2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

i lk yumurta takibi yapılırken kullanmıştım. şeker dengesizliği önemli pko de. bana pek yaramadı ama ablam onunla adetlerni düzenledi. doktor önerdiyse çekinmeden kullanabilirsin tatlım.

canım adetlerim düzensiz ilk takibimde bende kullandım üçüncü tüpümde doktorumu değiştirdim o vermedi o yüzden kullanmıyorum ama bi arkadaşla konuştum ondada varmış pko o üç senedir kullanıyomuş adetleri düzene girmiş o yüzden sordum benim durumumda olup da kullanan varmı diye eğer hekez kullanıyosa ben kullanıyım dedim o yüzden grerçi bende çok mide bulantısı yapmıştı ama eğer gerekli bişeyse dayanmaya çalışacaktım ama sonradan doktoru arayıp sordum onu kilosu fazla olan hastalara veriyoruz dedi sen zayıfsın senin kullanmana gerek yok dedi nasıl olcak böyle bilmiyorum böyle düzensiz düzensiz

canım Allah razı olsun dualarımıza eşlik ediyorsun sohbetlerimize katılıyorsun .ben avatarındakini oğlun zannettim .sende tedavi olmuşsun kendinden az bahsedermisin nedir son durumun.

Sıradaki arkadaşımız mylady06:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
nazayse:300-okundu
yabangülü:100-okundu
DearMother:100-okunacak

kalan:500

canım Allah razı olsun dualarımıza eşlik ediyorsun sohbetlerimize katılıyorsun .ben avatarındakini oğlun zannettim .sende tedavi olmuşsun kendinden az bahsedermisin nedir son durumun.

canım o benim yeğenim ben beş yılldır evliyim evlendiğimden bri hastanelerdeyim iki aşılama üç tüp bebk yaptırdım sonuç malesef negatif elle tutulur çok büyük bi problemimiz yok ben polikistik hastasıyım eşimdede hareketlilik problemi vardı fakat şuan normale döndü biraz zamana bıraktık bakalım eylül ekime kadar kendiliğinden olmazsa tekrar donmuşlarla denemyi düşünüyoruz ben kendimi dua listesine yazdırmadım çünkü benden önce yaptırack arkadaşlarımız var önce onlar için dualarıızı yapalım

maşallah yeğenine cnm
sende zor yollardan geçmişsin canım inş.normal yoldan gelsin bebeğin.tedavi zor bir süreç dualarımız hep seninle.listeye yazayım cnm arzu edersen tedavidekiler bitsin sanada okuruz inş.

canım ben de kilolu değilim ama doktorum vermişti. şeker hastalığı ile alakası yok. açlık tokluk kan şekerli düzenlemek için sadece. zaten en fazla 6 ay kullanılabiliyo. doktorun gerekli görmemiş demek ki. ben 1 ay hayıt suyu içince 3 ay yaklaşık adetlerim düzeni oluyo. herkesin bünyesi farklı. kimine bal,çörekotu,tarçın karışımı iyi geliyo. sen şimdi tedavidemisin canım. hangi aşamadasın. bahsettiysen bile kaçırmışım kusura baka tatlım. herşey gönlünce olsun.

canım benim lady ablam için bana 200 yaz tatlım. inşallah dualarımız kabul olur. çoğu bitti okundu diye yazabilirsin.

kızlar tam olarak sebep şudur denmiyor.%100 şuna bağlıdır diye birşey yok maalesef.benim araştırmalarım sonucu ortaya çıkarttığım 2 faktör vardı.biri vajinaljelin kullanma hatası,biri de tsh değerim.
tsh değerimle ilgili durumu ben ortaya çıkarttım.doktorun haberi bile yok.ağustos 2010'da 3.13tü.ilaç falan da kullanmadım.16 mayıs2011de adet oldum.adetimin 2.günü hormon testlerimi yaptırdım.tsh değeri 0.75 çıktı.yani ilaç kullanmadığım halde değer düşmüş..yani ben aslında trioit hastası değilim,ama gebe kalamama sorunu olanlar, tedavi öncesi mutlaka baktırsınlar.
şimdi yeni doktorum diyorki;transfer sonrası sadece vajinal jelle verilen pregesteron yetmez,kalçadan sabah akşam progesteron iğneleri+vjinaljel kullanacaksın.eski tedavi tam baştan savmaymış,şimdi yenisiyle kıyasladıkça daha iyi anlıyorum.
hayırlsı diyorum,vakti değildi demekki.
bol bol suyumu içip dua ediyorum.su içmeyenlerde ohss diye bir durum var.biliyorsunuzdur herhalde.karın yumurta topladıktan hemen sonra sıvı topluyor,hastaneye yatırmak zorunda kalıyor doktorlar.bunun için tedbir alaın kızlar.su çok önemli.hergün 3 ltyi geçmelisiniz.
öpücükler,iyi geceler..

ay kıslar ya baska bır topıcten bır arkadasım hamıle kalmıs kendıılınden tup bebek ıcın dr kontrolundeydı yumurta reservınde sıkıntı vardı bı turlu adet olamadı nısandı mayıstı habıre beklıyodu kızcagız ustelık esınde de %5 hareket ve %2 morfolojı ve sayısı da yanılmıyosam 2 mılyon cıvarıydı olmadı olmadı test yaptı ıdrar bıse yok neyse kan yapalım demısler falan olesıne aman yarabbııı 300 cıkmıs sonucu hamıs yanıııııı bakın bu bıze umıt olsun ınsallah aramızdan da kendıılınden hamıs cıkar....ınsallahhh....

canım yaaaaaa tamamını okumadan yazdım. rabbim yardım eder elbet. hazır tedavi falan görmüyoken. hayıt suyunu deneyebilirsin. ben de işe yaramıştı.

Allah gönlüne kalbine göre versin canım.. bakarsın normal yoldan geliverir bebişin

cnm ya benım d da ıgneyle vagınadan alınan fıtıl arasında hıc bır fark yok dıyor bosuna kalcalarınızı agrıtmak dıye bakıyor ıgne olayına cozemedım sımdı

ayyyy süper yaaa.. bakın işte ya umutların bitmemesi lazım herşeyi veren Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…