ay kıslar ya baska bır topıcten bır arkadasım hamıle kalmıs kendıılınden tup bebek ıcın dr kontrolundeydı yumurta reservınde sıkıntı vardı bı turlu adet olamadı nısandı mayıstı habıre beklıyodu kızcagız ustelık esınde de %5 hareket ve %2 morfolojı ve sayısı da yanılmıyosam 2 mılyon cıvarıydı olmadı olmadı test yaptı ıdrar bıse yok neyse kan yapalım demısler falan olesıne aman yarabbııı 300 cıkmıs sonucu hamıs yanıııııı bakın bu bıze umıt olsun ınsallah aramızdan da kendıılınden hamıs cıkar....ınsallahhh....
leblebişekerim bugece topikte nöbeti senmi alıyorsun ben minickini gördükçe leblebişekeri aklıma geliyor çok severimmmmm
nazayşecim,benim sütten ağzım yandı bi kere.kalçalarım çürüse de iğne taraftarıyım.ilkinde yapılan şeyler doğru bile olsa ben psikolojik olarak hata gözüyle bakar oldum.hatta adetliyken doktoruma muayene oldum hemen bugün başlıyoruz ilaçlara,dedi.panikledim.oysa kendimi uzun protokole hazırlıyordum.kısa protokol için bugün hemen ilaç başlıyoruz,deyince ağlayacaktım nerdeyse.çünkü ilki de kısaydı ve eski doktorun kısa ilaç tedavisi ile benim hormonlarımı baskılayamadığını düşünüyorum...cnm ya benım d da ıgneyle vagınadan alınan fıtıl arasında hıc bır fark yok dıyor bosuna kalcalarınızı agrıtmak dıye bakıyor ıgne olayına cozemedım sımdı
valla benle birlikte sen de nöbet tutacaksan varım.
yok on dakika sonra kaçarım diyosan kabusun olurum ona göre.
ben pek sevmem aslında şekeri falan ama ne bileyim o an ne hissettiysem. kendime şeker gibi göründüm herhalde. bu arada gerçek ismim eylem.
nazayşecim,benim sütten ağzım yandı bi kere.kalçalarım çürüse de iğne taraftarıyım.ilkinde yapılan şeyler doğru bile olsa ben psikolojik olarak hata gözüyle bakar oldum.hatta adetliyken doktoruma muayene oldum hemen bugün başlıyoruz ilaçlara,dedi.panikledim.oysa kendimi uzun protokole hazırlıyordum.kısa protokol için bugün hemen ilaç başlıyoruz,deyince ağlayacaktım nerdeyse.çünkü ilki de kısaydı ve eski doktorun kısa ilaç tedavisi ile benim hormonlarımı baskılayamadığını düşünüyorum...
neyse güç bela doktorumu ikna ettim de uzun protokole çevirdik tekrar.mutluyum.eğer kısa olsaydı gene 1-0 yenik başlayacaktım.allah hayırlı etsin.
sonra yeter yatacam artık deme bakmemnun oldum eylem cim tahmin et bakalım benim adım ney:76::76:
canım rezerv de düşüklük görürlerse kısa protokol istiyor doktorlar benim ilki uzun protokoldü Allahım yumurtalar bir türlü büyümedi 15 kutu puregon kullandım dozu yükselte yükselte en sonunda 13. gün normal boyuta geldi yumurtalar ama 6 yumurtadan 5 i boş çıktı diğeride döllenmedi doktorum o zaman demişti tahlillerine göre rezervi yüksek düşündük yanlış yaptık zaman uzayıncada istediğimizi elde edemedik demişti.. sana katılıyorum jel yerine iğne en mantıklısı gerçi biraz can yakıyormuş..
ııımmmm. hhhmmmm. ıııııııııı. ık mıkkk.. tülay mı. bildiysem tebrik et lütfen.
tanıştığıma memnun oldumm canım. inşallah yollarımız bebeklerimizi büyütürkende kesişir.
ama ben sabah spora gidiyorum. ama dayanabildiğim yere kadar dayanıcam canımcımm.
canım yaa o kadar sıkıntı çektikten sonra kim düşünür can acısını. dermanımız iğneden olsun yeter ki. kevgire döndü zaten bizim totolar. varsın bi de progestan olsn.
tam üstüne bastınninşallah canım ya.. bizede nasip olsun o günlerr. yok canım benim şaka takılıyorum ben 2-3 te yatmaya alıştım uyuyamıyorum e sabahta kalkamıyorum.. nasıl olsa bebiş olduğunda istediğim zaman yatıp kalkamayacam diye yaydım iyice sabah yürüyüşlerinde çok güzel form tutuluyor bir aralar çalışırken yazın yürüyordum acayip kilo vermiştim.. bir ara da karpuz peynire takmıştım o zamanda çok kilo vermiştim ama bilerek yapmamıştım
ayy ben de bayılırım karpuz peynre. çalışırken eve geliyodum yemeğe yazın öğlen yemeğim kapruz peynirdi bi de ramazan da sahurlarda. yeni yeni çıkıyo ama karpuz biraz tatlansan da yesek..
nisan başında bıraktım işi. sırf aşılamada kafam rahat olsun diye. o zamandan beri ben de öyleyim. sabah ezanlarında uyuyorum. birkaç gündür düzene sokasım geldi hayatımı. ama inanılmaz enerji veriyo sabah yürüyüşü. akşama kadar bir gezip iki sekiyorum.
benimde 8-9 ay oluyor işi bırakalı..ben karpuzuda kavunuda çok severim ama dediğin gibi karpuz daha erken.. tabi enerji vermezmi senin evin ağaçlık biryerdeydi dimi mis gibi havası vardır
evet canım ormanlık alan. küçük sakin mini bir ilçe işte....
ama ben alışamadım evde oturmaya. çok tanıdık arkadaş yok. ailem istanbulda 5 sene oldu evleneli ama doğrudüzgün bir çevre edinemedim. sen nasılsın alışabildin mi evde oturmaya. günlerini nasıl dolduruyosun.
Kızlar iyi geceler hepinize.. Baya bir ilerlemiş topik okudum ard arda ama tek tek cevap yazamadım sizlere.. Ben yarın sabah ankara yolcusuyum lucrinin 12. günü bugün, cuma kontrolüm var, ardından da 12 günlük esas iğneler başlayacak.. Onları bilmiyorum genelde hangi iğneleri veriyor doktorlar, göbekten mi olucak yine yoksa, kabadan koldan fln da iğneler olucak mı? Bilen varsa cevap yazabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden...
Kızlar iyi geceler hepinize.. Baya bir ilerlemiş topik okudum ard arda ama tek tek cevap yazamadım sizlere.. Ben yarın sabah ankara yolcusuyum lucrinin 12. günü bugün, cuma kontrolüm var, ardından da 12 günlük esas iğneler başlayacak.. Onları bilmiyorum genelde hangi iğneleri veriyor doktorlar, göbekten mi olucak yine yoksa, kabadan koldan fln da iğneler olucak mı? Bilen varsa cevap yazabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden...
yok canım ya nerdeeee.. ben evlendikten sonra istanbulda kalmaya başladım benim ailemde başka ilde..3 sene kadar çalışınca birkaç arkadaş edindim ama ayda yılda bir görüşüyoruz.. walla ben kışın yün örgüye sardım daha önce örmemiştim ama başardım. havalar ısındı şimdi yün örülmüyor dantele sardım birde bu topiğe sardımböyle geçiyor günler işte..
ben de arada yapıyodum ama şimdi yapmıyorum. canım istemiyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?