- Konu Sahibi hayaletorka
-
30 artı 1 günlüğüz bugün tartıldım 6 buçuk kilo almışım10 u geçmese bari diycem ama bu yemeyle eminim geçer iyice şişecem heralde doğuma kadar
30 artı 1 günlüğüz bugün tartıldım 6 buçuk kilo almışım10 u geçmese bari diycem ama bu yemeyle eminim geçer iyice şişecem heralde doğuma kadar
ay yakamozz seni gebertmek istiyorumbi de şikayetçii benim gibi kilo alsan naparsın kim bilir uyus oldum sana şuan zaten gıcığım az kilo alanlara
resimdeki sensin :113:
keşke 6 kilo alsam iki katını almışım haline şükret cnm...
napim ama daha doğuma 2 ay var o zamana kadar bi bu kadar daha alsam doğumda 5i gitse gerisi benim bu kilolarıngelde kıcık olma aldıgın kilolara neresi az yaw geçenlerde arkadaşım doğum yaptı kız toplamda 6 kilo almış olarak doğum yaptı ben şimdiden aldım o kilonun fazlasını neyse çok konuşmiyim furursun şimdi sen beni
Selam Kızlar... Genel forumda sıkılanlar var kilo konusundan...
burdan devam ediyorum ben de =)
internette yabancı siteler bu konuda daha güzel hesaplayılar yapmışlar, bi kaçını paylaşıorum.
inches ve pounds u kilo ve cm olarak değiştirin ama =)
Pregnancy weight gain by week-Pregnant Weight gain chart - Kidspot Australia
Pregnancy Weight Gain Calculator - Pounds : Kilos weight gained when pregnant BMI ajusted - Baby2see.com
32+4'deyim.
Toplam 22.5 kilo. Kabus gibi...
ayy bu 8-10 kilo alanlar nasıl becerdi valla anlayamadım,royalist - merve bende sizdenim17 kg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?