bulacak...Lokum olur...
Öpüşe koklaşa uyursunuz..Ayyyy,Allah hepimize o günleri göstersin inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
dün tüm gün bilkentte toplantım vardı işe gelmedim.
bebişlerinize bi sürü şey almışsınız benim bebeğimin daha hiçbişeysi yok :)
sadece haftasonu kendime bi pantolon aldım bi de üzerine t-short.
alırken nasıl alıyorsunuz yani 0-3 ay oluyor 0-6 ay oluyor. nasıl almak lazım hiç bilmiyorum ya ben..

Valla benimkilerin içinde 1 yaş grubu bile var..
Kot tulum falan büyük baya..
Sen ilk bebeğim alışverişe geldim dediğinde zaten yardımcı oluyorlar...
Hastane çıkışları falan var..Ama onu cinsiyeti belli olunca alacam ben.. 20 parçalı olanları var..Onlar çok güzel..Şimdi işte gönül eğlendirmelik ıvır zıvır alıyoruz..

çooookkkkk ciciler iyi günlerde kullansın bebişler hepsine bayıldım
bende alışveriş yapmak istiyorum artık bitsin şu 3 ay

güzel günlerinizde sağlıkla kullanın inşallah
ben hiç bir şey almadım:)aslında oğlumdan baya birşey var.gerçi ablama vermiştim yeğenim doğunca ama çok az kısmı geri geldi.sanırım ben de mecburen birkaç parça bişey alıcam.
bebişlere alırken hastane çıkışlarını çok abartmamaya çalışın çünkü çoookk çabuk büyüyorlar.diğeri 0-3 ay arası oluyor zaten.ben hastane çıkışlarını 20 gün giydirebildim.sonra 0-3 aya geçtim.bezde de aklınızda bulunsun 1 ve 2 numara arasında hemen hemen hiç fark yok.yaz bebeği olacağı için ilk etapta bol bol body almalısınız.hastane çıkışı şart tabii.ama daha cinsiyeti kesinleşmeden almayın derim.bilerek emin olarak almak daha iyi oluyor.bir de hastane çıkışını sarı almayın sakın.sarılık olursa kıyaffette sarı olduğundan anlaşılması zor oluyor.bir de bazı hastaneler bebek kıyafetlerini kendileri veriyor.şimdiden göğüs pedi alıp depolayabilirsiniz.ben öyle yapıcam.bir tane ufak biberon mutlaka alın hatta doğum çantanıza bile atın.emzirme sütyenleri çok kullanışlı oluyor.
ince penye battaniyeler alınabilir.ben oğlumda park yatak almıştım inanılmaz memnunum hala daha kullanıyorum.şiddetle tavsiye ederim.bir yere gittiğinizde bebek nerede yayacak ben bebekle yatacam muhabbeti olamıyor.bebeğin kendi yatağı var zaten çünkü.
unutmazsam kendim için kullan at çamaşırlardan alıcam.watsonslarda satılıyor.
aslında birsürü şey var ama insanın aklına sonradan geliyor.bir liste yapmak lazım.

Son düzenleme:
kuzu maşallah senin bebişin bi eksiği kalmamış çeyizi hazır güzel günlerde kullanın inşallah

Nuby Doğal Dokunuş Biberonu 150 ml. Yavaş Akış
bir de bunun kaşıklısı var.benzerini kullanmıştım ama yine alma imkanım yok.
bu sefer bundan kullanıcam

benim bebişin ilk kıyafeti daha meydanda yokken ablam almıştı gezerken görmüş hoşuna gitmiş öylesine almış yeşil hastane çıkışı ondan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim.kendim henüz bişi almadım çok hevesim var ama daha cinsiyeti bilmiyorum ya ondan bekliyorum hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…