2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

kızlar biraz sabredin alışverişi abartmayın derim ben sonra onlara bakıp bakıp üzülürsünüz biraz 5 aylı olsun hele bir kızmayın bana ama insanın başına neler gelecegi belli degil

Son düzenleme:
kaça aldın hastane çıkışını tatlım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar , hepimize giydirmek nasip etsin inşlallah.Ben birkaç gündür giremiyorum o yüzden yeni gördüm yazdıklarınızı , hastane çıkışı 73tl di , şimdi chicco da indirim var 44tl ye geldi.

merhaba arkadalşar
ben 2009haziran annesiyim
cicilerinize bakmak için geldim topiginize ve her biri digerinden cici Yüce Rabbim bebişlerinize giydirmeyi nasip etsin cicilerini

size şunları söylemek istiyorum ama gene herkesin kendi tercihi
bebekler ilk 6ay hızla büyürler bunun için çok fazla kıyafete gerek yoktur heleki bu bebek yaz bebegi ise
ben çgu aldıgımı sıcaktan giydiremedim kısa kollu felan zıbınlar onlar b,le o hava sıcaklıgında giydirilmiyor
biz bebişimizi banyo yaptırdıktan sonra uzun tulumunu giydirirdik iki saat sonra ısındıktan sonra çıkarırdık benim bebişim neredeyse bütün yazı sıfır kollu çıtçıtlılarla geçirdi sadece ellerine eldivenini ayagına çorabını gene giydirdim onun haricinde sıfır kollu çıtçıtlılarla idik o halde bile isilik olduk
sadece dışarı çıkarken öyle çıkmadık ondada zaten kırk gün evdeyiz bebegin de neredeyse 1.5 2 ayı gitmiş oluyor
size tavsiyem hastane çıkışı ve bol bol evde giyebilecigi çıtçıtlılardan başka bir yada iki kat dışarı kıyafati onun haricinde yaz bebeginin başak bişiye ihtiyacı olmuyor
ben çok alıp giydiremediklerim küçüldügü için bunları bilmenizde ffayda olacagımnı düşündüm tabi baştan dedigim gibi herkes kendi bilir
Allah hepinize selamet bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin

Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
Süper tavşanım benim yaaa....
Ama bunların hepsi de çok güzel...
Suzii, Allah yamanın üstünde görmeyi de nasip etsin yaa..çok hoşmuş hepsi de...

Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
Süper tavşanım benim yaaa....
Ama bunların hepsi de çok güzel...
Suzii, Allah yamanın üstünde görmeyi de nasip etsin yaa..çok hoşmuş hepsi de...

ayyy beğendinmi kuzuumm çok sevindimm gerçekten.. saol güzel dileklerin için tatlım benm.. ona giydirdiğim günleri görecekmiyim kuzuuu.. hayal gibi..

ayyy beğendinmi kuzuumm çok sevindimm gerçekten.. saol güzel dileklerin için tatlım benm.. ona giydirdiğim günleri görecekmiyim kuzuuu.. hayal gibi..

Görecez tabi kız, paşalar gibi fotolarını da ekliycen buraya inşallah....
Ama hakkatten çok şirinler yaa...Beğenmek ne bayıldım....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şirin şey bunlar yaaaa banane yaa bende istiyorum yaaa valla dilimi ıssırdım haa çok tatlııı

canım benim çok güzelmiş ciciler, bebişin güle güle giysin hemen eskitsin büyüsün inşallah :))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok şirin şey bunlar yaaaa banane yaa bende istiyorum yaaa valla dilimi ıssırdım haa çok tatlııı

saol fatmacımmm canm benm daha güzelleri senin ebbeişin olsun inşallah.. gerçekten beğendiğinize çok sevindim ben.. bana mı güzel geliyolar oğlusumun diye diyodum hep.. saolun kızlar..

çok sevindim canm .. böle sevindim diyorum yaa ciddi anlamda çok sevindim, beğenmeniz okadar hoşuma gitti ki..
sizden başka daha da kimse görmedi annemlerden felan..
oğlusunu da öp benm için, daha güzelleri senin bebişinin oğluşunun olsun canm.. Allah onlara kavustuğumuz günleride göstersin bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…