2011 haziran annelerinin kilo takipi :))

32. hafta 16 kilo almış bulunuyorum..
51 ile hamile kaldım, şu anda 67 kiloyum
70 kiloyu geçmem inşallah..
ilk aylarda ayda 3 kilo alıyordum ama bu ay ( 28-32 hafta arası ) 1,5 kilo almışım.. geçen ay doktor vitamini bıraktırdı, galiba o etki etti..

30 artı 1 günlüğüz bugün tartıldım 6 buçuk kilo almışım 10 u geçmese bari diycem ama bu yemeyle eminim geçer iyice şişecem heralde doğuma kadar

30 artı 1 günlüğüz bugün tartıldım 6 buçuk kilo almışım 10 u geçmese bari diycem ama bu yemeyle eminim geçer iyice şişecem heralde doğuma kadar

ay yakamozz seni gebertmek istiyorum bi de şikayetçii benim gibi kilo alsan naparsın kim bilir uyus oldum sana şuan zaten gıcığım az kilo alanlara

resimdeki sensin :113:

ay yakamozz seni gebertmek istiyorum bi de şikayetçii benim gibi kilo alsan naparsın kim bilir uyus oldum sana şuan zaten gıcığım az kilo alanlara

resimdeki sensin :113:

napim ama daha doğuma 2 ay var o zamana kadar bi bu kadar daha alsam doğumda 5i gitse gerisi benim bu kiloların gelde kıcık olma aldıgın kilolara neresi az yaw geçenlerde arkadaşım doğum yaptı kız toplamda 6 kilo almış olarak doğum yaptı ben şimdiden aldım o kilonun fazlasını neyse çok konuşmiyim furursun şimdi sen beni

keşke 6 kilo alsam iki katını almışım haline şükret cnm...

hamileye göre değerlendirince az gibi görünüyor ama ( doğuma kadar alacagım kilolarıda düşünerek) doğum sonrasını düşününce ne halt edecem ben bu kadar kiloyla demekten kendimi alamıyorum

furdum bileee

seni duymakkk istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

egeyeeeee şikayettttttttttttt edicemmmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84::84:

geçen hafta kontrolde tartıldım 28. haftada toplam 5 kilo almışım,inş bundan sonra fazla kilo almam,

bende 32 ıncı haftadayım benım kılomda mınımumda cıktı 32+2 8 kg aldım

32+4'deyim.
Toplam 22.5 kilo. Kabus gibi...

canım merak etme senin yolunda ilerliyorum bende ama dikkat etmek lazım yaa baksana kızlara 8-9 kilo aldıkları için oturup ağlamadıkları kaldı hepsi uyuz bunların biz napalım demek bizim yerimizde olsalar asıcklar kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…